Κάποιος να κλείσει τον Klaus Schwab σε ίδρυμα για να απαλλαγεί από τα δεινά του

Κάποιος να κλείσει τον Klaus Schwab σε ίδρυμα για να απαλλαγεί από τα δεινά του

18 Μαρτίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,153
Μοίρασέ το

 

Υπάρχουν πολύ ωραία ιδρύματα στις Άλπεις με θέα τα δεντράκια για να ηρεμήσει λίγο.

Φαντάζομαι υποφέρει με τόσους δαίμονες μέσα του. Δεν είναι εύκολο να ζεις έτσι.

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) απηύθυνε έκκληση προς τις κυβερνήσεις παγκοσμίως, μαζί με τους τεχνολογικούς κολοσσούς, να επιβάλουν αυταρχικά μέτρα κατά των επικριτών του.

Θέλει Βόρεια Κορέα παντού και μάλιστα σήμερα.

Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα που ιδρύθηκε από τον Γερμανό παγκοσμιοποιητή Klaus Schwab προειδοποίησε ότι η παραπληροφόρηση αποτελεί απειλή για το παγκόσμιο οικοσύστημα. Προέτρεψε τους «εμπειρογνώμονες» να διαφωτίσουν τους παγκόσμιους ηγέτες και τους γραφειοκράτες πώς να περιορίσουν την αντίθεση στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα.

 

Το WEF διαβεβαίωσε τελικά ότι οι παγκόσμιες κυβερνήσεις, τα μέσα ενημέρωσης, οι τεχνολογικοί κολοσσοί και η κοινωνία των πολιτών πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους στη λεγόμενη σταυροφορία «κατά της παραπληροφόρησης».

Ο τζουτζούκος μου χάνει το παιχνίδι. Κανείς δεν ασχολείται πια με τα συστημικά μέσα, αντιθέτως διαβάζει εναλλακτικά μέσα που τουλάχιστον δεν προσπαθούν μονίμως να εξαπατήσουν το θεατή ή τον αναγνώστη τους.

Η Δύση αγαπάει την ελευθερία

Δυσκολεύεται λίγο το χούφταλο να το καταλάβει. Εμείς εδώ στη Δύση θεωρούμε υπέρτατο αγαθό την ελευθερία και τη δημοκρατία και έχουμε προσθέσει σχετικές διατάξεις στα Συντάγματά μας επί του θέματος. Προσωπικά ούτε ο ίδιος θέλω να ζήσω σε έναν κόσμο που θυμίζει Βόρεια Κορέα. Δεν έχει νόημα να υπάρχεις όταν δεν μπορείς να εκφραστείς, να δημιουργήσεις επιχειρήσεις, να ζήσεις τη ζωή σου. Ούτως ή άλλως αν κάνεις επιχειρήσεις -αν επιτρέπεται- όλα τα χρήματα -και η εταιρεία- ανήκουν αυτομάτως στο δικτάτορα. Ρωτήστε τον Κιμ Γιονγκ Ουν για αυτό.

Είδαμε και στην Ελλάδα αυτό το πράγμα που κυβερνά τη χώρα να μιλά για «τυραννία της πλειοψηφίας». Η πλειοψηφία αποτελεί το θεμέλιο λίθο της δημοκρατίας. Η φράση αυτή χρησιμοποιείται μόνο από δικτάτορες οι οποίοι μισούν την άποψη της πλειοψηφίας. Η Ελλάδα πριν μερικές μόλις δεκαετίες είχε δικτατορία αλλά όλοι γνωρίζουμε ποια ήταν η τύχη της. Την ίδια θα έχει και η σημερινή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διάφοροι ονειρεύονται χιλιετή ράιχ και τον απόλυτο έλεγχο της Δύσης. Η τελευταία προσπάθεια χιλιετούς ράιχ δεν πήγε ούτε μια πενταετία με ολέθρια αποτελέσματα. Η τυραννία είναι ασύμβατη με το ελεύθερη πνεύμα, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την καινοτομία, τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή που έχουμε. Παντελώς ασύμβατη. Όσες προσπάθειες και αν γίνουν αργά ή γρήγορα θα αποτύχουν. Ας διαβάσει λίγο ιστορία αυτός ο εκπρόσωπος τύπου του σκότους που μετράει μερικούς μήνες ή χρόνια μέχρι να συναντήσει το αφεντικό του λόγω γήρατος.

Κλείστε τον σε ίδρυμα για να απαλλαγεί ο ίδιος από το μαρτύριο

Ίσως γνωρίσει στο ψυχιατρείο κάποιον που αυτοπροσδιορίζεται ως Μπενίτο Μουσολίνι και αποκτήσει ένα φιλαράκι τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Κάποιον να μοιραστεί τους πόθους και τα όνειρά του.

Υπάρχουν πολύ ωραία ιδρύματα στις Άλπεις με θέα τα δεντράκια για να ηρεμήσει λίγο. Φαντάζομαι υποφέρει με τόσους δαίμονες μέσα του. Δεν είναι εύκολο να ζεις έτσι.

Ούτως ή άλλως το εξάμβλωμα (WEF) που δημιούργησε τις τελευταίες δεκαετίες απέτυχε ολοσχερώς

Οι πολίτες ξύπνησαν και δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν για ύπνο ποτέ ξανά

Η ιστορία με τα εμβόλια απέτυχε και αυτή. Ο κόσμος κατάλαβε τι πάνε να κάνουν και τώρα όχι απλά αρνείται να κάνει τα εμβόλια Covid, αλλά δεν πάει να κάνει κανένα απολύτως! Οι άνθρωποι αντιλήφθηκαν ότι επί 1.000.000 χρόνια έχουν ένα ανοσοποιητικό σύστημα και ψάχνουν φυσικούς τρόπους να το ενισχύσουν.

Τα μέσα τα οποία χρηματοδοτούσε με δις δεν τα βλέπει κανένας πια

Αντιθέτως έχουν ξεφυτρώσει χιλιάδες εναλλακτικές σελίδες που φιλοξενούνται σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Σε λίγο καιρό θα δημιουργηθούν και ΑΙ εναλλακτικοί αρθρογράφοι και θα πλημυρίσει ο ιστός με την αλήθεια και ακλόνητα στοιχεία. Το τρέμουν αυτό.

Θέλει φυσικά λογοκρισία και δρακόντεια μέτρα σε κάθε χώρα ξεχωριστά.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα κάνω και ο ίδιος όταν απλωθεί το σκοτάδι. Το tomsnews σε μια τέτοια περίπτωση θα αποκτήσει άλλα δυο αντίγραφα. Ένα στα Αγγλικά και ένα στα Γερμανικά δεκαπλασιάζοντας το κοινό του. Όπως προανέφερα η ζωή στην τυραννία δεν έχει πια νόημα.

Οπότε θα αφιερώσω το υπόλοιπο της ζωής μου χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που απέκτησα επί δεκαετίες για την ελευθερία. Πράγμα που επίσης θα κάνουν εκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη. Είναι μάταιο να ζεις στη Βόρεια Κορέα. Ούτως ή άλλως θα πεθάνεις από την πείνα.

Η Woke ατζέντα επίσης πάει κατά διαόλου

Εταιρείες που το γυρνάνε στα ουράνια τόξα αντιμετωπίζουν άμεσα το φάσμα της χρεοκοπίας. Με τη λαίλαπα αυτή τα έχουν πάρει άντρες, γυναίκες, παιδιά και οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι που προσβάλλονται από αυτό. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που πάσχουν από βαρύτατα ψυχιατρικά νοσήματα. Αυτοί χρήζουν ιατρικής βοήθειας.

Η ιστορία με τη χορτοφαγία και την άρνηση του κρέατος δεν την θέλει κανένας

Η εταιρείες που έφτιαξαν «φυτικό» κρέας (βλ. Beyond Meat) δεν πουλάνε τίποτα παρά τις καμπάνιες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Προσπάθησαν να τα πουλήσουν στα Mc Donalds και τα Burger King -και εδώ στη Γερμανία- και δεν πούλησαν τίποτε. Όσο για τα έντομα ξεκίνησαν ήδη λίστες στο διαδίκτυο με προϊόντα που τα περιλαμβάνουν και ο κόσμος απλά δεν τα αγοράζει!

Η κλιματική υστερία δεν λειτουργεί πια

Οι βιομηχανίες αυτοκινήτου η μια μετά την άλλη ανακοινώνουν περιορισμούς στην παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων γιατί απλά δεν τα αγοράζει κανείς. Στη Γερμανία πλέον συζητείται ανοιχτά η ενεργοποίηση και πάλι των πυρηνικών αντιδραστήρων διότι αυτή η ιστορία με τα φουρφούρια και τα ηλιακά πάνελ πολλαπλασίασε το κόστος της ενέργειας οδηγώντας τις επιχειρήσεις στην έξοδο από τη χώρα. Δεν είναι πια ανταγωνιστικές. Η Γερμανία χωρίς τη βαριά της βιομηχανία γίνεται Βενεζουέλα.

Οι Γερμανοί ακούν για «κλιματική αλλαγή» και βγάζουν φλύκταινες. Έχει διαλύσει η χώρα και αρχίζουν και το παίρνουν χαμπάρι. Η άνοδος της AFD είναι εκρηκτική. Ένα κόμμα που υπόσχεται να σταματήσει τον παραλογισμό. Αν θα το κάνει μένει να το δούμε.

 

Αχρήματη κοινωνία και πόλεις των 15 λεπτών

 

Μπορούν να τα επιβάλλουν αλλά δεν θα συμμορφωθεί κανείς. Ήδη στην Αμερική έχουν ετοιμάσει χαρτονομίσματα εμποτισμένα με πραγματικό χρυσό για τις συναλλαγές των πολιτών όταν επιβάλλουν την αχρήματη κοινωνία. Λέγονται Goldbacks.

Έτσι θα πουλάμε και θα αγοράζουμε παντελώς ανώνυμα προϊόντα. Παράλληλα φυσικά υπάρχουν και τα Privacy Coins όπως το Monero και το Epic Cash τα οποία είναι αδύνατο να ιχνηλατηθούν.

 

Κοινώς μπορείς να αγοράζεις και να πουλάς ανώνυμα όλη μέρα. Παντελώς εκτός τραπεζικού συστήματος.

Σε ό,τι αφορά τις πόλεις των 15 λεπτών που θα υλοποιήσουν με χιλιάδες κάμερες και αναγνώριση βιομετρικών στοιχείων θα.. δουλέψει πριόνι. Πολύ πριόνι.

Ας κάνει κάποιος τη χάρη στο λείψανο της ναζιστικής περιόδου και ας τον συνταξιοδοτήσει. Χρειάζεται επειγόντως ιατρική βοήθεια και αυτό είναι εμφανές.

Θα περάσουν τέλεια μαζί με το Μπενίτο!

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,153


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα