ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (State of Control – 2022). Το ντοκιμαντέρ, που τσακίζει κόκκαλα...και αποκαλύπτει τι έρχεται... ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ...  (βίντεο)

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (State of Control – 2022). Το ντοκιμαντέρ, που τσακίζει κόκκαλα...και αποκαλύπτει τι έρχεται... ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ... (βίντεο)

13 Δεκεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,385
Μοίρασέ το

 

“Καθεστώς ελέγχου [State of Control]”, η ελεγχόμενη κοινωνία γίνεται ολοένα και περισσότερο πραγματικότητα.

Ποιο είναι το τίμημα της ελευθερίας;

 

Πριν λίγους μήνες, η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο υπουργός ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερακάκης, μας “σύστησαν” περιχαρείς,  την ηλεκτρονική ταυτότητα…

Είναι η αρχή του ΕΦΙΑΛΤΗ και του εγκλεισμού μας σε μια ψηφιακή φυλακή… ο πλήρης έλεγχος της προσωπικής μας ζωής… ένα βήμα πριν την εξάλειψή μας ως ανθρώπων…

Κάποιοι ανεγκέφαλοι και αφελείς,  έτρεξαν να εγγραφούν στην πλατφόρμα…

Αναρωτιέμαι αν έχουν συναίσθηση των πράξεών τους…

Τρί πράγματα θα ζητήσω από όλους τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ:

Το πρώτο, να δείτε οπωσδήποτε αυτό το ντοκιμαντέρ, προκειμένου να γίνει κατανοητό σε ποια οδό θανάτου μας οδηγούν αυτοί που το παίζουν “θεοί”…

Το δεύτερο, να το διαδώσετε…

Και το τρίτο, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των αναγνωστών των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ τον NIOLAND,  για τον αγώνα ενημέρωσης και αφύπνισης που δίνει, μεταφράζοντας πολύ σημαντικά θέματα που στην Ελλάδα είναι άγνωστα…

 

“Καθεστώς ελέγχου [State of Control]”, η ελεγχόμενη κοινωνία γίνεται ολοένα και περισσότερο πραγματικότητα.

Ποιο είναι το τίμημα της ελευθερίας;

Το CBDC (ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας) και το ψηφιακό διαβατήριο μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και αποτελεσματικότερη. Αλλά η νέα διεθνής νομοθεσία δείχνει ότι ο σκοπός αυτών των δυνατοτήτων, έχει εκτεταμένες επιπτώσεις στην ιδιωτική μας ζωή.

Αυτό το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στους κινδύνους της ψηφιακής ταυτότητας και των ψηφιακών νομισμάτων των κεντρικών τραπεζών (CBDC).

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλοι παγκόσμιοι οργανισμοί σπεύδουν να εισαγάγουν την ψηφιακή ταυτότητα και το CBDC, το οποίο υποτίθεται ότι θα κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, αλλά οι επικριτές λένε ότι θα σημάνει το τέλος της ελευθερίας μας.

Οι υποστηρικτές λένε, βέβαια, ότι τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο γρήγορα, αλλά οι ειδικοί με τους οποίους μίλησε ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Benjamin Jonas van den Brink λένε κάτι άλλο. “Αρκετοί πολιτικοί μου είπαν ότι παρόλο που έχουμε ένα δημοκρατικό σύστημα, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν θα συμβούν πράγματα που όλοι θεωρούμε ανεπιθύμητα. Αυτό δείχνει πόσο ισχυροί είναι οι κεντρικοί τραπεζίτες που θα εκδώσουν το ψηφιακό νόμισμα”.

Ο Van den Brink αναζήτησε τόσο εθνικούς όσο και διεθνείς εμπειρογνώμονες για το State of Control, όπως ο πληροφοριοδότης Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οικονομικός δημοσιογράφος Άρνο Γουέλενς, η τραπεζίτρια επενδύσεων Κάθριν Όστιν Φιτς και ο βουλευτής του SP Μαχίρ Αλκάγια.

Με τα σχόλια και την κριτική τους, προειδοποιούν ότι οι καινοτομίες που παρουσιάζονται ως βελτιώσεις μπορούν γρήγορα να οδηγήσουν σε μια πολύ εκτεταμένη κοινωνία ελέγχου.

Αυτό το ντοκιμαντέρ, συνθέτει το φάσμα των γεγονότων και των απόψεων, δημιουργώντας μια συγκλονιστική εικόνα για το μέλλον της ανθρωπότητας. Μια κρυστάλλινη αφήγηση που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

 

Κίνδυνοι του CBDC:

 

Το CBDC είναι ψηφιακό χρήμα – παρόμοιο με τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin – που εκδίδεται και ελέγχεται από τις κεντρικές τράπεζες. Ενώ οι πολίτες μπορούν ακόμα να κάνουν αγορές ανώνυμα με μετρητά, αυτό είναι αδύνατο με ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας, επειδή κάθε συναλλαγή είναι πλήρως ανιχνεύσιμη.

Επιπλέον, τα χρήματα μπορούν να προγραμματιστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να δαπανηθούν μόνο για συγκεκριμένα πράγματα.

Μπορούν επίσης να επιβληθούν γεωγραφικοί περιορισμοί, με τους οποίους μπορεί να δαπανηθεί μόνο σε ορισμένες περιοχές.

Συνδεδεμένες με μια ψηφιακή ταυτότητα, οι εξελίξεις αυτές, σύμφωνα με τους επικριτές, οδηγούν σε ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης στο οποίο η ελευθερία και η ανωνυμία ανήκουν στο παρελθόν.

Η παραγωγή του State of Control έγινε από την Debunk Productions του Max von Kreyfelt.

————-

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

 


Πηγή

Προβολές : 1,385


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα