«Καίσαρας» στο κοινοβούλιο ο Κυριάκος!

«Καίσαρας» στο κοινοβούλιο ο Κυριάκος!

18 Δεκεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:302
Μοίρασέ το

 

Επιτέλους, η Ελλάδα ζει το μεγαλείο της Αρχαίας Ρώμης, όπως αυτό αποτυπώθηκε την εποχή των μεγάλων ηγετών της, του Νέρωνος και του Κομμόδου. 

Η Ελλάδα, ζει το μεγαλείο της πτώσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας…
Ο Μητσοτάκης και η εγκληματική πολιτική συμμορία του, θα αποδειχθούν η ταφόπλακα της χώρας μας…
Ο Μητσοτάκης είναι μοναδικό φαινόμενο της απόλυτης καταστροφής…
Ο Νέρων, ο Κόμμοδος και ο Καλιγούλας, ωχριούν μπροστά του…
Καλλιόπη Σουφλή

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Για άλλη μια φορά, ο Κυριάκος απέδειξε πως είναι ένα μοναδικό φαινόμενο.

Αυτό που έκανε σήμερα, στην συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού, δεν έχει τολμήσει να το κάνει κανένας άλλος πρωθυπουργός στη μεταπολίτευση. 

Ο Κυριάκος αγνόησε επιδεικτικά όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, αφού απουσίαζε επιδεικτικά από τις ομιλίες τους. Αγνόησε ακόμα και τον υπουργό του, Κωστή Χατζηδάκη, αφού σε μεγάλο μέρος της τοποθέτησης του, ήταν πάλι απών.

Μιλάμε για μία πρωτοφανή επίδειξη δύναμης.

Όταν ήρθε η σειρά του να μιλήσει, εμφανίστηκε σαν τον Καίσαρα με τους βουλευτές και τους υπουργούς του να τον αποθεώνουν όρθιοι…

Επιτέλους, η Ελλάδα ζει το μεγαλείο της Αρχαίας Ρώμης, όπως αυτό αποτυπώθηκε την εποχή των μεγάλων ηγετών της, του Νέρωνος και του Κομμόδου. 

 

 

Πηγή

Προβολές : 302


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα