Κάτι ΜΕΓΑΛΟ πρόκειται να πέσει… πολλά επιβεβαιωτικά σήματα δείχνουν την κατάργηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος στον κυβερνοχώρο

Κάτι ΜΕΓΑΛΟ πρόκειται να πέσει… πολλά επιβεβαιωτικά σήματα δείχνουν την κατάργηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος στον κυβερνοχώρο

12 Δεκεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:997
Μοίρασέ το

 

Επικείμενο συμβάν με εμπιστευτικές πληροφορίες.

Οι ελίτ αποθηκεύουν αποθήκες με προμήθειες τροφίμων έως και 10 ετών, ενώ Κινέζοι στρατιώτες περνούν τα σύνορα καθημερινά.

Κάτι ΜΕΓΑΛΟ πρόκειται να πέσει… πολλαπλά σήματα επιβεβαίωσης δείχνουν την κατάργηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος στον κυβερνοχώρο

Brighteon.com/4b6b7214-4eb9-4a67-adaa-6c4a0cf145d2

Rumble.com/v3zx3cd-bbn-dec-5-2023-something-big-is-about-to-go-down….html

Bitchute.com/video/mjbnVG48IZ8I/

Banned.video/watch?id=65709bd211af0259c0d5afec

HealthRangerReport.com/brighteon-broadcast-news-dec-5-2023-something-big-is-about-to-go-down-multiple-confirming-signals-point-to-cyber-takedown-of-financial-system

 

Σύνοψη και επισημάνσεις που δημιουργούνται αυτόματα

Επικείμενο συμβάν με εμπιστευτικές πληροφορίες.

 

 

    • Ο Mike Adams συζητά τον οργανισμό αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης SRP24.com και την ομάδα άμυνας στον κυβερνοχώρο, καθώς και τις ελίτ που αποθηκεύουν αποθήκες με προμήθειες τροφίμων.

 

    • Ο Adams ισχυρίζεται ότι ορισμένα άτομα στην επιβολή του νόμου, τις υπηρεσίες πληροφοριών και το υπουργείο Εξωτερικών αναλαμβάνουν ενέργειες που υποδηλώνουν ότι έχουν εκ των έσω γνώση για ένα επικείμενο γεγονός.

 

    • Υπάρχουν ενδείξεις φλυαρίας στην κοινότητα των πληροφοριών και στους στρατιωτικούς κύκλους ότι κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί.

 

Πιθανή οικονομική κατάρρευση και εφαρμογή CBDC.

 

 

    • Ο ομιλητής προειδοποιεί για μεγάλη κυβερνοεπίθεση και πιθανή τραπεζική κατάρρευση, με πιθανή εφαρμογή κεντρικού οικονομικού ελέγχου και υποδούλωσης μέσω των CBDC.

 

    • Ο Άνταμς συμφωνεί, τονίζοντας πιθανές ταραχές, εξεγέρσεις, ανομία, πείνα, ασθένειες και κινητική βία στη συνέχεια.

 

Πιθανή κατάρρευση του ενεργειακού εφοδιασμού της Δυτικής Ευρώπης και επιπτώσεις στην κοινωνία.

 

 

    • Ο Άνταμς ισχυρίζεται ότι εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες εισάγονται σκόπιμα στις ΗΠΑ για να εγκατασταθούν και να καταλάβουν τη χώρα.

 

    • Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου Oliver Dowden προειδοποιεί για μια πιθανή κατάρρευση της εξουσίας και προτρέπει τους ανθρώπους να προετοιμαστούν για μια αναλογική εποχή.

 

    • Ο ομιλητής συζητά την ενεργειακή κρίση του Ηνωμένου Βασιλείου και την πιθανή κατάρρευση, αναφέροντας τις ενέργειες των ΗΠΑ ως αιτία.

 

    • Οι τιμές του χρυσού εκτινάσσονται λόγω ανησυχιών για κατάρρευση του νομίσματος και πιθανές καταστροφές.

 

Το Bitcoin ως εφεδρικό σχέδιο για την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ.

 

 

    • Ο Ταγματάρχης της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ Jason Lowry προειδοποιεί για κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης λόγω επιθέσεων στον κυβερνοχώρο σε τραπεζικές υποδομές, υποστηρίζει το εφεδρικό νομισματικό σύστημα που χρησιμοποιεί στρατηγικές απόδειξης εργασίας.

 

    • Ο Άνταμς εκφράζει ίντριγκα για το Space Launch Delta 45 και τη σύνδεσή του με τον Τραμπ, επικαλούμενος την πρόσβαση της ομάδας σε πληροφορίες που δεν αναφέρουν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

 

    • Ο Adams υπογραμμίζει την άνοδο της τιμής του Bitcoin και τις δυνατότητές του ως εφεδρικό σχέδιο για την κατάρρευση του αμερικανικού τραπεζικού συστήματος, μαζί με τον χρυσό και το ασήμι και τα κρυπτονομίσματα.

 

Οικονομική κατάρρευση, απολύσεις και Κινέζοι στρατιώτες στα σύνορα των ΗΠΑ.

 

 

    • Οικονομική κατάρρευση σε εξέλιξη, με απολύσεις και μέτρα μείωσης του κόστους σε όλους τους κλάδους.

 

    • Οι ελίτ αποθηκεύουν αποθήκες με προμήθειες τροφίμων έως και 10 ετών, ενώ Κινέζοι στρατιώτες περνούν τα σύνορα καθημερινά.

 

Επικείμενη εισβολή και κατοχή στις ΗΠΑ.

 

 

    • Ο ομιλητής προειδοποιεί για την επικείμενη εισβολή και εκτόπιση του πληθυσμού των ΗΠΑ “Αμερικανική Νάκμπα”.

 

    • Ο Άνταμς αποκάλυψε ότι η πλούσια ελίτ κατασκευάζει υπόγεια καταφύγια και αποθηκεύει προμήθειες για 3-10 χρόνια, με κάποιους να έχουν αρκετό φαγητό για 10 χρόνια.

 

    • Οι επαφές υψηλού επιπέδου του Άνταμς λαμβάνουν αυτές τις προφυλάξεις λόγω απροσδιόριστων «περίεργων πυρκαγιών» στο Μάουι και μιας αίσθησης επείγοντος από αυτούς τους ισχυρούς ανθρώπους.

 

Goldbacks και ετοιμότητα για απροσδιόριστα μελλοντικά γεγονότα.

 

 

    • Adams: Άνθρωποι που γνωρίζουν προετοιμάζονται για ένα καταστροφικό γεγονός, αλλά δεν μπορούν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες.

 

    • Adams: Τα σενάρια περιλαμβάνουν εισβολή εξωγήινων, σχεδιασμένη παγκόσμια κατάρρευση χρέους και τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

 

    • Προετοιμαστείτε για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης εφοδιάζοντας τρόφιμα, ιατρικές προμήθειες και εφεδρικές επικοινωνίες.

 

    • Ο Adams συζητά επίχρυσα, φυσικά αντικείμενα με ενσωματωμένο χρυσό και παρέχει στοιχεία εργαστηριακών δοκιμών μέσω δοκιμών ICP-MS και όξινων λίθων.

 

    • Ο Adams προσφέρει μια ειδική αναφορά για επτά αλεξίσφαιρες στρατηγικές για την επιβίωση ενός τραπεζικού συστήματος που πέφτει στο verifiedgoldbacks.com .

 

Δοκιμές και αποτελέσματα νομίσματος με υποστήριξη χρυσού.

 

 

    • Ο Άνταμς δείχνει μια στοίβα από χαρτονομίσματα με χρυσό, το καθένα από τα οποία περιέχει 1/1000 της ουγγιάς τροίας χρυσού.

 

    • Οι εργαστηριακές δοκιμές αποκαλύπτουν ότι η πραγματική ανάκτηση χρυσού κυμαίνεται από 102% έως 107% του απαιτούμενου ποσού.

 

Λιώσιμο χρυσών νομισμάτων και επαλήθευση της καθαρότητας.

 

 

    • Το ηχείο δείχνει την ανάκτηση χρυσού από 10, 25 και 50 χρυσά μπακ, με μέσο ποσοστό ανάκτησης 102,89% χρησιμοποιώντας μια διαδικασία τήξης με χωνευτήριο.

 

    • Ο Adams εξηγεί πώς μπορούν να εξάγουν χρυσό χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που περιλαμβάνει τήξη και δοκιμή ICPMS για την επιβεβαίωση της καθαρότητας.

 

    • Ο Adams δείχνει τα αποτελέσματα της δοκιμής ICPMS, τα οποία επιβεβαιώνουν ότι ο χρυσός είναι 99,99% καθαρός, με ίχνη άλλων μετάλλων.

 

    • Ο Adams διεξήγαγε δοκιμές όξινης πέτρας και διάλυσης σε χρυσόμπακες από τα εργαστήρια CWC, δείχνοντας ότι περιέχουν χρυσό 24 καρατίων.

 

    • Οι δοκιμές δείχνουν ότι η εταιρεία κατασκευάζει με πραγματικό χρυσό και έχει δημιουργήσει ένα καινοτόμο, διαιρούμενο προϊόν ( VerifiedGoldbacks.com )

 

Χρυσός πλάτες ως νέα μορφή επένδυσης.

 

 

    • Ο Adams υπογραμμίζει την ομορφιά και την πολιτιστική σημασία των χρυσών κοσμημάτων, τονίζοντας την ελκυστικότητά τους μεταξύ των φύλων και των πολιτισμών.

 

    • Ο Adams συγκρίνει τα goldbacks με τον ακατέργαστο χρυσό, εξηγώντας ότι ενώ τα goldbacks κοστίζουν διπλάσια από την τιμή του ακατέργαστου χρυσού, προσφέρουν την ευκολία χρήσης του χρυσού στο εμπόριο και το εμπόριο με διαιρετότητα και χρησιμότητα.

 

    • Ο Adams συζητά την εμπειρία του με τα goldbacks, ένα αποκεντρωμένο σύστημα ανταλλαγής και πώς παρέχει έναν διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό τρόπο για να διδάξει τους ανθρώπους για την αξία του χρυσού.

 

    • Ο Άνταμς υπογραμμίζει τη διαφορά μεταξύ των χρυσών μπαλών και του παραδοσιακού νομίσματος, τονίζοντας ότι τα χρυσά μπράτσα περιέχουν φυσικό χρυσό με εγγενή αξία, ενώ το παραδοσιακό νόμισμα χάνει αξία με την πάροδο του χρόνου.

 

    • Ο Adams συζητά την αξία του χρυσού, δηλώνοντας ότι διατηρεί την αξία του έναντι του δολαρίου παρά την πτώση του δολαρίου.

 

    • Ο Adams αναφέρει επίσης ότι όσο περισσότεροι πόλεμοι γίνονται, τόσο πιο απρόβλεπτα γίνονται τα παγκόσμια γεγονότα.

 

Πολιτικές για το φύλο και ασφάλεια εμβολίων του CDC.

 

 

    • Οι γυναίκες που έχουν διαγραφεί από το CDC, αναφέρεται σε εγκύους.

 

    • Ο Adams υποστηρίζει ότι το CDC είναι ανίκανο και αναξιόπιστο, επικαλούμενος τους ισχυρισμούς του ότι οι άνδρες μπορούν να μείνουν έγκυες και τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

 


Παρακολουθήστε κάθε επεισόδιο της νέας μου εκπομπής,  Decentralize TV , στην οποία συμμετέχουν κορυφαίοι καλεσμένοι που διδάσκουν αρχές και δεξιότητες αποκεντρωμένης διαβίωσης υπέρ της ελευθερίας, στο  www.Decentralize.TV

 

Ανακαλύψτε περισσότερες συνεντεύξεις και podcast κάθε μέρα στη διεύθυνση:

 

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

 

Ακολουθησε με:

 

Brighteon.social:  Brighteon.social/@HealthRanger  (τα έκτακτα νέα μου δημοσιεύονται πρώτα εδώ)

 

Τηλεγράφημα:  t.me/RealHealthRanger

 

 

Υποστοίβα:  HealthRanger.substack.com

 

Banned.video:  Banned.video/channel/mike-adams

 

Truth Social:  https://truthsocial.com/@healthranger

 

Twitter:  https://twitter.com/HealthRanger

 

 

Bastyon:  https://bastyon.com/healthranger

 

Gettr:  GETTR.com/user/healthranger

 

Rumble:  Rumble.com/c/HealthRangerReport

 

BitChute:  Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

 

Clouthub:  app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

 

Εγγραφείτε στο δωρεάν  ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου NaturalNews.com  για να μένετε σε εγρήγορση για τα έκτακτα νέα κάθε μέρα.

 

Κατεβάστε τα τρέχοντα ηχητικά βιβλία μου — συμπεριλαμβανομένων των Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide και The Contagious Mind — στη διεύθυνση:

 

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

 

Κατεβάστε το νέο μου ηχητικό βιβλίο, “Resilient Prepping” στο  ResilientPrepping.com  – σας διδάσκει πώς να επιβιώσετε από την ολοκληρωτική κατάρρευση του πολιτισμού και την απώλεια τόσο του ηλεκτρικού δικτύου όσο και των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

 

 

Πηγή

Προβολές : 997


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα