Και οι “ανθρωποι του πνευματος” που εξειδικευονται στην παιδικη λογοτεχνια...λιγουρευονται τα ανηλικα παιδακια και τα κορμακια τους!!!

Και οι “ανθρωποι του πνευματος” που εξειδικευονται στην παιδικη λογοτεχνια...λιγουρευονται τα ανηλικα παιδακια και τα κορμακια τους!!!

2 Νοεμβρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:704
Μοίρασέ το

 

Ας γκρεμιστει λοιπον μια ωρα αρχύτερα αυτη η βρωμικη παραγκα γιατι η σηξη και η μποχα της οζει χειροτερα και απο κοινοχρηστους βοθρους χιλιαδων πολεων !

 

 

Εδώ μας κατάντησαν… μια χώρα κι ένας λαός ψυχικά αλλοτριωμένος, ευάλωτος στα χέρια ψυχοπαθών…

Αλώθηκε και διαστράφηκε το εθνικό μας φρόνημα κι έτσι μας διέλυσαν…

 

Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν ήταν τόσο πολύ βουτηγμένη στα σκατά…ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ…

Αν δεν αντιμετωπίσουμε άμεσα όλη αυτή την διαστροφή και την παράνοια, ΕΧΟΥΜΕ ΣΒΗΣΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι μεχρι τωρα ανωμαλοι συλληφθεντες για παιδεραστια ηταν ανθρωποι με προφιλ συνηθισμενου σεξουαλικα πεινασμενου μεσηλικα που ηθελαν να εκμεταλλευτουν ανηλικα παιδια.

Ακομα και ο καταδικασμενος ανωμαλος σοδομιστης παιδεραστης-βιαστης Λιγναδης ηταν ανθρωπος της τεχνης (αποδειχθηκε μαστορας του κ…ου) αλλα σε καμμια περιπτωση δεν τον ελεγες ανθρωπο των Γραμματων και του Πνευματος!

Το σημερινο μπουμπουκι ομως που πιαστηκε για παιδικη πορνογραφια βρισκεται πολλα σκαλια πιο κατω στην κλιμακα της Κολασης και θα μπορουσε να τον αποκαλεσει καποιος αρχιθερμαστη στα καζανια του βεελζεβουλ…

Γιατι?

Μα επειδη θεωρουνταν ανθρωπος του πολιτσμου και της επιστημης.

Η εργασια του διδασκεται στα Ελληνικα πανεπιστημια και ο ιδιος ηταν υπευθυνος για εκδοτικο οικο αντι να ειναι προισταμενος οικου ανοχης, οπως θα ταιριαζε σε καθε λιγουρη που ενω εχει ειδικευση στην παιδικη ψυχολογια και γραφει παιδικα βιβλια πανελλαδικης προβολης ,ταυτοχρονα αρεσκεται να ικανοποιηται με τηλε-μπανιστηρι (μονον?) οπου το σεξουαλικο αντικειμενο ειναι οι..συνομιλικοι (παιδια) αυτων που γαλουχει μεσα απο τα γραπτα κειμενα του…

Δεν υπαρχει τιποτα πιο αηδιαστικο και διεστραμενο!

Πριν δυομισι αιωνες σχεδον ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος ειχε προβλεψει την πτωση του Ψευτορωμεικου και αυτης της τρισαθλιας Παραγκας – κοινωνιας που συντελειται στις ημερες μας .

 

 

 

Ειχε μιλησει αναμεσα σε αλλα για το παπαδαριο που θα γινει “ασεβεστερο ολων” , το πολιτιστικο εκτρωμα που αποκαλειται “τηλεοραση” και τον βρωμικο ρολο που παιζει στον εκμαυλισμο κοινωνιων αλλα και για τους “μορφωμενους απο τους οποιους θα βρουμε το κακο”…

 

Ποιος να φαντασθει οτι οι δηθεν “μορφωμενοι” αλλα σιγουρα απολιτιστοι του 21ου αιωνα σε ολον το δυτικο κοσμο ειναι τα χειροτερα ανθρωποειδη που βαδισαν επανω στον πλανητη!

Απο τους σεξουαλικα εκβιαζομενους πλουσιους και πολιτικους του πορνο-Επσταιν, τους πολιτικους της ΕΕ και των ΗΠΑ που δεν ξερεις αν πρεπει να τους λυπηθεις η να οργιστεις μαζι τους για την αντιδημοκρατικη-δοσιλογη σταση τους απεναντι στις πολυεθνικες, τους εκφυλους”επιφανεις” πολιτες που σοδομιζονται και το δηλωνουν ανοιχτα πλεον αλλα και τους ανωμαλους-διεστραμενους παιδοφιλους-βιστες-εραστες οι οποιοι εχουν εξελιχθει σε μια διεθνη μαστιγα για την Ανθρωποτητα ,επιστρεφοντας τα ηθη στα επιπεδα της προχριστιανικης περιοδου οπου η ανωμαλια ηταν καννας για πολλους ανθρωπους!

 

Στην πατριδα μας χρειαστηκε μολις μια δεκαετια σκληρης ανεχειας και οικονομικης εξαθλιωσης ωστε να βγαλει ο νεοελληνας τον πλεον σιχαμενο & χειροτερο εαυτο του (Χριστομαχοι παπαδες οικουμενιστες,δικαστες που δεν βρισκουν ενοχους σε κανενα απο τα σκανδαλα που ταραξε την μεταπολιτευτικη περιοδο ( σκανδαλα υποκλοπων της ΕΥΠ , ΖΗΜΕΝΣ,ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2011,ΠΥΡΚΑΙΕΣ δασικων εκτασεων κλπ).Ακολουθουν οι πολιτικοι απατεωνες,ριψασπιδες που παρεδωσαν “νομιμα” την Μακεδονια σε αλλοεθνεις,πολιτικοι καταχραστες, παραδικαστικα κυκλωματα…

Καθημερινα το δημοσιογραφικο δελτιο απαρτιζεται απο ολον τον “καλο κοσμο”, κλεφτες, μπιζναδοροι επιορκοι αστυνομικοι, απατεωνες, βουλευτες κομπιναδοροι, ανωμαλοι “καθως πρεπει” καταδικασμενοι σοδομιστες που κυκλοφορουν αναμεσα μας με αναστολη (να ναι καλα η νεα δημοκρατια!!!), μιζαδοροι στρατιωτικοι, πολιτες κομματοσκυλα χωρις στοιχειωδη πολιτισμικη παιδεια και ανθρωπια που νοιαζονται μονον και μονον πως να κανουν τη “λαμογια” ωστε να επιβιωσουν σε βαρος της κοινωνιας, αριστεροι του κ…λου (στην κυριολεξια) που προαγουν τον σοδομισμο και τη διαλυση της κοινωνιας απο τους λαθρομεταναστες στο ονομα ενος απανθρωπου δικαιωματισμου…

Φυσικα σε περιοπτη θεση αναμεσα στον βαρβαρικο συρμο εχουν οι δημοσιογραφοι και οι τηλεπαρουσιαστες που σερνουν τον χορο της μαζικης αποβλακωσης, της εξαρτησης της Ελλαδας απο ξενους επικυριαρχους και την πορνοπροπαγανδας του σοδομισμου κσι της ανωμαλιας!

(δωσε τσοντα στο λαο να ξεχνα τα βασανα του…και τους τυρανους του!)

Ολος αυτος ο εσμος λοιπον αποβρασματων συρμος και αλλα που δεν ξερουμε ακομη για τον νεοελληνα της διπλανης πορτας, βρισκεται σημερα σε εξαρση και δαιμονικη εγρηγορση οπως ποτε αλλωτε στην ιστορια της Ανθρωποτητας και της Ελλαδας εν μερει.

Λες και βιαζονται ολοι αυτοι οι σαταναδες να ξεπαστρεψουν οτι ηθικο χτιστηκε σε 20 αιωνες οπου οι κοινωνιες που επικρατησαν εννοιες οπως η Αγαπη, η Αλληλεγγυη, η θυσια για τον Συνανθρωπο και τα Ιδανικα, ο Αλτρουισμος, η Θυσια για το “κοινο καλο” προβαλλοντας οτι πιο απαισιο και ποταπο οπως η σεξουαλικη ανωμαλια .

Ο πρωκτος ειναι ιερος (!) αναφωνησε χωρις ντροπη δημοσιως λιγους μηνες πριν ενας φιλοδοξος αλλα διεστραμενος νεαρος “δεξιος βουλευτης” εν Ελλαδι, ενω αλλοι συντηρητικοι βουλευτες εκαναν αλυσιδα στο προσφατο Γκαι Πραιντ οπου η ” υπερηφανια του σοδομιστη” στηριζεται ανοικτα πλεον απο ολα τα κομματα και η διαλυση του θεσμου της οικογενιας…

 

Τωρα μαθαινουμε λοιπον οτι και οι “ανθρωποι του πνευματος” που εξειδικευονται στην παιδικη λογοτεχνια…λιγουρευονται τα ανηλικα παιδακια και τα κορμακια τους πιθανον για να εμπεονται στον γραπτο λογο τους!

Ας γκρεμιστει λοιπον μια ωρα αρχυτερα αυτη η βρωμικη παραγκα γιατι η σηψη και η μποχα της οζει χειροτερα και απο κοινοχρηστους βοθρους χιλιαδων πολεων !

 

Πηγή Σχολίου

Προβολές : 704


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα