Και το Αζόφ δουλεύει για το Μεγάλο Ισραήλ!!!

Και το Αζόφ δουλεύει για το Μεγάλο Ισραήλ!!!

21 Δεκεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:259
Μοίρασέ το

 

Η Παναγία δεν επέτρεψε η Πόλη της η Μαριούπολη, να σιωνιστικοποιηθεί από τους Azov-ίτες που πήγαν στο Ισραήλ και δήλωσαν: ”η Μαριούπολη είναι η Massada μας”!!

Xαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη!!

 

 

Και το Αζόφ δουλεύει για το Μεγάλο Ισραήλ!!!

Η θεία Πρόνοια δεν επέτρεψε να σιωνιστικοποιηθεί η Πόλη της Παναγίας η Μαριούπολη..

Xαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη!!

Και το Αζόφ δουλεύει για το Μεγάλο Ισραήλ!!!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ Azov-ίτες πήγαν στο Ισραήλ και δήλωσαν ”η Μαριούπολη είναι η Massada μας”. Δόγμα καθεστώτος Κιέβου: Η Ουκρανία θα γίνει το μεγάλο Ισραήλ και η Μαριούπολη (Πόλη της Μαρίας -Παναγίας) είναι η Massada μας.. Xαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη!!

Μια αντιπροσωπεία του Τάγματος Azov αυτούς πήγε στο Ισραήλ και συναντήθηκε με εφέδρους κι υπευθύνους της Tsahal.

Επικεφαλής της ο αξιωματικός της Azov ο Ilya Samoilenko ένας από τους ηττημένους του Azovstal μαζί του Yuliya Fedosyuk, της Ένωσης οικογενειών υπερασπιστών του Azovstal, που αιχμαλωτίστηκε από Ρώσους κι απελευθερώθηκε κατά την ανταλλαγή.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και τη Massada, όπου οι τελευταίοι Ισραηλινοί αντιστάθηκαν στη Ρωμαϊκή Κατοχή το 73 μ.Χ

”Το κατόρθωμα των υπερασπιστών της Μαριούπολης σημάδεψε ολόκληρο τον κόσμο”, είπε η αντιπροσωπεία. ”

Όταν σήμερα στο Ισραήλ μιλάμε για την υπεράσπιση της Μαριούπολης, οι Ισραηλινοί επαναλαμβάνουν συνεχώς: «Η Μαριούπολη είναι η Μασάντα σας.»

 

Η Εβραϊκή Αντίσταση στη Μασάντα

 

Το 70 μ.Χ., η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατέλαβε την Ιερουσαλήμ και μόνο περίπου χίλιοι Εβραίοι κατάφεραν να φύγουν και να καταφύγουν στο αρχαίο φρούριο του βασιλιά Ηρώδη.

Εκεί έχτισαν συναγωγή και mikveh, εκτρέφουν καλλιέργειες και βοοειδή και δημιούργησαν εκεί μια αυτάρκη πόλη.

Ωστόσο, οι Ρωμαίοι βρήκαν τo κρησφύγετό τους τρία χρόνια αργότερα. Πρόθυμοι να το κατακτήσουν, πολιόρκησαν το φρούριο και έχτισαν εκεί οκτώ ρωμαϊκά στρατόπεδα, ορατά μέχρι σήμερα.

Μετά από αρκετούς μήνες πολιορκίας, οι Ρωμαίοι αποφάσισαν να επιτεθούν.

Οι Εβραίοι ηγέτες, βλέποντας πώς οι λεγεωνάριοι έχτιζαν μια μεγάλη ράμπα, συνήλθαν και συμφώνησαν να μην υποκύψουν στη ρωμαϊκή κατάκτηση. Έτσι επέλεξαν να πεθάνουν παρά να γίνουν σκλάβοι.

Καθώς τότε η αυτοκτονία ήταν η χειρότερη αμαρτία, αποφάσισαν ότι ο κάθε αρχηγός θα σκότωνε την οικογένειά του και έβαλαν κλήρο για να δουν ποιος θα ήταν ο τελευταίος, αυτός που θα ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία των άλλων.

Όταν οι Ρωμαίοι έφτασαν στην κορυφή της Masada, βρήκαν 960 πτώματα και άφθονο φαγητό, δείχνοντας ότι οι Εβραίοι είχαν επιλέξει να πεθάνουν.

Η αναφορά για Μάσσαντα από Αζοφίτες ή και Ισραηλινούς κι ο παραλληλισμός με Μαριούπολη θα ήταν μια αλληγορία αν ο Ζελένσκι δεν ήταν ιουδαϊκής καταγωγής και θρησκεύματος που ηγείται πολέμου κατά της μεγαλύτερης Ορθόδοξης υπερδύναμης κι αν ο ίδιος δεν είχε δηλώσει πως η Μεγάλη του Ιδέα είναι να κάνει την Ουκρανία Μεγάλο Ισραήλ.

 

Xαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη!!

Και το Αζόφ δουλεύει για το Μεγάλο Ισραήλ!!! Μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο φανερό ότι η μάχη της Ουκρανίας μεταξύ των άλλων είναι και μάχη μεταξύ του χριστιανοσιωνισμού και της Ορθοδοξίας…

Γι αυτό τόσος πόνος για τη Μαριούπολη θα πήγαινε στους Σιωνιστές;;

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 259


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα