κάποια στιγμή, θ’ανακαλύψεις, πως... (3 βίντεο και μια ταινία)

κάποια στιγμή, θ’ανακαλύψεις, πως... (3 βίντεο και μια ταινία)

14 Ιανουαρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:170
Μοίρασέ το

 

 

Στιγμές είν’η ζωή… γι αυτό ζήσε τη στιγμή…απόλαυσέ τη…. σκέψου, πως αυτή η μέρα, δεν θα ξανάλθει ποτέ…


… λάτρεψε τον χρόνο…


… η στιγμή που ζεις, θα γίνει ανάμνηση το επόμενο δευτερόλεπτο…

… κάποια στιγμή, θ’ανακαλύψεις, πως οι ομορφότερες στιγμές σου, ήταν αυτές οι μικρές στιγμές…

… μην αναζητάς στα μεγάλα την ουσία της ζωής… στα μικρά και στ’ασήμαντα θα την βρεις… αυτά να εκτιμάς… καλησπέρα… κάν’το εσύ, πριν σε αναγκάσει ο χρόνος να το κάνεις… πριν σ’αναγκάσει να δεις τι είχες και τι έχασες….

 

Καλλιόπη   

 

 

μουσικές στιγμές… εδώ εδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 170


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα