Κάθοδο προς την Αράχωβα ετοιμάζουν φιλόζωοι για τον Όλιβερ – Άφαντο το πόρισμα για τον θάνατό του

Κάθοδο προς την Αράχωβα ετοιμάζουν φιλόζωοι για τον Όλιβερ – Άφαντο το πόρισμα για τον θάνατό του

14 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:217
Μοίρασέ το

Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβα.

Πόσο ντρέπομαι για το κατάντημα της Πατρίδας μας…
Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία οδηγούν σε άγριο βιασμό του δυστυχισμένου σκυλιού και προσπαθούν να συγκαλύψουν την κακοποίηση με … ιστορίες για αγρίους…
Πόσο πάει το … μαλλί της συγκάλυψης;;;
Γιατί η συνείδηση είναι νεκρή… και γι αυτόν ή γι αυτούς που διέπραξαν ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα, και γι αυτούς που πάνε να το καλύψουν…
Οπότε μένει μόνο η … τιμή της συγκάλυψης…
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αράχωβας με αίτημα για να βρεθεί ο ένοχος του βασανισμού του Όλιβερ διοργανώνουν φιλόζωοι την ερχόμενη Κυριακή (17/12), εν αναμονή και του πορίσματος του ειδικού πραγματογνώμονα για τις συνθήκες θανάτου του χάσκι.

Στο μεταξύ η αντιδικία μεταξύ των Αρχών και της κτηνιάτρου που εξέτασε πρώτη τον σκύλο συνεχίζεται.

Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν οι αστυνομικές αρχές, βασίζονται στο βιντεοληπτικό υλικό και τις καταθέσεις που έχουν συγκεντρώσει, βάσει των οποίων τον Όλιβερ ακολουθούσε μια αγέλη σκύλων.

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού, ωστόσο, δεν αποδέχεται αυτή την εκδοχή και προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί δικαστικά, προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια.

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα και τις ανακοινώσεις των αρχών αναμένονται εντός της εβδομάδας – αν και είχαν υπάρξει πληροφορίες πως θα είχαν ήδη ανακοινωθεί αλλά ακόμα καθυστερούν, με την αστυνομία να δηλώνει πως εξετάσει όλα τα στοιχεία από το προανακριτικό υλικό.

Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία

Πάντως, μέχρι στιγμής τα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του Όλιβερ δείχνουν διχογνωμία.

Υπενθυμίζεται πως μια δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση έφερε νέα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο του σκύλου στην Αράχωβα. Σύμφωνα με αυτή, εξετάζεται το γεγονός ότι ο σκύλος έπεσε θύμα επίθεσης από αγέλη αδέσποτων και δεν κακοποιήθηκε από μεταλλικό αντικείμενο. Το ενδεχόμενο αυτό εξετάζουν και οι αστυνομικές αρχές, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έλεγχοι μέσω καμερών ασφαλείας.

Επίσης υπενθυμίζεται πως στις έρευνες για την κακοποίηση του σκύλου συμμετέχει και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών. «Από την έρευνα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ύποπτος από την περιοχή, ή γενικότερα ύποπτος τέλεσης του συγκεκριμένου αδικήματος», δήλωσε πρόσφατα η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, ανέφερε πως η πραγματογνωμοσύνη, γίνεται με βάση τις φωτογραφίες που τράβηξε η πρώτη κτηνίατρος που εξέτασε εν ζωή τον Όλιβερ.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ανέφερε, πάντως, ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία από καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό δεν δείχνουν κάποιον άνθρωπο να παρεμβαίνει.

Πηγή

Προβολές : 217


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα