Κίνα και Ρωσία: Tα Nέα Αλογα του Παγκοσμιοποιητικού Άρματος – Μέρος 1

Κίνα και Ρωσία: Tα Nέα Αλογα του Παγκοσμιοποιητικού Άρματος – Μέρος 1

20 Ιουνίου, 2024 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:697
Μοίρασέ το

Η Ρωσία, από κυρίαρχη αυτοκρατορία σε πληρεξούσιο κράτος των παγκοσμιοποιητών

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ.
Όσοι αρέσκονται σε παραμύθια, μπορούν ακόμα να κοιμούνται και να αποκοιμίζουν και όσους τους παραμυθιάζουν…
Προσωπικά, προτιμώ να κοιτάζω κατάματα την ΑΛΗΘΕΙΑ, όσο κι αν πονάει…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

MEES BAAIJEN | Διαβάστε το εδώ.

Ο Mees θα μιλήσει για το βιβλίο του "Τα αρπακτικά εναντίον του λαού: The Big Picture of the 500-year Secret War Against Humanity" στη συνάντηση της Real Left στο Stockport του Greater Manchester το ερχόμενο Σάββατο (22 του μηνός) από τις 5-7:30μμ. Για να κλείσετε τη θέση σας, παρακαλούμε στείλτε email: [email protected]. Για όλες τις λεπτομέρειες δείτε εδώ.

Περίληψη

Για λογαριασμό του 500ετούς συνδικάτου εγκλήματος της Glafia για την παγκόσμια κυριαρχία, η Ρωσία και η Κίνα έχουν από καιρό προετοιμαστεί να πάρουν τη σκυτάλη από τις ΗΠΑ, ως ηγεμονικοί ταγοί της επόμενης εκδοχής μιας μονοπολικής παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

Αυτή η τελευταία – και τέταρτη – αλλαγή κύκλου στο παγκόσμιο σχέδιο της Glafia προωθείται υπό το λαμπερό αλλά ψεύτικο σήμα μιας καλοπροαίρετης πολυπολικής παγκόσμιας τάξης που σέβεται την κυριαρχία των χωρών – οι οποίες όμως όλες κυβερνώνται από τους πληρεξουσίους της Glafia.

Αυτή η προπαγανδιστική προσπάθεια περιλαμβάνει επίσης το ψεύτικο τέλος του παγκοσμιοποιητικού σχεδίου, λόγω των επικείμενων ενεργειών των γενναίων, νέων “παραδοσιακών” ηρώων στην παγκόσμια σκηνή: της “ταοϊστικής” Κίνας και της “ορθόδοξης” Ρωσίας.

Εισαγωγή

Αυτή η σειρά άρθρων αποτελεί συνέχεια του βιβλίου μου: The Predators versus The People (Τα αρπακτικά εναντίον του λαού) και του πρόσφατου άρθρου μου: The United States of America: from fake dream to real nightmare (Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής: από το ψεύτικο όνειρο στον πραγματικό εφιάλτη).

 

Εκεί μπορείτε να διαβάσετε πώς οι ΗΠΑ αιχμαλωτίστηκαν, και πιθανότατα δημιουργήθηκαν, για να γίνουν η τέταρτη ηγεμονική δύναμη που ελέγχει τα εθνικά κράτη του κόσμου για λογαριασμό του μυστικού σχεδίου παγκόσμιας κυριαρχίας διάρκειας 500 ετών που καθοδηγείται από τους Predators, ή αλλιώς Glafia.

Δηλαδή: ένα συνδικάτο εγκλήματος μερικών εκατοντάδων δυναστικών, εξαιρετικά πλούσιων (αξίας έως και τρισεκατομμυρίων δολαρίων) και σφιχτοδεμένων οικογενειών, που δεν δεσμεύονται από καμία χώρα, θρησκεία ή εθνικότητα.

Οι προηγούμενοι ηγεμονικοί κύκλοι πραγματοποιήθηκαν από την Ισπανία (15ος/16ος αιώνας), την Ολλανδία (17ος αιώνας) και την Αγγλία (18ος/19ος αιώνας).

Μαζί με τους Βρετανούς και Σιωνιστές πληρεξούσιους της Glafia, οι ΗΠΑ προετοίμασαν και υποκίνησαν τη Μεγάλη Σφαγή της Ευρασίας του 20ου αιώνα: τους Παγκόσμιους Πολέμους, συμπεριλαμβανομένου του Ναζισμού και του Χίτλερ, τις κομμουνιστικές επαναστάσεις στη Ρωσία, την Κίνα και αλλού, τον Ψυχρό Πόλεμο, καθώς και τους πολιτιστικούς, εκπαιδευτικούς, επιστημονικούς, οικονομικούς και πνευματικούς πολέμους κατά της ανθρωπότητας.

Οι ΗΠΑ εγκατέστησαν επίσης καθεστώτα-μαριονέτες σε όλες τις “νέες ανεξάρτητες” πρώην ευρωπαϊκές αποικίες στην Αφρική και την Ασία, που δημιουργήθηκαν μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο από το σχεδιασμένο από τη Glafia ψεύτικο πρόγραμμα αποαποικιοποίησης. Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, που είχαν αποικιστεί πολύ νωρίτερα από την Ισπανία και την Πορτογαλία, είχαν ήδη “απελευθερωθεί” στις αρχές του 19ου αιώνα, για να γίνουν υποτελή κράτη του βρετανικού και αργότερα αμερικανικού ηγεμόνα της Glafia.

Εκτός από τον έλεγχο ΟΛΩΝ των ΧΩΡΩΝ, ένα σημαντικό καθήκον των ΗΠΑ ήταν να πρωτοστατήσουν στην ανάπτυξη προηγμένης τεχνολογίας για τη διαρκή επιτήρηση ΟΛΩΝ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ, όπως ανακοίνωσε ο Zbigniew Brezinski το 1970, στο βιβλίο του Between the Two Ages (Μεταξύ των δύο εποχών): σήμερα συχνά ονομάζεται Παγκόσμια Ψηφιακή Φυλακή (με CBDC, UBI, 5G, πιστώσεις άνθρακα, κ.λπ.).

Το σχέδιο αυτό εφαρμόζεται επί του παρόντος σε παγκόσμια κλίμακα, με βάση το μοντέλο που έχει αναπτυχθεί στην κομμουνιστική Κίνα.

Με την ολοκλήρωση αυτών των καθηκόντων, ο Αμερικανός πληρεξούσιος δεν χρειάζεται πλέον ως ηγεμονικός ηγέτης της Glafia, και τώρα είναι αποδιοπομπαίος τράγος και κατεδαφίζεται, μαζί με την υπόλοιπη Δύση. Εν τω μεταξύ, η Κίνα, συνεπικουρούμενη από τη Ρωσία – με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό και οικονομικό/βιομηχανικό δυναμικό από τις ΗΠΑ – αναλαμβάνει τα ηνία.

Η προετοιμασία της Ρωσίας από τη Glafia

Μετά την ήττα του πιονιού της Glafia, Ναπολέοντα, το 1815, η Ρωσία ήταν το ισχυρότερο έθνος στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Η Ρωσία γνώριζε πολύ καλά το σχέδιο των Rothschild να θέσουν την Ευρώπη υπό τον έλεγχο της Glafia – υπό την κάλυψη της Συνόδου των Εθνών – μέσω της εγκατάστασης τοκογλυφικών κεντρικών τραπεζών και ψεύτικων δημοκρατιών, που καθοδηγούνταν κρυφά από δωροδοκούμενες και διεφθαρμένες, υποταγμένες εθνικές “ελίτ”.

 

Προσπάθησε να αντιμετωπίσει αυτή την πρώιμη απόπειρα παγκόσμιου ελέγχου μέσω της Ιεράς Συμμαχίας που σύναψε με τις μοναρχίες της Αυστρίας και της Πρωσίας, η οποία ανανεώθηκε υπό τον Bismarck το 1871.

Ωστόσο, οι Rothschild κατάφεραν να γίνουν βασικοί υποστηρικτές αυτής της Συμμαχίας.

 

Αναμείχθηκαν επίσης σε μεγάλο βαθμό στους ρωσικούς σιδηροδρόμους και στην πετρελαϊκή τους βιομηχανία. Ο Niall Ferguson γράφει: “Από όλες τις μεγάλες δυνάμεις, η Ρωσία στηρίχθηκε περισσότερο στον εξωτερικό δανεισμό κατά την περίοδο πριν από το 1914”.

 

Η Ρωσία εκσυγχρονιζόταν τότε γρήγορα και βελτίωνε τις συνθήκες διαβίωσης του πληθυσμού της και η πιθανότητα μιας λαϊκής επανάστασης γινόταν όλο και πιο απομακρυσμένη.

Η εμπιστοσύνη του τσάρου Νικόλαου Β΄ στους Rothschild ήταν τέτοια που κατέθεσε μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του στις τράπεζές τους.

 

Μετά την τελετουργική δολοφονία ολόκληρης της οικογένειάς των Romanov το 1917, κανένας κληρονόμος δεν επέζησε για να τη διεκδικήσει.

 

Το έγκλημα αυτό έγινε με τον μανδύα της μπολσεβίκικης επανάστασης.

 

Όπως ακριβώς και η Γαλλική Επανάσταση, δεν ήταν ένα λαϊκό κίνημα, αλλά το μυστικό και πλουσιοπάροχα χρηματοδοτούμενο όργανο της Glafia για να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της Ρωσίας (Antony C. Sutton- Docherty και MacGregor), στο οποίο δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα υπέφεραν από φρικτό θάνατο.

Το απαίσιο και αιματηρό κομμουνιστικό πείραμα που ακολούθησε – η Σοβιετική Ένωση – που οικοδομήθηκε με αμερικανική στρατιωτική και πολιτική τεχνολογία (Antony C. Sutton), εξυπηρετούσε καλά το σχέδιο της Glafia για την κατάκτηση της Ευρασίας τον 20ό αιώνα για τους ακόλουθους λόγους:

 • – Η Ρωσία ήταν μια σημαντική δύναμη που θα βοηθούσε στην προγραμματισμένη καταστροφή της Γερμανίας. Ωστόσο, από τη ρωσογερμανική συνθήκη του Rapallo το 1922 μέχρι την παραμονή της επιχείρησης Barbarossa του Χίτλερ κατά της Γερμανίας το 1942, η Σοβιετική Ένωση – όπως και οι ΗΠΑ – βοήθησε στη δημιουργία του μελλοντικού εχθρού της (G. Preparata). Είναι κρίμα που ο Πούτιν ξέχασε να το αναφέρει αυτό στον Tucker Carlson!
 • – Ήταν επίσης ένας πρόδρομος, με πολλά διδάγματα, για τη μετέπειτα εταιρική-κομμουνιστική κατάληψη υπό τον Μάο στην Κίνα – και τώρα ολόκληρου του κόσμου, όπως προωθείται από το WEF (“Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος”).
 • – Η Σοβιετική Ένωση ήταν η τέλεια πηγή για τη στρατηγική του φόβου στις κομπίνες προστασίας της Glafia: Ο κομμουνισμός ως μπαμπούλας στον Ψυχρό Πόλεμο, στην ψεύτικη διαδικασία αποαποικιοποίησης και στην οικοδόμηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (βασισμένη στο σοβιετικό μοντέλο, V. Bukovsky).
 • – Με τη Ρωσία στο “κομμουνιστικό ψυγείο”, και αργότερα και την Κίνα, και οι δύο εξουδετερώθηκαν ως οικονομικοί ανταγωνιστές, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη μετέωρη παγκόσμια καριέρα του αμερικανικού ηγεμόνα της Glafia, των “ελεύθερων και δημοκρατικών” ΗΠΑ.
 • – Και ο κομμουνισμός, το προτιμώμενο σύστημα ελέγχου του πληθυσμού της Glafia, χρησιμοποιήθηκε επίσης ως ανατρεπτική δύναμη για την υπονόμευση της Δύσης (Y. Bezmenov).

Ωστόσο, το αρχικό τους σχέδιο συγχώνευσης της Σοβιετικής Ένωσης και των ΗΠΑ (Norman Dodd) απέτυχε. Ωστόσο, το 1959, ο Σοβιετικός ηγέτης Nikita Khrushchev χτύπησε το παπούτσι του στο βήμα των Ηνωμένων Εθνών και φώναξε:

“Τα παιδιά των παιδιών σας θα ζήσουν κάτω από τον κομμουνισμό. Εσείς οι Αμερικανοί είστε τόσο αφελείς. Δεν θα χρειαστεί να σας πολεμήσουμε, θα αποδυναμώσουμε την οικονομία σας, μέχρι να πέσετε σαν υπερώριμα φρούτα στα χέρια μας”.

Η αποδυναμωμένη πλέον και εγκεφαλικά πλυμένη Δύση φαίνεται να αποδέχεται τη νεότερη βιοασφάλεια-ολοκληρωτική πρόταση, τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του WEF, όπου δεν θα σας ανήκει τίποτα, δεν θα έχετε καμία ελευθερία και κανένα μέλλον ως φυσικός άνθρωπος (Schwab & Harari).

Η προφανής αποτυχία του σχεδίου συγχώνευσης κομμουνιστών/καπιταλιστών, η απόφαση της Glafia να πάει ανατολικά για τον πέμπτο κύκλο της και η γέννηση του σχεδίου της Παγκόσμιας Ψηφιακής Φυλακής έκαναν το σοβιετικό πείραμα παρωχημένο: Η Glafia είχε το πιόνι της, τον Gorbatsjev, που την τελείωσε το 1991. Αμέσως μετά, ο πράκτορας της CIA της Glafia, Φιντέλ Κάστρο, είπε: “Ο επόμενος πόλεμος στην Ευρώπη θα είναι μεταξύ της Ρωσίας και του φασισμού, μόνο που ο φασισμός θα ονομάζεται Δημοκρατία”. Καμία προφητεία, απλώς εμπιστευτικές πληροφορίες, για έναν άσκοπο (για την ανθρωπότητα, όχι για τους κερδοσκόπους του πολέμου) και κοινότυπο πόλεμο, ο οποίος είναι πλέον μια πολύ θλιβερή πραγματικότητα στην Ουκρανία.

Μετά το 1991, η Ρωσία ανοίχτηκε για πρώτη φορά στον καπιταλισμό μέσω της θεραπείας σοκ, που κατέληξε σε προγραμματισμένη καταστροφή και λεηλασία – από την “Ομάδα Harvard” ως καταστροφέα, με πρωταγωνιστή τον αριστερό Jeffrey Sachs, ο οποίος τώρα εργάζεται σκληρά για να αποκαταστήσει την αμαυρωμένη φήμη του.

 

Αυτή η επιχείρηση σχεδιάστηκε χρόνια πριν από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου: Οι δυτικές και ισραηλινές τράπεζες της Glafia έδωσαν μεγάλες πιστώσεις σε επιλεγμένους μελλοντικούς ολιγάρχες (M. Wolski: 75% από αυτούς Εβραίοι και συνδεδεμένοι με τη Chabad, έναν έμπιστο πληρεξούσιο της Glafia), έτσι ώστε οι διεθνείς ιδιοκτήτες τραπεζών – οι πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου – να μπορούν να αγοράσουν τον τεράστιο πλούτο του ρωσικού έθνους με φτηνά χρήματα, αφήνοντας τον πληθυσμό του σε καταστροφή.

Περίπου 30.000 Ρώσοι δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης από τη Ρωσική Μαφία (ένα άλλο υποκατάστατο της Glafia), και το προσδόκιμο ζωής των ανδρών κατά τη γέννηση μειώθηκε κατά έξι χρόνια.

Στο βάθος της ρωσικής κρίσης, ο ικανός πρώην πράκτορας της KGB Βλαντιμίρ Πούτιν – ο οποίος είχε επιλεγεί και καθοδηγηθεί από νωρίς από τον πράκτορα της Glafia Χένρι Κίσινγκερ και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε ως Νέος Παγκόσμιος Ηγέτης από το WEF – έγινε ο μπροστινός άνθρωπος των υποταγμένων στη Glafia Ρώσων ολιγαρχών και των παγκοσμιοποιημένων τραπεζιτών.

Με τον χειριστή του στη Chabad, τον ραβίνο Berel Lazar (στη Ρωσία από το 1990), “έσωσε στη συνέχεια τη Ρωσία”. Αυτό και η αντίδρασή του στις βομβιστικές επιθέσεις σε κατοικίες “ψεύτικης σημαίας” (false-flag) έκαναν τον γκάνγκστερ Πούτιν πολύ δημοφιλή στους Ρώσους (Putin’s False Flag, Iain Davis).

Η "Ψεύτικη Σημαία" του Πούτιν

Η “Ψεύτικη Σημαία” του Πούτιν

·
17 Ιουν

Ο μέντορας Κίσινγκερ σίγουρα είπε στον Πούτιν εδώ και καιρό ότι μια ισχυρή Ρωσία ήταν απαραίτητη για τη μετατόπιση της Glafia από τη Δύση προς την Ανατολή και ότι ο πόλεμος που προέβλεψε ο Κάστρο θα ήταν το τίμημα για τη μετεωρική καριέρα του ίδιου και της Ρωσίας. Ακριβώς όπως ο χειριστής του Bismarck, ο Bleichröder, ένας τραπεζίτης συνδεδεμένος με τον Rothschild, του είχε πει ότι ο πόλεμος θα ήταν το τίμημα που θα έπρεπε να πληρώσει η Γερμανία για το χρηματοδοτούμενο από την Glafia σχέδιο ενοποίησης τον 19ο αιώνα (Nicolai Starikov). Όταν το Covid κυκλοφόρησε το 2020, η “αυτόνομη” Ρωσία υπό τον Πούτιν ακολούθησε πειθήνια το παγκοσμιοποιημένο σενάριο του ΠΟΥ και εμβολίασε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της με τα τοξικά εμβόλια της AstraZeneca, τα οποία τώρα έχουν αποσυρθεί.

 

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με την τράπεζα BIS της Glafia στη Βασιλεία (συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου CBDC), ενώ οι πολιτικές της Ρωσίας είναι επίσης πλήρως εναρμονισμένες με την προδοτική συμμαχία UN/WEF και την ατζέντα τους για την “βιωσιμότητα” του 2030, την κλιματική απάτη, την εντομοφαγία, τη Μεγάλη Επανεκκίνηση και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η Hannah Arendt, βαθιά εντυπωσιασμένη από τις πολλές αποκαλύψεις (συμπεριλαμβανομένων των σιωνιστικών θηριωδιών) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας Eichmann (1961) στην Ιερουσαλήμ, μίλησε για την κοινοτοπία του κακού. Ο σημερινός πόλεμος στην Ουκρανία είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Μπορείτε να με αποκαλέσετε κυνικό, αλλά αυτό είναι το συμπέρασμα που κατέληξα πριν από δύο χρόνια και νομίζω ότι εξακολουθεί να ισχύει:

“Οι δυτικές “ελίτ” γνωρίζουν ότι η Ανατολή θα πάρει αμετάκλητα τη σκυτάλη (βλ. τα λόγια του Μακρόν το 2019 για το τέλος της δυτικής ηγεμονίας). Αλλά πριν από αυτό, και οι δύο πλευρές (και οι δύο πληρεξούσιοι της Glafia!) συμφώνησαν για έναν θεατρικό πλην όμως αιματηρό πόλεμο για να πετάξουν το παλιό τους υλικό, να δοκιμάσουν τα νέα τους όπλα, να εκπαιδεύσουν τους στρατούς τους (Ρωσία) και να γεμίσουν τις τσέπες και τα θησαυροφυλάκια τους μέχρι το χείλος”.

Η πρόσφατη γενιά των υπερηχητικών πυραύλων της Ρωσίας παίζει βασικό ρόλο σε αυτή τη σύγκρουση: σύμφωνα με τον Scott Ritter, οι ΗΠΑ -που τώρα υποτίθεται ότι είναι χρόνια πίσω στη στρατιωτική τεχνολογία, μια πολύ περίεργη κατάσταση- βρίσκονται ήδη σε ματ, το ίδιο και το Ισραήλ: Η Δύση απλά δεν μπορεί να αμυνθεί απέναντι στους ανατολικούς υπερηχητικούς πυραύλους. Και ενώ η Ρωσία μοιράζεται αυτή την τεχνολογία προφανώς με την Κίνα και το Ιράν, οι ΗΠΑ δεν φαίνεται να είναι σε θέση να γεφυρώσουν το χάσμα.

Η διεφθαρμένη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τους Ρώσους ολιγάρχες της Glafia και τον μπροστινό τους Πούτιν. Από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ηγείται ενός “Ορθόδοξου Τζιχάντ” (όρος του Derk Sauer) κατά τον οποίο οι ιερείς της ευλογούν τους στρατιώτες που πηγαίνουν στο πολεμικό μέτωπο στην Ουκρανία. Αντί να διεκδικήσει μια ειρηνική λύση, η Εκκλησία υποστηρίζει τον πόλεμο και προδίδει αυτά τα φτωχά παιδιά, υποσχόμενη τους πέρασμα στον παράδεισο όταν πεθάνουν για τους “ευγενείς στόχους της πατρίδας”.

Έναν άλλο σημαντικό ρόλο στην επίσημη αφήγηση του Κρεμλίνου παίζει ο “εγκέφαλος” του Πούτιν, ο “παραδοσιακός φιλόσοφος” Αλεξάντρ Ντούγκιν, θαυμαστής του Λένιν και του Στάλιν, ο οποίος το 2014 κάλεσε τους Ρώσους να “σκοτώσουν, να σκοτώσουν, να σκοτώσουν” τους Ουκρανούς. Η αντίδρασή του στον Covid ήταν ενδεικτική: παρέμεινε σιωπηλός και άρχισε να φοράει μάσκα (Iurie Rosca). Έχει αποκαλυφθεί στο άρθρο του Paul Cudenec “Alexandr Dugin: a Globalist Pawn”.

ALEXANDR DUGIN: ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ALEXANDR DUGIN: ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

·
18 Ιουν

Η ισχυρή λαϊκή υποστήριξη προς τον Πούτιν βασίζεται ακριβώς στην ίδια διάχυτη εξαπάτηση από τα επίσημα μέσα ενημέρωσης όπως και στη Δύση: και στα δύο, η πλειοψηφία εξακολουθεί να χαιρετίζει τους πολιτικούς που ήταν υπεύθυνοι για τις καταστροφικές πολιτικές του Covid. Όπως έγραψε ο Οswald Spengler πριν από έναν αιώνα: “Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι το μέσο μέσω του οποίου το χρήμα λειτουργεί τη δημοκρατία”.

Η παράξενη στάση πολλών αντι-παγκοσμιοποιητών για τον Πούτιν και τη Ρωσία

Όπως οι περισσότερες χώρες (συμπεριλαμβανομένων όλων των δυτικών κρατών), η σημερινή Ρωσία είναι μόνο ονομαστικά δημοκρατία: η πραγματική εξουσία πίσω από την επίσημη πρόσοψη βρίσκεται κρυφά και σταθερά στα χέρια της Glafia, μέσω των πληρεξουσίων της. Κάθε αντιπολίτευση που θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντά τους αντιμετωπίζεται αδίστακτα με τη φίμωση, την απαγόρευση, τη φυλάκιση ή τη δολοφονία των αντιφρονούντων (Iurie Rosca).

Στη Ρωσία, η συγχώνευση μεταξύ κράτους και κεφαλαίου, το παλιό μοντέλο της Glafia που περιέγραψε πριν από δεκαετίες ο διάσημος Γάλλος ιστορικός Fernand Braudel (ο οποίος ήταν και ο πρώτος που χρησιμοποίησε τον όρο Predators), είναι πλέον εμφανής, όπως ήταν και κατά τη διάρκεια του σοβιετικού κομμουνισμού.

 

“Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή”, όπως έγραψε ο Σαίξπηρ.

 

Και για πάνω από έναν αιώνα, η Ρωσία είναι ένα από τα πολλά εθνικά κράτη στη σκακιέρα του Λόρδου Curzon, “όπου παίζεται το μεγάλο παιχνίδι για την παγκόσμια κυριαρχία”, από τον έναν παίκτη που βρίσκεται πίσω από αυτό: Την Glafia.

Παραδόξως, οι περισσότεροι από τους αντι-παγκοσμιοποιητές ηγέτες στη Δύση, ενώ διαπερνούν και επικρίνουν την προπαγάνδα των δικών τους κυβερνήσεων, παίρνουν εντελώς τοις μετρητοίς την αδυσώπητη προπαγάνδα του Πούτιν και του Κρεμλίνου. Οι λόγοι για αυτό το παράξενο φαινόμενο θα μπορούσαν να είναι οι εξής:

 • – Ευσεβής πόθος ή προσκόλληση σε μια ψεύτικη ελπίδα (“η Ρωσία ως το τελευταίο προπύργιο ενάντια στους παγκοσμιοποιητές”).
 • – Επιρροή και δωροδοκία από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες (πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στη σοβιετική εποχή, και σίγουρα συμβαίνει και τώρα).
 • – Μια ειλικρινής προσπάθεια να διορθωθεί η θορυβώδης συσκότιση της Ρωσίας από τους δυτικούς πολιτικούς και τον κυρίαρχο Τύπο (η οποία είναι φυσικά μέρος της κοινότοπης και γενοκτονικής “συμφωνίας επαγγελματικής πάλης” στην Ουκρανία που έκαναν οι δυτικοί και οι Ρώσοι γκάνγκστερ).

Και τέλος, η βασική αιτία είναι η γενικευμένη άγνοια για την πραγματική ιστορία της Ρωσίας, η οποία ελπίζουμε ότι θα μειωθεί με το παρόν άρθρο.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θα θέλατε να βοηθήσετε να στηρίξετε το συνεχές έργο μου, ο παρακάτω σύνδεσμος είναι μια επιλογή.

Παρακαλώ βοηθήστε να στηρίξετε το έργο μου. 🙏

Κεράστε έναν καφέ στο Ko-fi

Get more from Apollodoros in the Substack app
Available for iOS and Android

Παραπομπές

Nicolai Starikov, Bismarck und Rothschild, YouTube

Michael Wolski, 1989 – Mauerfall Berlin, Von Anfang und Ende der Globalisierung

Mees Baaijen, The Predators versus The People, available for download in seven languages at substack

Paul Cudenec, Alexandr Dugin: a globalist pawn

Paul Cudenec, BRICS in the wall of global greed

Iain Davis, The “they’re all in it together” rebuttal canard

Docherty and MacGregor, Prolonging the Agony

Guido G. Preparata, Conjuring Hitler: How Britain and America made the Third Reich

Iurie Rosca, interview with Edward Slavsquat: Putin: An alternative perspective

Derek Sauer, Religie onderbelicht in de oorlog in Oekraine

James Corbett, Episode 416

Antony C. Sutton, Wallstreet and the Bolshevik Revolution; The best Enemy Money can buy.


—Δικτυογραφία :

China and Russia: the New Horses for the Globalist Chariot, Part 1

Real Left
China and Russia: the New Horses for the Globalist Chariot, Part 1
Mees will be giving a talk on his book “The Predators Versus The People: The Big Picture of the 500-year Secret War Against Humanity’ at Real Left’s meeting in Stockport, Greater Manchester next Saturday (22nd) from 5-7:30pm. To reserve your place please email: [email protected]. For full details see…
Read more

 

Πηγή

 

 Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 697


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα