Κάτι περίεργες συγκυρίες στη έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στην «Ελληνική Λύση»

Κάτι περίεργες συγκυρίες στη έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στην «Ελληνική Λύση»

28 Απριλίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:686
Μοίρασέ το

 

Θα ερευνηθούν οι καταγγέλλοντες όσο και οι καταγγελλόμενοι βουλευτές, κ.λπ., δηλαδή ο κ. Βελόπουλος και οι βουλευτές του κόμματος τους, για το εάν έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις και ειδικότερα θα ερευνηθούν για το αν έχουν διαπράξει το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Δεν προλαβαίνουμε πλέον τα γεγονότα με την ταχύτητα που εξελίσσονται…

Κύριε Βουρλιώτη, θα διεξάγετε έρευνα και για τις πωλήσεις από τις επιστολές Του Χριστού;

Θα διεξάγετε έρευνα και για τα μαύρα χρήματα της Μαφιόζικης Φαμίλιας Μητσοτάκη, ή εκεί απαγορεύεται;;;

Λυπάμαι για την κατάντια και της “δικαιοσύνης” και της πολιτικής ζωής του τόπου.

Νρέπομαι για λογαριασμό όλων όσων πήγαν στο κόμμα Βελόπουλου και έγιναν βολευτές, που σημερα τον καταγγέλουν, αλλά και γι αυτούς/αυτές που κατεβαίνουν σ’ αυτές τις εκλογές μαζί του…

Ντρέπομαι και για λογαριασμό όσων τους ψήφισαν…

Η ζωή του τόπου μας, έχει τελείως σαπίσει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε έρευνα για όσα καταγγέλλονται για το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις μετά τις καταγγελίες του Αντώνη Μυλωνάκηγια το κόμμα «Ελληνική Λύση».

Κατά συνέπεια, θα ερευνηθούν οι καταγγέλλοντες όσο και οι καταγγελλόμενοι βουλευτές, κ.λπ., δηλαδή ο κ. Βελόπουλος και οι βουλευτές του κόμματος τους, για το εάν έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις και ειδικότερα θα ερευνηθούν για το αν έχουν διαπράξει το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Όπως είναι γνωστό από στελέχη της «Ελληνικής Λύσης» έχουν κατατεθεί μηνύσεις, ενώ οι αποχωρήσαντες από το κόμμα βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης και Αικατερίνη Αλεξοπούλου κατήγγειλαν δημόσια ότι έδιναν στο κόμμα χρήματα 500 ευρώ το μήνα, χωρίς αποδείξεις.

Προκαλεί πάντως μεγάλη εντύπωση η συγκυρία της ανακοίνωσης του συγκεκριμένου ελέγχου, λίγες ημέρες δηλαδή πριν από τις εκλογές.

 

 

Πηγή

Προβολές : 686


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα