Κάτι αποκρουστικό συμβαίνει στους γιους διασημοτήτων..

Κάτι αποκρουστικό συμβαίνει στους γιους διασημοτήτων..

24 Ιουνίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,680
Μοίρασέ το

 

 

 

Τι θα γινόταν αν κάποια από αυτά τα αγόρια είχαν γαλουχηθεί και εξαναγκαστεί να ντύνονται και να συμπεριφέρονται ως κορίτσια για κάποιου είδους παρανοϊκό λόγο;

Αυτό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια ιδιαίτερα ύπουλη μορφή παιδικής κακοποίησης;

 

Η απάντηση σ’ όλο αυτό το αρρωστημένο και νοσηρό σκηνικό, είναι μια:

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΗΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ.

Όλοι αυτοί, έχουν κυριολεκτικά πουλήσει την ψυχή τους στους χαζαροεβραίους ILLUMINATI, προκειμένου να ανέβουν τα σκαλιά της επιτυχίας και να βαδίσουν στο κόκκινο χαλί…

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ… κρατήστε το αυτό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Γι αυτό Η ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝ, ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΚΟΛΑΣΗΣ…

Γιατί κυκλοφορούν τόσα πολλά αγοράκια με φορέματα στο Χόλιγουντ; Γιατί αυτά τα παιδιά προβάλλονται τόσο έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Και τι στην ευχή συμβαίνει με τον Liev Shreiber;

Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να συζητώ για τα παιδιά των διασημοτήτων. Αυτά τα παιδιά δεν επέλεξαν να ζήσουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και τους αξίζει να απολαμβάνουν φυσιολογικές παιδικές ηλικίες.

Ωστόσο, ορισμένοι γονείς διασημοτήτων κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σπρώξουν τα παιδιά τους κάτω από τα παροιμιώδη φώτα της δημοσιότητας. Τα περιφέρουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, τα διαφημίζουν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ορισμένα χρησιμοποιούνται ακόμη και ως σκηνικά για κόλπα δημοσίων σχέσεων και γενικότερα για την επίδειξη νέας ηθικολογίας.

Ενώ αυτή η συμπεριφορά είναι ήδη από μόνη της εκμεταλλευτική, τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ έχει αναδυθεί ένα άλλο επίπεδο παραξενιάς: Μικρά αγόρια που κυκλοφορούν με φορέματα. Και μερικά από αυτά είναι μόλις ΔΥΟ ετών. Και πολλά από αυτά φορούν ρούχα που είναι περίεργα αποκαλυπτικά και σεξουαλικά.

Έχει γίνει κάτι σαν “τάση” μεταξύ της ελίτ του Χόλιγουντ, κάτι που είναι της μόδας. Φυσικά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναπόφευκτα κατακλύζουν αυτούς τους γονείς με επαίνους επειδή επιτρέπουν στα παιδιά τους να “εκφραστούν”.

Τι θα γινόταν όμως αν συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο; Τι θα γινόταν αν κάποια από αυτά τα αγόρια είχαν γαλουχηθεί και εξαναγκαστεί να ντύνονται και να συμπεριφέρονται ως κορίτσια για κάποιου είδους παρανοϊκό λόγο; Αυτό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια ιδιαίτερα ύπουλη μορφή παιδικής κακοποίησης;

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα αυτής της τάσης.

Η Μέγκαν Φοξ (η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι συμμετείχε σε πραγματικές τελετές αίματος με τον σύντροφό της Machine Gun Kelly) έντυνε τον γιο της Νώε ως κορίτσι από τότε που ήταν δύο ετών. ΔΥΟ!

 

Σοβαρά, πώς μπορεί ένα δίχρονο αγόρι να πάρει τη βαθιά, καθοριστική για τη ζωή του απόφαση να αλλάξει φύλο; Με το ζόρι μπορεί να σχηματίσει μια συνεκτική πρόταση. Μπορεί να κατανοήσει τις σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις μιας τέτοιας απόφασης; Φυσικά και όχι. Είναι πολύ απασχολημένο με το να βάζει το δάχτυλό του στις πρίζες.

 

Εδώ, έχουν ντύσει τον Νώε με ένα μπλουζάκι που γράφει “Δυνατά Κορίτσια”

Το “coming out” της Zaya Wade σε ηλικία 12 ετών ακολουθήθηκε από μια τεράστια περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης και συμφωνίες μόδας. Ακόμα και η Michelle Obama παρενέβη και έπλεξε το εγκώμιο όλων των εμπλεκομένων.

 

 

 

Ο υιοθετημένος γιος της Charlize Theron, ο Jackson, φοράει φορέματα από τότε που ήταν περίπου 5 ετών.

 

 

Ο 16χρονος υιοθετημένος γιος της Μαντόνα, ο Ντέιβιντ Μπάντα, έχει μπει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Και τα φώτα της δημοσιότητας λαχταρούν αγόρια με φορέματα. Εδώ, φοράει στολή μαζορέτας, με κέρατα διαβόλου και τσόκερ. 

Ενώ όλες αυτές οι υποθέσεις είναι από μόνες τους ανησυχητικές, μία από αυτές είναι ιδιαίτερα ανησυχητική: Kai Schreiber.
Ο γιος του Liev Schreiber και της Naomi Watts

Εδώ και χρόνια, οι φωτογραφίες του Liev Schreiber με τον γιο του Kai προκαλούν αίσθηση. Αλλά όταν κάποιος συνθέτει αυτά τα διάφορα στοιχεία, τα ανασηκωμένα φρύδια μετατρέπονται σε απόλυτη ανησυχία.

Το 2017, ο Liev Shreiber έφερε τον 8χρονο τότε γιο του Kai στο Comic-Con ντυμένο ως Harley Quinn.

Δεν είναι μυστικό ότι η Harley Quinn είναι ένας ιδιαίτερα σεξουαλικοποιημένος χαρακτήρας. Παρά το γεγονός αυτό, ο Liev έφερε τον γιο του στο Comic-Con (το οποίο είναι γεμάτο με μάγκες που φαντασιώνονται τέτοιου είδους χαρακτήρες) ντυμένος ως Harley Quinn, με μακιγιάζ και σκισμένες κάλτσες. Γιατί;

Εδώ, ο Kai είναι ντυμένος σαν ματωμένη νύφη/πριγκίπισσα/κάτι άλλο. Ο αδελφός του είναι ντυμένος σαν αποκεφαλισμένος. Κανείς απ’ τους δυο δεν φαίνεται να το διασκεδάζει.

 

Ενώ όλα αυτά είναι παράξενα, θα μπορούσε κανείς να αντιδράσει σε αυτές τις εικόνες με ένα ειλικρινές “ας έχει..”. Αλλά, δυστυχώς, τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

 

 

 

Το σημερινό προφίλ του Schreiber στο Twitter περιλαμβάνει μια φωτογραφία των παιδιών του με μακιγιάζ και φιλιά στα χείλη. Το βιογραφικό του μιλάει για τα “σοκαριστικά ελκυστικά παιδιά του”.

 

Με αυτό το δεδομένο, ορίστε άλλη μια σοκαριστική φωτογραφία με τον Liev να φυλάει τον γιο του Kai στο στόμα!

 

 

Ο Shreiber δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram όπου κάνει μπάνιο με τον γιο του.

 

 

Το 2021, η Naomi Watts δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία του Kai φορώντας ένα string tank top και σκουλαρίκια για να γιορτάσει τα 13α γενέθλιά του. Γιατί;

 

 

Ποιος θα περίμενε ένα τόσο συμπαθητικό ζευγάρι του Χόλυγουντ να έχει προσπέσει σε τόση ανωμαλία όσον αφορά την ανατροφή των γιών τους;

Παρακάτω βλέπουμε κι άλλες φωτο του μικρού Κάι, με ροζ φουστανάκια και γόβες. Μάλιστα στην αμέσως επόμενη φωτο κάτι τρέχει με τα χέρια.

Φαίνεται σαν ο Λιέβ να πιέζει το χέρι του γιου του πάνω στα γεννητικά του όργανα. Βρίσκονται στην πρεμιέρα του Stranger Things – σαιζόν 4, όπου μάλιστα σε δελτίο τύπου αυτοσυστήθηκαν ως “Λιεβ και κόρη”!

 

 

Συμπερασματικά

Αν αυτές οι εικόνες σας έκαναν να αρρωστήσετε, λυπάμαι.

Ωστόσο, αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα στο στομάχι που βιώνετε είναι το σώμα σας που σας λέει ότι είστε μάρτυρες σε κάτι που είναι βαθιά λάθος και αφύσικο.

Και όλα αυτά συμβαίνουν επίτηδες.

Εδώ και χρόνια, καταγράφω την ατζέντα της θόλωσης των φύλων, η οποία βασίζεται στον ισχυρισμό ότι τα φύλα είναι κοινωνικές κατασκευές.

Αυτή η ίδια ατζέντα ισχυρίζεται ότι τα νήπια μπορούν να πάρουν την απόφαση που αλλάζει τη ζωή τους να αλλάξουν φύλο, ενώ παράλληλα προωθεί τη χρήση ακραίων φαρμάκων, όπως τα ορμονο-αναστολείς.

Αυτή η ίδια ατζέντα τρυπώνει επίσης στα προγράμματα σπουδών των δημοτικών σχολείων, επειδή “αυτοί” γνωρίζουν ότι η κατήχηση πρέπει να συμβεί σε νεαρή ηλικία για να επηρεάσει μόνιμα την ψυχή.

Το Χόλιγουντ είναι ένας ακόμη βραχίονας αυτής της ατζέντας.

Ενώ η βιομηχανία του βασίζεται στην παραμυθία, πραγματικά παιδιά παρασύρονται σε αυτό το χάος.

Όταν συνδυάζει κανείς αυτή την ατζέντα με τη διαβόητη εμμονή του Χόλιγουντ να εκμεταλλεύεται τα παιδιά, έχουμε μικρά αγόρια που κυκλοφορούν με φορέματα, ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους επαινούν όλους.

Γιατί αυτοί οι γονείς δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι αυτά τα παιδιά να ενηλικιωθούν πριν πάρουν τόσο δραστικές αποφάσεις;

Πόσα από αυτά τα παιδιά ζήτησαν πραγματικά να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο;

Πόσα από αυτά προετοιμάστηκαν και εξαναγκάστηκαν να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο;

Αν η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα είναι μεγαλύτερη του ενός, τότε θα πρέπει να ονομάσουμε αυτή την “τάση” ως αυτό που πραγματικά είναι: Παιδική κακοποίηση. 

vigilantcitizen.com

μετάφραση: Διόδοτος

 

Πηγή

Προβολές : 1,680


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα