ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

26 Δεκεμβρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:962
Μοίρασέ το

 

Που σημαίνει οτι οδεύουμε προς την πλήρη διαγραφή, παλαμοκροτώντας και χαχανίζοντας στο ρυθμό που μας επιβάλλει η παρά φύσιν πολιτική ορθότητα της νεοταξικής ατζέντας των παράφρονων, διεστραμένων και αναβαθμισμένων τεχνολογικά, Αδόλφων και Μέγγελε.

Με τρομάζει αυτή η σιωπή του λαού… με τρομοκρατεί περισσότερο από αυτά που του επιβάλλονται…

Δεν μπορώ να δεχθώ πως αυτός ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ, έγινε ένα υποταγμένο ανύπαρκτο ζομποϊδές ανθρωπάκι, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ…

Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει που δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω…

Εσείς, τι εξήγηση δίνετε;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

“Το Φως περιμένει το Χέρι μας.
Το Σκοτάδι, το Λάθος μας”.
Νικ. Βρεττάκος
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΦΥΛΛΟ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΦΥΛΛΟ.
Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΓΑΝΤΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΙΣΛΑΜΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.
ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.
ΟΛΗ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΟΠΩΣ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ, ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.
ΝΕΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.
ΑΥΤΟ είναι ένα πρωτοφανές πρόβλημα που μάλλον θα το αναλύσει η ψυχολογία των μαζών του μέλλοντος.
Δυστυχως αυτη η παρακμή και η σήψη ενός ολόκληρου λαού
την ώρα που η πατρίδα του, η τύχη του και οι ζωές των παιδιών του
πέφτουν στο βωμό του θυσιαστηρίου των εβραίων πανάρχαιων εχθρών
προσφορά στο θεό τους το σατανά, δεν καταγράφτηκε ούτε στην προ του 1453 περίοδο παρακμής που προηγήθηκε της Άλωσης.
Σήμερα δεν είναι απλά η άλωση των συνειδήσεων.
Είναι η αποδοχή απο τις μάζες νέων εννοιών που επέβαλε ο σατανικός νεοταξικός αναθεωρητισμός, ανύπαρκτες ή καταδικαστέες στο χθες,
που αναγάγονται σε αξίες και πρότυπα ζωής στο σήμερα.
Που σημαίνει οτι οδεύουμε προς την πλήρη διαγραφή, παλαμοκροτώντας και χαχανίζοντας στο ρυθμό που μας επιβάλλει η παρά φύσιν πολιτική ορθότητα της νεοταξικής ατζέντας των παράφρονων, διεστραμένων και αναβαθμισμένων τεχνολογικά, Αδόλφων και Μέγγελε.
Των σύγχρονων εκφραστών του μεσαιωνικού αποκρυφισμού των μυστικών ταγμάτων και της σύγχρονης θυγατρικής τους μασονίας.
Και βέβαια πέρα και πάνω απ όλα, να μην ξεχνάμε πως…
ΔΕΝ θέλει πολλά πράγματα η Ελευθερία.
Μόνο μια Απόφαση, Ενότητα και λίγη τρέλα.
Όπως το Μαχητή του Φωτός.
Όπως το Λεωνίδα.
Τους ήρωες του ’21.
Τους ήρωες του Δαβάκη.
Της Μάχης της Κρήτης.
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ, δεν πας πουθενά, πέρα απο το γεμάτο σύριγγες μνήμα, που σου έχει σκάψει ο εβραίος πανάρχαιος εχθρός του Χριστού και των ελλήνων.

 

Papaderos Thodoris

ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ
σε πλήρη οθόνη

 

Chris Kouros

Kάνουν την αλλαγή πληθυσμού, χιλιάδες Ισλαμιστές Πακιστανοί που θα μείνουν στη χώρα ως 5η φάλαγγα . . . λες και δεν υπάρχουν χριστιανοί που πεινάνε στην Αιθιοπία ή Ινδοί ινδουιστές πρέπει σώνει και καλά να φέρουμε και να νομιμοποιούμε Ισλαμιστές. Τους ψηφίσανε όμως…

 

Papaderos Thodoris

Chris Kouros Κανένας νόμος κατοχικών κυβερνήσεων δεν έχει υπόσταση σε ένα κατοπινό ελεύθερο κράτος. Όλοι οι νόμοι και τα ψηφίσματα κατοχικών αχυρανθρώπων, που καταπατούν το Σύνταγμα και την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία, καταργούνται αυτοδικαίως απο μια ελεύθερη κυβέρνηση.
Δεδομένου οτι επιβλήθηκαν απο ένα κατακτητή και εκτελέστηκαν απο εθνοπροδότες.

 

Chris Kouros

Papaderos Thodoris Ποιος θα σου δώσει ποτέ ελεύθερο κράτος; Ο ΟΗΕ που καθοδηγείτε από τους ίδιους τους κατακτητές; Βλέπε Κύπρο. Όλη η Ελλάδα θα γίνει Β.Κύπρος.

 

Papaderos Thodoris

Chris Kouros ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΥΓΑΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Β. ΚΥΠΡΟΣ.
ΘΑ ΣΥΡΙΚΝΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΒΙΛΑΕΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΤΗΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΜΙΡΗΔΕΣ, ΤΗς ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΑΥΤΑ, ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗς ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΓΑΙΑΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΟΙ ΕΜΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΥΤΑ.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 962


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα