Κάλεσμα Μητσοτάκη στους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ: “ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”!!!

Κάλεσμα Μητσοτάκη στους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ: “ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”!!!

18 Ιανουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:370
Μοίρασέ το

 

 

«Η Ελλάδα είναι κυψέλη ενσωμάτωσης όσων θέλουν να συνεχίσουν να ζουν εδώ»

Με πολιτικές ενσωμάτωσης θέλουν να σώσουν το δημογραφικό της χώρας;

Κάλεσμα Κ.Μητσοτάκη σε παράνομους μετανάστες: «Η Ελλάδα είναι κυψέλη ενσωμάτωσης όσων θέλουν να συνεχίσουν να ζουν εδώ»
Όχι βρε… με τα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων, δεν θέλουν να σώσουν το δημοκρατικό της χώρας…  επειδή  κάποιες ελεεινήδες πηδιούνται αβέρτα ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΝΤΡΩΝ, με τα λαθροπιθίκια και γεννούν , αλλά γιατί στοχεύουν ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
Και μην ξεχνάμε πως ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΟΝΙΔΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και μην ξεχνάμε τα κουμμουνιά της Αριστεράς (ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝΤΙΦΑ, ΚΕΕΡΦΑ) και του ΚΚΕ (ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – ΠΑΜΕ) πόσο λατρεύουν τα λαθρομουσλίμια…
Καλλιόπη Σουφλή

Λίγο πριν τις εκλογές ο Κ.Μητσοτάκης αποκαλύπτει την στρατηγική του στο μεταναστευτικό και με βάση τα λεγόμενά του φαίνεται να είναι ένας ακόμα που θέλει να “ενισχυθεί” ο πληθυσμός της χώρας με… την ενσωμάτωση όσων έχουν μπει, όπως έχουν μπει.

Έτσι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έκλεισε δηλώνοντας  ότι «Η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα μόνο το ανατολικό φυλάκιο της Ευρώπης. Αποτελεί και μία δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσοι δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.!

Πηγή

Προβολές : 370


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα