Κάποιοι δικαστές θέλουν τον Κυριάκο μας φυλακή

Κάποιοι δικαστές θέλουν τον Κυριάκο μας φυλακή

12 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:601
Μοίρασέ το

 

 

Περίεργες κινήσεις στην δικαιοσύνη

Το εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου άλλωστε, θεωρείται εξαιρετικά άβολη θέση.

 

Ας είμαστε ρεαλιστές… ούτε οι δικαστικοί, ουτε οι υπάρχοντες πολιτικοί, υπάρχει περίπτωση να βάλουν τον Μητσοτάκη φυλακή…

Η Ελλάδα, είναι το ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ, είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε είτε όχι…

Την Ελλάδα, την κυβερνούν οι ΟΒΡΙΟΧΑΖΑΡΟΙ…

Δεν είναι τυχαίοι οι Μητσοτάκηδες… όπως δεν ήταν τυχαίος και ο συγγενής τους ο Ελ. Βενιζέλος…

Αίμα από το αίμα τους είναι… μέσα τους κυλάει η Λαζάρειος Λέπρα… οι διαστροφές… οι αιμομιξίες… οι διαστροφές…ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΕΙΟ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ…

Ως εκ τούτου, μην  περιμένετε ούτε φυλακίσεις, ούτε διώξεις πραγματικές σε βάρος της ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ…

Όσο για τους δικαστές και εισαγγελείς, θα πράξουν ότι τους ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ οι ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ, ΟΠΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

Η μόνη περίπτωση να κάτσει στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου και να φυλακιστεί το μπάσταρδο της Ντόρας είναι, στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχετικού άρθρου του ΠΡΩΤΟΚΩΛΛΟΥ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, για όλους τους αρχηγούς κρατών και στα σχέδιά τους, για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… τότε και μόνο τότε, όπως γράφουν, θα ρίξουν στους λαούς τις ηγεσίες τους, και ο όχλος θα τους κατακρεουργησει…

Αυτά τα ολίγα, για να μην παραμυθιαζόμαστε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Η αποκάλυψη από τον Ανώτατο Δικαστή Χρήστο Τζανερίκο, ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αποπειράθηκε να αλλοιώσει το πολίτευμα με ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, αλλά και να τον δωροδοκήσει προκειμένου να καθοδηγήσει την δικαστική του κρίση, συνιστά λόγχη στο πλευρό του πρωθυπουργού μας.

Υπάρχει όμως κι άλλη μία σημαντική πτυχή στην λειτουργία της δικαιοσύνης που οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάποιοι δικαστές θέλουν τον Κυριάκο μας στη φυλακή.

Μπορεί στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού να τον διαβεβαιώνει ότι η καθυστέρηση στην διερεύνηση της υπόθεσης των υποκλοπών είναι προς όφελος του, η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική.

Εάν η έρευνα είχε ολοκληρωθεί και ο «φάκελος» είχε σταλεί αμελλητί στη Βουλή με την παρούσα πλειοψηφία, τότε ο Κυριάκος θα έχει ξεμπερδέψει εύκολα και αναίμακτα. Η καθυστέρηση της έρευνας όμως, σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες, θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

Όπως πολύ σοφά είχε προειδοποιήσει ο έγκριτος νομικός και υπουργός Μάκης Βορίδης, εάν διαπιστωθεί ότι το Μέγαρο Μαξίμου είχε γνώση των υποκλοπών, τότε προκύπτουν βαρύτατα κακουργήματα.

Κάποιοι λοιπόν στα ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης, οδηγούν την έρευνα ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση.

Όπως όλα δείχνουν, όταν σταλεί ο φάκελος στην Βουλή, ισορροπίες θα είναι τελείως διαφορετικές.

Εάν μάλιστα η επόμενη συγκυβέρνηση δεν έχει ως πρωθυπουργό τον Παναγιώτη Πικραμμένο ο οποίος θα υπερασπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με όλες του τις δυνάμεις, τότε ο πρωθυπουργός μας θα βρεθεί σε δεινή θέση. Το εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου άλλωστε, θεωρείται εξαιρετικά άβολη θέση.

 

Πηγή

Προβολές : 601


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα