Και οι Ρώσσοι Επίσης “Πεθαίνουν Ξαφνικά” – Ρώσσοι ακτιβιστές καταγράφουν “ξαφνικούς θανάτους” μεταξύ Νεαρών Αθλητών

Και οι Ρώσσοι Επίσης “Πεθαίνουν Ξαφνικά” – Ρώσσοι ακτιβιστές καταγράφουν “ξαφνικούς θανάτους” μεταξύ Νεαρών Αθλητών

19 Απριλίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:588
Μοίρασέ το

 

Πολλοί από αυτούς είναι πολύ νέοι -18, 19, 21 ετών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Τύπος έγραψε ανοιχτά ότι οι θανόντες ήταν “εμβολιασμένοι” και υποψιάστηκε αιτιώδη σχέση μεταξύ εμβολιασμού και θανάτου.

Σε πολλές περιπτώσεις, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον “εμβολιασμό”, αλλά είναι γνωστό ότι σχεδόν όλα τα επαγγέλματα υποβλήθηκαν σε εξαναγκασμό, και οι αθλητές το χρειάζονταν επίσης για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

“[Οι] δύο τεχνολογίες που στηρίζουν το εμβόλιο της AstraZeneca και το Sputnik V είναι πολύ παρόμοιες” – Διευθυντής του Κέντρου Gamaleya Alexander Gintsburg (πηγή: Sputnik News)

Μετάφραση: Απολλόδωρος

10 Απριλίου 2023 | Edward Slavsquat | Διαβάστε το εδώ

 

Από την έναρξη της παγκόσμιας εκστρατείας γενετικής ένεσης το 2021, οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης που περιγράφουν λεπτομερώς τους “ξαφνικούς θανάτους” αθλητών έχουν γίνει σταδιακά μέρος της νέας κανονικότητας.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο – και η Ρωσία δεν αποτελεί εξαίρεση, σύμφωνα με το #HowManyMustDie, ένα συνεργατικό πρόγραμμα που ξεκίνησε από το STOPVACZISM, το STOPPANIKA και το κανάλι “Raising Awareness” της Anna Rudneva.

Στις 3 Απριλίου, η ομάδα δημοσίευσε έναν κατάλογο νεαρών Ρώσων αθλητών που “πέθαναν ξαφνικά”:

Πολλοί από αυτούς είναι πολύ νέοι -18, 19, 21 ετών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Τύπος έγραψε ανοιχτά ότι οι θανόντες ήταν “εμβολιασμένοι” και υποψιάστηκε αιτιώδη σχέση μεταξύ εμβολιασμού και θανάτου. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον “εμβολιασμό”, αλλά είναι γνωστό ότι σχεδόν όλα τα επαγγέλματα υποβλήθηκαν σε εξαναγκασμό, και οι αθλητές το χρειάζονταν επίσης για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Χωρίς περισσότερες πληροφορίες (τις οποίες το ρωσικό υπουργείο Υγείας αρνείται να παράσχει, επειδή, σύμφωνα με τα δικά τους λόγια, η διαφάνεια μπορεί να “προκαλέσει αρνητική στάση απέναντι στον εμβολιασμό”), καμία από τις περιπτώσεις που παρατίθενται δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πειστική. Αλλά αρκετές είναι εξαιρετικά δύσκολο να απορριφθούν.

Ο Victor Plahuta, ένας 35χρονος αρσιβαρίστας, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 28 Οκτωβρίου 2021 -οκτώ ημέρες μετά τον “εμβολιασμό” του. Πέθανε μια εβδομάδα αργότερα, υποτίθεται από πνευμονία.

πηγή: ngs24.ru

Ο Grigory Malyarenko, 22 ετών, αθλητής εμποδίων και μέλος της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, πέθανε κατά τη διάρκεια προπόνησης στις 24 Μαΐου 2021. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι έχασε τη ζωή του από θρόμβο αίματος που μπορεί να είχε σχηματιστεί από προηγούμενη “μόλυνση από κοροναϊό”.

Ένα μήνα αργότερα, ένας θρόμβος αίματος στέρησε τη ζωή του 30χρονου Maxim Ishkeldin, μέλους της εθνικής ομάδας χόκεϊ της Ρωσίας.

“Ο αθλητής πέθανε σχεδόν ακαριαία”, ανέφεραν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: : 360tv.ru

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Alexander Kozlov, 29 ετών, πέθανε ξαφνικά από θρόμβο αίματος τον Ιούλιο του 2022.

Άλλοι νεαροί αθλητές έπεσαν θύματα ξαφνικών καρδιακών προσβολών τα τελευταία δύο χρόνια.

Φυσικά, πολλά πράγματα μπορούν να προκαλέσουν θρόμβους αίματος και καρδιακά προβλήματα -συμπεριλαμβανομένου του Sputnik V.

Τα δεδομένα μετά τον εμβολιασμό που δημοσίευσε η Αργεντινή δείχνουν ότι το “εμβόλιο-ναυαρχίδα” της Ρωσίας είναι συγκρίσιμο με την ένεση της AstraZeneca όσον αφορά την ασφάλεια.

Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη αν γνωρίζετε τη στενή συνεργασία μεταξύ της ρωσικής κυβέρνησης και του βρετανοσουηδικού φαρμακευτικού κολοσσού.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ρωσικό υπουργείο Υγείας διαβάθμισε τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών του Sputnik V, ισχυριζόμενο ότι τα δεδομένα αποτελούν “εμπορικό απόρρητο”; (Ίσως!)

πηγή: medvestnik.ru

Εν τω μεταξύ, οι “αιφνίδιοι θάνατοι” συνεχίζονται στη Ρωσία – και δεν περιορίζονται μόνο στους αθλητές.

Την 1η Απριλίου, η STOPPANIKA, ένας ιστότοπος που διατηρεί έναν διαδραστικό χάρτη ύποπτων τραυματισμών που σχετίζονται με τον εμβολιασμό, συγκέντρωσε πρόσφατες ειδήσεις για Ρώσους που “πέθαναν ξαφνικά”:

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος των περιπτώσεων των τελευταίων ημερών. [Αλλά] οι πληροφορίες δεν εισάγονται στο χάρτη, εκτός εάν υπάρχει επιβεβαίωση ότι έγινε ένεση. […]

Άνθρωποι πεθαίνουν παράλογα, παράλογοι θάνατοι – και κανείς δεν έχει ακόμη λογοδοτήσει …

Η Ρωσία κατέγραψε μια φυσική μείωση του πληθυσμού κατά περισσότερο από 1 εκατομμύριο ανθρώπους το 2021 – μια απώλεια ζωής που ξεπερνά ακόμη και τα πιο σκοτεινά χρόνια της δεκαετίας του ’90.

Η απάντηση της κυβέρνησης;

Αυτό είναι εμπορικό μυστικό.

“Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία όχι μόνο στη ρωσική αγορά, αλλά και στις παγκόσμιες αγορές και να εκφράσω την ελπίδα ότι το νέο έτος θα είναι ευνοϊκό για την εταιρεία σας και για την επίλυση των προβλημάτων για τα οποία μιλάμε τώρα”, απευθύνθηκε ο Πούτιν στον επικεφαλής της AstraZeneca. (πηγή: TASS)

Το Edward Slavsquat είναι ένα ιστολόγιο που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Έχετε μερικά νόστιμα ρούβλια να διαθέσετε;


—Δικτυογραφία:

Russians are also “dying suddenly”

Edward Slavsquat
Russians are also “dying suddenly”
Since the start of the global genetic injection campaign in 2021, media reports detailing the “sudden deaths” of athletes have gradually become part of the new normal. It’s a worldwide phenomenon…
Read more

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/404

Προβολές : 588


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα