Και ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ... ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ... Ακόμα αναρωτιέστε γιατί έγινε Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ;;;

Και ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ... ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ... Ακόμα αναρωτιέστε γιατί έγινε Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ;;;

10 Μαρτίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:398
Μοίρασέ το

 

Καλαμαριά: Πέταξαν στον δρόμο οικογένεια με τη συνδρομή της Αστυνομίας

Το σπίτι έχει βγει σε πλειστηριασμό από fund – Άλλες δύο φορές επιχειρήθηκε έξωση

Εγώ, ξέρω, πως ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ…
ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ…
ΟΤΑΝ ΩΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΤΟ 2017 ΓΡΑΦΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;;;
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ;;;
ΑΝΤΡΕΣ Ή ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ Σ’ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Ακόμα δεν κατάλαβες ΡΑΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Υ.Γ.2. Φαίνεται πως το ζευγάρι που πέταξαν έξω από το σπίτι του, δεν ανήκει στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ώστε να πάνε ο Τσίπρας και ο Λαφαζάνης να το υπερασπιστούν, κατεβάζοντας και μερικές εκαντοτάδες ψηφοφόρους του, όπως έκαναν με την αριστερή δημοσιογράφα…

Οι πλειστηριασμοί κατοικιών των Ελλήνων πολιτών από funds του εξωτερικού καλά κρατούν, αφού χθες πέταξαν έξω από το σπίτι τους τα μέλη μιας οικογένειας, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, με την έξωση να γίνεται κάτω από ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό από fund και ο αγοραστής είχε επιχειρήσει άλλες τρεις φορές να πετάξει έξω τους ιδιοκτήτες, μια συνταξιούχο και έναν αυτοαπασχολούμενο.

Το αρχικό δάνειο που είχε λάβει ο κ. Παπάζογλου και η σύζυγός του ήταν γύρω στις 60.000 ευρώ, και ενώ αρχικά αποπληρωνόταν κανονικά, όταν μειώθηκαν τα εισοδήματά τους δραστικά σταμάτησαν να πληρώνουν και το οφειλόμενο ποσό εκτοξεύτηκε στις 180.000 ευρώ!

«Eσπασαν την πόρτα με τη βοήθεια της Aστυνομίας και μας έβγαλαν τα πράγματα έξω, χωρίς να περιμένουν την απόφαση από το δικαστήριο για την ακύρωση του πλειστηριασμού, η οποία θα εκδοθεί περίπου σε έναν μήνα» δήλωσε ο Φώτης Παπάζογλου και πρόσθεσε:
«Η αναλγησία τους φάνηκε όταν ήρθαν την προηγούμενη Τετάρτη, όταν είχαμε τους νεκρούς στα Τέμπη, πάλι με τη συνδρομή της Aστυνομίας, μέρα πένθους και ξαναπαραβίασαν την πόρτα. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Σημειώνεται ότι, όπως έχει καταγγείλει κατά τις δύο προηγούμενες απόπειρες έξωσης ο Φ. Παπάζογλου, δεν έγινε καμία προσπάθεια από το fund το οποίο αγόρασε το δάνειο από τράπεζα να γίνει διακανονισμός, αν και ο ίδιος προσπάθησε να έρθει σε επαφή για ρύθμιση.

Eξω από το σπίτι βρέθηκε αρκετός κόσμος, αλλά και φορείς της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονταν με πανό, φωνάζοντας: «Κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός, τα σπίτια του λαού, τα σώζει ο λαός».

Τα συνδικάτα και οι φορείς τόνισαν ακόμη: «Δεν σταματάμε, θα ξαναέρθουμε, δεν φοβόμαστε. Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και αυτής και όσες κινδυνεύουν» σημείωσε ο Γιάννης Κουρμούλης εκ μέρους της επιτροπής πλειστηριασμών.

«Δεν γίνεται χωρίς να τελειώσουν τα δικαστήρια να μας βγάζουν έξω. Και επειδή έχουμε δίκιο θα δικαιωθούμε. Εμείς θα ξανάρθουμε και δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν μας πτοεί τίποτα. Το δίκιο είναι με το μέρος μας» τόνισε ο Φώτης Παπάζογλου που μαζί με τη σύζυγό του πετάχτηκαν έξω από το σπίτι.

Η έξωση οικογένειας έγινε από το σπίτι της, στην Καλαμαριά, στην οδό Αγίου Βασιλείου 4, μετά την τέταρτη προσπάθειά τους, και η Ελένη Ελευθεριάδου, μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών, σημείωσε ότι «το γυναικείο ριζοσπαστικό κίνημα βρίσκεται δίπλα σε κάθε λαϊκή οικογένεια, ο αγώνας θα συνεχιστεί».

Ο δικαστικός επιμελητής έσπασε και άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού για να παραδοθεί στην τράπεζα, ενώ οι διαμαρτυρίες στη γειτονιά θα συνεχιστούν και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού Φώτη Παπάζογλου να λέει προς τους διαμαρτυρόμενους: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους που αφήνετε τις δουλειές σας για το δικό μου σπίτι. Εμείς θα ξαναμπούμε στο σπίτι, δεν φοβόμαστε κανέναν, και εσείς να μη φοβάστε κανέναν. Το δίκιο είναι με το μέρος μας».

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 398


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα