Και ξαφνικά, όλοι φωνάζουν για την... ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΡΕ, ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Και ξαφνικά, όλοι φωνάζουν για την... ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΡΕ, ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

11 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:320
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω παρακατούλια…

 

Θανάσης Καμπαγιάννης: Μαύρη σελίδα στην ιστορία των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών της χώρας

Οι στιγμές είναι οριακές. Όσες και όσοι σιωπούσαν ή αμφέβαλλαν, ήρθε πλέον η ώρα να μιλήσουν.

Και ξαφνικά τους έπιασε σχεδόν όλους κωλοπιλάλα και άρχισαν να ξιφουλκούν κατά του … Παναθηναϊκάκια…

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…

Πού ήσασταν κύριοι όλοι εσείς που σήμερα κόπτεστε για την “δικαιοσύνη” όταν η κόπρος του Αυγεία, είναι κήπος γεμάτη ευωδιαστά άνθη μπροστά της;;;

ΔΙΚΑΣΤΕΣ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΡΙΖΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ν’ ΑΠΛΩΘΕΙ ΠΝΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ  ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗ ΛΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΣΙΩΠΟΥΣΑΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…

Και ξαφνικά, κόπτεστε γι αυτή την ΠΟΡΝΗ ΜΕ ΤΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΕΝΟ ΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ, ΤΑΓΙΕΡ, ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΕ ΡΟΥΧΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ… “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”…

Και ο μόνος τρόπος για να την σώσετε είναι να ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Κατάλαβες κύριε Καμπαγιάννη μου;

Κι αν χρειαστείς βοήθεια με στοιχεία και ντοκουμέντα, εδώ είμαι…

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΔΑΜ…ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Θανάσης Καμπαγιάννης

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, αντί για Θεματοφύλακας της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης, αναδεικνύεται σε Εφιάλτη της εκτελεστικής εξουσίας.

Η σημερινή γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με την οποία επιχειρείται προληπτική καταστολή των προαναγγελθέντων ελέγχων της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) στους ιδιώτες παρόχους, αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών της χώρας. Την ελληνική εισαγγελία την υπηρέτησε και ο Παύλος Δελαπόρτας, αλλά και ο Κωνσταντίνος Κόλλιας. Δεν θέλει πολλή σκέψη τη δόξα ποίων ζήλεψε ο συντάκτης της γνωμοδότησης.

Θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει στη μνημειώδη σύγχυση που διακατέχει τον γνωμοδοτούντα Εισαγγελέα ανάμεσα στις διατάξεις περί γνωστοποίησης σε ιδιώτη νόμιμης επισύνδεσης για λόγους εθνικής ασφάλειας και στις διατάξεις περί ελεγκτικών αρμοδιοτήτων της ΑΔΑΕ, της ανεξάρτητης αρχής που λογοδοτεί στο Κοινοβούλιο.

Ωστόσο, το περιεχόμενο της γνωμοδότησης δεν είναι νομικό, αλλά αμιγώς πολιτικό.

Σε μια κρίσιμη στιγμή, που η εκτελεστική εξουσία αποδείχτηκε ότι εργαλειοποίησε τη διαδικασία νόμιμων επισυνδέσεων διά της έκδοσης εισαγγελικών διατάξεων για λόγους “εθνικής ασφάλειας” με την παρακολούθηση πολιτικών προσώπων, δημοσιογράφων, κοκ, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, αντί να διερευνήσει το σκάνδαλο, απειλεί ευθέως τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΑΔΑΕ με ποινικες κυρώσεις: φτάνει μάλιστα στην έσχατη ασχημία να επικαλείται το άρθρο του Ποινικού Κώδικα περί κατασκοπείας.

Κατάσκοπος ο Ράμμος που ανταποκρίνεται στο θεσμικό του καθήκον να διερευνήσει τις υποκλοπές και όχι αυτοί που τις διέπραξαν… Τέτοια ντροπή.

Ο κύριος Ντογιάκος μέχρι σήμερα αδρανούσε. Σήμερα συνειδητά μετέτρεψε την ιστάμενη δικαιοσύνη σε ραβδούχο του καθεστώτος Μητσοτάκη. Το όνομά του θα γραφτεί με μελανά γράμματα στα χρονικά της ελληνικής δικαιοσύνης.

Οι στιγμές είναι οριακές. Όσες και όσοι σιωπούσαν ή αμφέβαλλαν, ήρθε πλέον η ώρα να μιλήσουν.

(Ο Θανάσης Καμπαγιάννης είναι δικηγόρος, σύμβουλος στο ΔΣ του ΔΣΑ με την Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή)

 

Πηγή

Προβολές : 320


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα