Και ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer αμφισβητεί την ύπαρξη ιών

Και ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer αμφισβητεί την ύπαρξη ιών

27 Ιουλίου, 2022 27 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,011
Μοίρασέ το

 

Οι ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και άλλα ιδρύματα ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ του HIV, του HPV, του ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ, της ΕΥΛΟΓΙΑΣ και όλων των άλλων υποτιθέμενων ιών – ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ CDC ΣΥΝΙΣΤΑ Μ-VOLIAΣΜΟΥΣ.

 

Μετάφραση blümlifee

Ο Mike Yeadon, φαρμακολόγος και επικριτής των ενέσεων γονιδίων κατά του “Covid”, υπέγραψε έκκληση με στόχο να διευκρινιστεί οριστικά η ύπαρξη παθογόνων ιών. Οι επιστήμονες έχουν αποδεχθεί αδίστακτα την ύπαρξή τους ως γεγονός, είπε ο Yeadon.

Δημοσιεύθηκε στις 26 Ιουλίου 2022 από τον/την KD.

Για την συμβατική ιατρική, η υπόθεση είναι ξεκάθαρη: υπάρχουν παθογόνοι ιοί. Και όμως, από τη στιγμή που έχει υποστηριχθεί ότι ανακαλύφθηκαν παθογόνοι ιοί, οι επιστήμονες αμφέβαλαν ότι αυτό συνέβη πράγματι. Επισημαίνουν ότι δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες που θα μπορούσαν να το αποδείξουν.

Ένα κεντρικό επιχείρημα σε αυτόν τον συσχετισμό είναι ότι τα σωματίδια που υπάρχουν υπόνοιες ή ισχυρισμοί ότι είναι ιοί δεν έχουν ποτέ καθαριστεί πλήρως και απομονωθεί. Ως εκ τούτου, ήταν επίσης αδύνατο να αποδοθούν αιτιολογικά οι αντίστοιχες ασθένειες σε αυτά τα σωματίδια.

Το ότι λείπει η απόδειξη του ιού και αντίστοιχος καθαρισμός σωματιδίων παρουσιάστηκε κυρίως και σε σχέση με το “HIV/AIDS”, πρώτα και κύρια από την Αυστραλή βιοφυσικό Ελένη Παπαδοπούλου-Ελεοπούλου, που πέθανε πρόσφατα. Ο βιολόγος Stefan Lanka συνέβαλε σημαντικά στο γεγονός ότι αυτή η κριτική για την ανίχνευση του ιού επεκτάθηκε και στον υποτιθέμενο ιό της ιλαράς.

Και το γεγονός ότι το θέμα του “κορωνοϊού” έχει κρατήσει ολόκληρο τον κόσμο σε αγωνία για δυόμισι χρόνια τώρα, όχι μόνο οδήγησε στην αμφισβήτηση της ύπαρξης του “SARS-CoV-2” από τους ερευνητές, αλλά και στο γεγονός ότι η γενική συζήτηση σχετικά με το αν υπάρχουν παθογόνοι ιοί απασχολεί ένα ευρύτερο κοινό.

Ένας κατάλογος που παρουσιάζει στον ιστότοπό του ο Torsten Engelbrecht, συντάκτης του Transition News και συν-συγγραφέας του βιβλίου “Virus-Wahn” (η παραφροσύνη του ιού) περιέχει 49 ειδικούς, σύμφωνα με τους οποίους “δεν υπάρχουν στοιχεία ότι αυτά που αναφέρονται ως σωματίδια SARS-CoV-2 ανήκουν σε έναν ιό που προκαλεί ασθένειες”.

Και τώρα, με τον Mike Yeadon, προστίθεται ένας ακόμη κατ’ εξοχήν ειδικός, άλλωστε είναι φαρμακολόγος και πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer – και ως εκ τούτου μπορεί να τοποθετηθεί στη σφαίρα των επιστημόνων της συμβατικής ιατρικής. Ο Yeadon έχει πλέον υπογράψει την κίνηση “No Virus Challenge”. Αναφερθήκαμε πρόσφατα σε αυτή την “πρόκληση” σε ένα ενημερωτικό δελτίο.

Αυτή είναι μια έφεση από πλευράς διαφόρων επιστημόνων – συμπεριλαμβανομένων των Δρ. Samantha Bailey, Δρ. Andrew Kaufman και Δρ. Thomas Cowan – σε καθιερωμένους ιολόγους με στόχο τη χρήση μιας πολύ συγκεκριμένης πειραματικής διάταξης για να διευκρινιστεί τελικά αν υπάρχουν πράγματι παθογόνοι ιοί. Εκεί αναφέρεται:

“Θέλουμε η ιολογία να μας δείξει, με τις δικές της μεθόδους, ότι μπορεί πραγματικά να αναπαράγει ανεξάρτητα αποτελέσματα, και να επαναλαμβάνει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα χωρίς να γνωρίζει για τα διαφορετικά δείγματα με τα οποία εργάζεται”.

(εικόνα του “No Virus Challenge”)
Πηγή: viroliegy.com

Την απόφασή του να υπογράψει αυτήν την έφεση εξηγεί ο Yeadon ως εξής:

“Μετά από πολλή συζήτηση, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μας έχει κατακλύσει άλλο ένα ψέμμα εδώ. Ακόμη και οι επιστήμονες της εμπορικής φαρμακευτικής έρευνας έχουν αποδεχθεί την ύπαρξη ιών ως γεγονός χωρίς να διαβάσουν ποτέ τα πρωτότυπα έγγραφα”.

Το γεγονός ότι το θέμα της ανίχνευσης του ιού έχει φτάσει στους κύκλους της συμβατικής ιατρικής, αποκαλύπτει επίσης ένα άρθρο σχετικά με την προέλευση του “SARS-CoV-2”. Αυτή η εργασία δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Δελτίο του Εθνικού Κέντρου Ερευνών. Και εκεί παρουσιάζεται επίσης η υπόθεση ότι ο “SARS-CoV-2” δεν έχει καν αποδειχθεί ότι είναι ιός που προκαλεί ασθένειες – επιπλέον των δύο θεωριών ότι αυτός ο ιός είναι φυσικής προέλευσης και “αναπήδησε” από εργαστήριο. Ο συγγραφέας δεν καταλήγει σε σαφές συμπέρασμα, αλλά σημειώνει:

“Οι επιστήμονες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν επιτίθενται σε άλλους επιστήμονες και ερευνητές ad hominem, καθώς έχουν υπάρξει μερικές τεκμηριωμένες περιπτώσεις στην ιστορία όπου οι επιστήμονες έσφαλαν. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η υποξεία μυελοοπτική νευροπάθεια (SMON), την οποία οι ιολόγοι πίστευαν για 15 έως 25 χρόνια ότι προκαλείται από έναν συγκεκριμένο ιό, αλλά η πραγματική αιτία της είναι η ιατρική αμέλεια. (…)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κρίση του SMON επιλύθηκε δίνοντας τη δυνατότητα σε επιστήμονες και ερευνητές από συναφείς ή άλλους τομείς σπουδών να συνεισφέρουν και να δοκιμάσουν τις υποθέσεις τους. Ας ελπίσουμε ότι η επιστημονική κοινότητα στο σύνολό της θα διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και θα προωθήσει τη βιοϊατρική έρευνα”.

Προς υπενθύμιση: το SMON είναι μια διαταραχή του νευρικού συστήματος που μπορεί να προκαλέσει παράλυση, τύφλωση, ακόμη και θάνατο. Έως και 30.000 άνθρωποι επηρεάστηκαν από αυτό στην Ιαπωνία τη δεκαετία του 1960. Το 1978 αποδείχθηκε ότι η αιτία ήταν το αντισηπτικό Clioquinol, που κατασκέυαζε η Ciba-Geigy (σημερινή Novartis).

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθεί ξανά το έργο της βιοστατιστικού Christine Massey. Μαζί με άλλους ερευνητές, η Massey έστειλε επιστολή σε υγειονομικές αρχές, πανεπιστήμια και άλλα δημόσια ιδρύματα σε όλο τον κόσμο ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ SARS-CoV-2. Από τα 188 ΙΔΡΥΜΑΤΑ από ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΧΩΡΕΣ που ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. (!!!!!!!!!!!!!!!!)

Αμέσως μετά, η Massey έστειλε το ίδιο αίτημα για άλλους ιούς.

Οι ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και άλλα ιδρύματα ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ του HIV, του HPV, του ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ, της ΕΥΛΟΓΙΑΣ και όλων των άλλων υποτιθέμενων ιών – ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ CDC ΣΥΝΙΣΤΑ Μ-VOLIAΣΜΟΥΣ.

Περισσότερα για το θέμα:

Transition News : Affentheater Virologie
Rubikon : Das Phantom-Virus

Πηγές:

ViroLIEgy: «No ‹Virus› Challenge»

Rubikon: Das Phantom-Virus

Transition News: Affentheater Virologie – 4. Juni 2022

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,011


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα