Καθώς πλησιάζει η χρονιά του φόβου, τολμάτε να αναρωτηθείτε, θα είστε ο επόμενος;

Καθώς πλησιάζει η χρονιά του φόβου, τολμάτε να αναρωτηθείτε, θα είστε ο επόμενος;

23 Δεκεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:963
Μοίρασέ το

 

 

Το 2022 ήταν η χρονιά του μεγάλου ψέματος και του μεγάλου φόβου. Από ό,τι λένε, το 2023 μοιάζει με το έτος του μεγάλου θανάτου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

 

 

 

Για όσους έχουμε το σθένος να βλέπουμε ψυχρά και χωρίς φαντασιώσεις την αλήθεια, αυτά, θα είναι τα πιο θλιβερά Χριστούγεννα, γιατί σηματοδοτούν την έλευση μέτρων σε βάρος όλης της ανθρωπότητας.

Εύχομαι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, να δουν κατάματα την ΑΛΗΘΕΙΑ και να δυναμώσουν την ψυχή τους με ΠΙΣΤΗ…

Η καινούργια χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη… όλα τα σημάδια αυτό δείχνουν…

Και εμείς, έχουμε ΧΡΕΟΣ απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό, να σταθούμε δυνατοί… να δώσουμε  αγώνες και κερδίζουμε μικρές μάχες…

Πιστεύω όμως ακράδαντα, πως στο τέλος του δρόμου θα έρθει η λύτρωση… και το ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…

Αξίζει να φτάσουμε ως εκεί…

ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ… ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Του Τζον Καμίνσκι

Συγγνώμη, καμία χριστουγεννιάτικη χαρά φέτος, αγαπητέ μου. Μόνο οι εγκεφαλικά νεκροί θα γιορτάσουν.

Οι υπόλοιποι από εμάς – όχι μόνο εκείνοι που έχουν πάρει το τρύπημα, αλλά και εκείνοι που έχουν αγκαλιάσει και φιλήσει αυτούς που το έχουν κάνει, και καταράστηκε οριστικά από το φαινόμενο που είναι γνωστό ως ρίψη – πρέπει να αναρωτηθούμε αυτό.

Θα κάνω κι εγώ εκείνο τον κολασμένο χορό flop που τόσοι πολλοί έχουν κάνει ως την τελευταία πράξη της άτυχης ζωής τους;

Αναμφίβολα, έχετε δει τον χορό flop — αλλά μόνο σε βίντεο, αν είστε τυχεροί. Αυτά στις αποβάθρες του μετρό μένουν στο μυαλό μου σαν το όραμα της κόλασης που είναι.

Πρώτον, οι ανυποψίαστοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι ώμοι τους καμπουριάζουν σαν να τους χτυπάει μια άβολη ψύχρα. Σε έναν ταχέως αυξανόμενο πανικό, ξαφνικά κοιτάζουν γύρω τους, περιστρέφονται αργά, κοιτώντας ψηλά σαν να τους σηκώνει κάποιο γιγάντιο φανταστικό κουνούπι. Σίγουρα, είναι η σκιά του θανάτου.

Έπειτα πέφτουν στο πάτωμα, σπάζοντας τους τελευταίους με αγωνιώδεις σπασμούς. Οι άτυχοι γλιστρούν στο πλάι της πλατφόρμας, στην ράγα, καθώς ένα ορμητικό τρένο συνθλίβει το άτυχο μέλλον τους με μια τρομακτική οριστικότητα.

Είναι αυτό σημάδι των καιρών; Όχι, είναι σημάδι των εσχάτων. Είναι αυτή η καρμική απεικόνιση σημάδι του μέλλοντός μας; Σίγουρα είναι.

Με όλα τα gadgets και τα εργαλεία του, σε αυτό έχει φτάσει ο λεγόμενος ανθρώπινος πολιτισμός.

 

Σκοτεινό δρομολόγιο

Το 2022 ήταν η χρονιά του μεγάλου ψέματος και του μεγάλου φόβου. Από ό,τι λένε, το 2023 μοιάζει με το έτος του μεγάλου θανάτου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Τρία πράγματα για τα οποία δεν μπορούμε να μιλήσουμε, καθορίζουν το κάρμα του ανθρώπινου μέλλοντος;

1. Η οικονομική ευημερία των Ηνωμένων Πολιτειών βασιζόταν πάντα στον πόλεμο, στις εισβολές σε εχθρικές χώρες, κλέβοντας συνήθως τους φυσικούς πόρους τους (κυρίως πετρέλαιο, αλλά και παπαρούνες) και αναζωογονώντας την εθνική μας οικονομία με την ψεύτικη κατασκευή όλο και πιο ακριβών όπλα πολέμου.

Η πώληση εξωτικών όπλων, από αεροπλανοφόρα μέχρι ολοένα και πιο εξελιγμένες τοξίνες, ήταν πάντα ο βράχος στον οποίο βασίζεται η οικονομία των ΗΠΑ. Εξ ου και η τάση για μόνιμο πόλεμο ως ο κορυφαίος παραγωγός χρήματος όλων των εποχών και η βάση για αυτό που κάποτε ήταν αμερικανική χλιδή — μια κατάσταση που τώρα διαβρώνεται μπροστά στα μάτια μας. Ή τουλάχιστον περιορίζεται τώρα στους απροσάρμοστους kosher που κανιβαλίζουν τις ίδιες τις κοινωνίες που τους έχουν γαλουχήσει.

2. Ως αποτέλεσμα, αυτή η τάση για επιθετική επέκταση και παγκόσμιο έλεγχο είχε ως αποτέλεσμα τη συστροφή του αμερικανικού μυαλού και την επακόλουθη επίδρασή του στην εκπαίδευση, όπου όλες οι πτυχές του προγράμματος σπουδών – ιδιαίτερα οι επιστήμες – έχουν δημιουργηθεί για τις στρατιωτικές τους εφαρμογές.

Στα μοχθηρά χέρια και τα στριμμένα μυαλά των λάθος ανθρώπων, η εκπαίδευση έχει καθυστερήσει ιδιαίτερα τις αρχές της διατήρησης της υγείας προς όφελος επιζήμιων περιβαλλοντικών προγραμμάτων, όπως το ραντάρ πάνω από τον ορίζοντα, που χρησίμευσε ως δικαιολογία για τη βρωμιά του ουρανού με τοξικά στοιχεία που παράγουν εσωτερικές παθήσεις από τον αέρα που πρέπει να αναπνέουν οι άνθρωποι.

3. Έτσι, τα αποτελέσματα αυτής της κακής νοοτροπίας έχουν δημιουργήσει τεράστια ποσά μετρητών για τις βιομηχανίες και τις δεξαμενές σκέψης που επιδίωκαν αυτή την ψυχωτική τάση για συνεχή πόλεμο. Ωστόσο, αυτή η αγελάδα μετρητών δεν έχει ωφελήσει τον αμερικανικό λαό του οποίου η ελευθερία υποτίθεται ότι προστατεύονταν και βελτιωνόταν από τέτοιες πολιτικές. Στην πραγματικότητα, έχει συμβεί το αντίθετο.

Η ιδέα ότι η αμερικανική ηγεσία σκόπιμα δεν ωφέλησε τον αμερικανικό λαό, γενικά, έχει αυξηθεί σε σημείο που είναι πλέον αρκετά προφανές ότι οι ΗΠΑ δεν ελέγχονται τώρα ούτε ελέγχονται ποτέ από Αμερικανούς, αλλά αντίθετα υπονομεύονται όλο αυτό το διάστημα , δεσμευμένοι από μια παγκόσμια συμμαχία οικονομικών χειραγωγών και αντικοινωνικών ψυχοπαθών που έχουν πλέον σαφώς αναγνωριστεί ως Εβραίοι.

Ανεξάρτητα από τους νόμους που έχουν σχεδιαστεί για να απαγορεύουν τέτοια απαγορευμένα συμπεράσματα, αυτή είναι μια απολύτως προφανής και αναμφισβήτητη παρατήρηση.

Το συμπέρασμα επαληθεύεται σαφώς από μια πρόχειρη σάρωση της παγκόσμιας ιστορίας που καλύπτει τα τελευταία 400 χρόνια.

 

Ο δρόμος προς τη λήθη

 

Στη δεκαετία του 1600, οι Ολλανδοί Εβραίοι που είχαν εκδιωχθεί από τα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της Ισπανικής Ιεράς Εξέτασης εγκαταστάθηκαν στην Αγγλία και σαν μια ύπουλη αλλά ακαταμάχητη ασθένεια κέρδισαν την αποδοχή, χάρη σε προδότες όπως ο Όλιβερ Κρόμγουελ. Αυτή η διαδικασία δημιούργησε τη διαβόητη Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών που οδήγησε στο σχηματισμό της Τράπεζας της Αγγλίας, η οποία ελέγχει τον κόσμο μέχρι σήμερα.

Στη δεκαετία του 1700 ξένοι χρηματοδότες ώθησαν τους Γάλλους βασιλιάδες σε αβάσιμες δαπάνες και μέσω των μέσων ενημέρωσης ενθάρρυναν τον λαό να δολοφονηθεί ο ένας τον άλλον σε έναν ψυχολογικό παροξυσμό που διέγραψε ολόκληρη την ιστορία τους σε μια μοιραία φρενίτιδα εκστατικού εξισωτισμού, γνωστή ως Γαλλική Επανάσταση από την οποία δεν συνήλθε ποτέ.

Στη δεκαετία του 1800 (1848 συγκεκριμένα) υπήρξε μια παγκόσμια επανάσταση που δημιούργησε ένα κεφάλαιο B’nai Brith σε κάθε χώρα και είδε αναταραχές σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η απίθανη φιλία μεταξύ του Αβραάμ Λίνκολν και του Καρλ Μαρξ κατάφερε να δημιουργήσει έναν εμφύλιο πόλεμο που διέλυσε τη χώρα.

Και στις αρχές της δεκαετίας του 1900, η ​​δημιουργία της Federal Reserve έδωσε στους Εβραίους αέναο έλεγχο της αμερικανικής προσφοράς χρήματος οδήγησε σε έναν αιώνα πολέμων για το πετρέλαιο και οικονομικούς σπασμούς που άφησαν την Ευρώπη ένα χάος και τη λευκή φυλή μόνιμα διχασμένη.

Μπολσεβίκοι Εβραίοι από το Μπρούκλιν δολοφόνησαν εκατό εκατομμύρια Ρώσους Χριστιανούς και Εβραίους από τον εκπαιδευμένο στο Γέιλ Μάο, για να σκοτώσουν εξήντα εκατομμύρια τοξικομανείς Κινέζους, προετοιμάζοντας το απόλυτο πραξικόπημα που αντιμετωπίζουμε τώρα – την τρελή κομμουνιστική ανατροπή και καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για την αρχή της δεκαετίας του 2000, οι Εβραίοι που είχαν τον απόλυτο έλεγχο της κυβέρνησης των ΗΠΑ σχεδίασαν την καταστροφή των δύο ψηλότερων κτιρίων στη Νέα Υόρκη και κατηγόρησαν τρομοκράτες που δεν μπορούσαν ποτέ να αναγνωριστούν επαρκώς ως αιτία για να κάνουν πόλεμο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Και όταν όλες αυτές οι φανταχτερές ιστορίες αποδείχθηκαν ψευδείς, οι δισεκατομμυριούχοι των οποίων η πίστη δεν είναι σε καμία χώρα έστρεψαν την ανθρωποκτονία τους στους ίδιους τους ανθρώπους που τους είχαν υποστηρίξει στην κυνικά κατασκευασμένη φαντασία τους για το Ολοκαύτωμα.

Τότε αυτά τα εβραϊκά παράσιτα εξαπέλυσαν μια παγκόσμια μάστιγα που ήλπιζαν ότι θα τους έφερνε το απόλυτο έπαθλό τους – τον έλεγχο ολόκληρου του πλανήτη με τους περισσότερους από τους μη Εβραίους του κόσμου να έχουν ήδη πεθάνει. Το σχέδιό τους λειτουργεί άψογα.

Εδώ λοιπόν βρισκόμαστε σήμερα.

Άνθρωποι που παγώνουν μέχρι θανάτου που δεν μπορούν να βρουν καύσιμα στην Ευρώπη, πεινασμένοι άνθρωποι που δεν μπορούν να βρουν φαγητό στην Αυστραλία, Βρετανοί περιορισμένοι στις γειτονιές τους και Καναδοί των οποίων οι τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν παγώσει επειδή μιλούν για ελευθερία.

Με τη δυσοίωνη σκιά του πυρηνικού πολέμου να πλανάται πάνω από την καταστροφή της Ουκρανίας που προκλήθηκε με λαχτάρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και τους ανθρώπους να πέφτουν σαν μύγες σε όλα εκείνα τα έθνη που έκαναν το τρύπημα, λίγες χώρες περιέχουν κάποιον που σκέφτεται ξεκάθαρα τις καταστροφές που τους έπληξαν.

Τα μωρά που δεν αποβλήθηκαν πεθαίνουν στη μήτρα εξαιτίας των δηλητηρίων που τους διέταξαν να πάρουν οι ελεγχόμενες από τους Εβραίους κυβερνήσεις τους.

Οι πιλότοι αεροπορικών εταιρειών πεθαίνουν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο στρατός καταστρέφεται από υποχρεωτικά εμβόλια.

Και τότε, όπως έχουμε περιγράψει, οι απλοί άνθρωποι ξαφνικά κοιτάζουν ψηλά στον ουρανό, φαίνεται να πιστεύουν ότι δέχονται επίθεση από ένα γιγάντιο κουνούπι, που περιστρέφεται γύρω τους, πέφτουν στο έδαφος και αφήνουν την τελευταία τους πνοή.

Αυτό το γιγάντιο θανατηφόρο ζωύφιο της δηλητηριασμένης φαντασίας μας δεν είναι άλλο από την εφιαλτική εβραϊκή φιλοσοφία, που χαρακτηρίζεται καλύτερα από την πιο απαίσια φράση όλων – «Είναι απλά δουλειά!»

Καθώς οι οικονομικές περιουσίες των Εβραίων κατασκευαστών εμβολίων διογκώθηκαν με πρωτοφανή κέρδη, η καταστολή της ατομικής ελευθερίας εξαπλώνεται σαν ακαταμάχητη κηλίδα που καταστρέφει τους πληθυσμούς όλων εκείνων των χωρών που ακολούθησαν τις μοιραίες εντολές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τους δολοφόνους γιατρούς που επιστράτευσε ο άπληστος Μπιλ Γκέιτς και ο διαβολικός Anthony Fauci.

Οι ειδικοί υπολόγισαν τον αριθμό των ξαφνικών νεκρών.

Todd Callender: 20 εκατομμύρια.

Δρ David Martin: 100 εκατομμύρια.

Ωστόσο, η συντριπτική πλειονότητα των άτυχων λέμινγκ που εξακολουθούν να πιστεύουν στην ακρίβεια των φλεβικών τους μέσων εξακολουθούν να φορούν τις μάσκες τους, να παίρνουν τις πολλαπλές βολές τους και αρνούνται ευθαρσώς να παραδεχτούν ότι περιμένουν την πρόωρη τελική τους ανάσα, η οποία τους πλησιάζει όσο μιλάμε. .

Θα είσαι λοιπόν ένας από τους τυχερούς που θα ζήσουν να δουν την Πρωτοχρονιά; Και θα είναι τύχη; Και τι είδους τύχη θα το πείτε αυτό, καλή ή κακή;

Όχι, δεν θα υπάρξει χριστουγεννιάτικη χαρά φέτος. Μόνο οι εγκεφαλικά νεκροί θα γιορτάσουν.

Η αποκάλυψη των ζόμπι είναι αληθινή.

Έρχονται να σας φάνε το μυαλό καθώς μιλάμε, και τι λιχουδιά θα τους είναι.

Γέλα τώρα κορόιδο. Είναι ήδη υπεύθυνοι για τη ζωή σας και ελέγχουν όλα τα χρήματά σας. Και η κατάποση αυτού του χαπιού ή η κατάποση αυτού του ποτού δεν πρόκειται να ανακουφίσει την κατάσταση.

Περιττό να πούμε ότι ούτε η υποταγή στο τρύπημα του θανάτου.

Το χειρότερο είδος ανθρώπων στον κόσμο είναι εκείνοι που επιμένουν ότι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, ενώ δεν το καταλαβαίνουν.

Τους έβλεπες όταν φορούσαν τις μάσκες τους και σήκωσαν τα μανίκια τους χωρίς να καταλάβεις πλήρως τι τους είχαν πει να κάνουν. Εντολή, το φώναξαν.

Και τώρα είναι πολύ ξεκάθαρο ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτής της απόφασης που τόσο εύκολα φθάνουν τόσοι πολλοί άνθρωποι.

Στην πραγματικότητα, μιλάμε για ιστορία τώρα, όχι για το μέλλον.

Δεδομένου ότι το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει και το μέλλον έχει ήδη καθοριστεί από την απόφαση να εμπιστευτούμε τις αρχές τις οποίες θεωρούσαμε εδώ και καιρό ως κηδεμόνες μας, η μόνη απόφαση που απομένει σε πάρα πολλούς από εμάς είναι να πούμε αντίο.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 963


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα