Και το δούλεμα στο παραδομένο πόπολο, πάει σύννεφο... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ!!!

Και το δούλεμα στο παραδομένο πόπολο, πάει σύννεφο... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ!!!

6 Νοεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:578
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, γελάω πικρά και εξοργίζομαι…

 

Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη: Αμύθητα… κέρδη μέσα σε έναν χρόνο!

Η ακίνητη περιουσία δεν παρουσιάζει αλλαγές

ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…

ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ…

ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΕΞΩΧΩΡΙΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ…

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ο πρ. πράκτορας της ΕΥΠ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ OFFSHORE… (κλικ εδώ, για να δείτε τα … χαϊρια τους και αποκαλύψεις φωτιά…)

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, αδιάψευστος μάρτυρας του απίστευτου χρήματος ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ, ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ… μπας και ξυπνήσει κανένας μαλάκας ψηφοφόρος τους…

 

Πούλησε το πατρικό στη Γλυφάδα και έβγαλε πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ το 2021 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ίδιο ποσό δηλώνει και η Ντόρα Μπακογιάννη. Το ζεύγος Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι δηλώνει ποσοστό ιδιοκτησίας σε συνολικά 33 ακίνητα.

Πάντως ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να οφείλει 150.000 ευρώ στην αδελφή του Αλεξάνδρα και 14.796 ευρώ σε πιστωτική. Η σύζυγός του έχει δανειακές υποχρεώσεις ύψους 36.662 ευρώ από καταναλωτικό δάνειο (το αρχικό ποσό του οποίου ήταν 68.222 ευρώ), 826.169 ευρώ από δάνειο που αφορά το 1/3 δανείου με άλλους δύο συνοφειλέτες ενώ οφειλή σε πιστωτική δηλώνει 10.014,08.

Τα εισοδήματα του πρωθυπουργού ήταν: 1,5 εκατ. ευρώ από την πώληση ακινήτου, 3.692 ευρώ από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα, 12.710 ευρώ από ακίνητα, 19,11 ευρώ από τόκους, ενώ 69.836 ευρώ ήταν το ύψος της βουλευτικής αποζημίωσης.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι δήλωσε εισοδήματα 173.823,17 ευρώ από υπεραξία μεταβίβασης κεφαλαίου, 34.000 ευρώ από ακίνητα και 141.176,83 ευρώ από διάθεση περιουσιακών στοιχείων.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε καταθέσεις ύψους 1.291.050,6 ευρώ και 87 δολαρίων σε ελληνικές τράπεζες ενώ η σύζυγός του δήλωσε 177.305,43 δολάρια και 17.084 ευρώ σε γαλλική τράπεζα, 546.727 ευρώ σε ελβετική τράπεζα. Σε ελληνικές τράπεζες δήλωσε 3011 ευρώ και 407 δολάρια ΗΠΑ.

Ο Κ. Μητσοτάκης έχει μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων στην BNP PARIBAS τα οποία αποτιμήθηκαν σε 24.543 ευρώ, και η σύζυγός του μισθώνει 3 τραπεζικές θυρίδες.

 

Η ακίνητη περιουσία δεν παρουσιάζει αλλαγές.

Μεταξύ των ακινήτων είναι βοσκοτόπια και αγροκτήματα στην Κρήτη, ακίνητα σε Αττική και Κυκλάδες αλλά και μια μονοκατοικία της Μ. Γκραμπόφσκι στη Βρετανία.

Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του δηλώνουν τρία επιβατικά Ι.Χ ενώ ο κ. Μητσοτάκης απέσυρε ένα αγροτικό όχημα που είχε στην κατοχή του.

Ο Κ. Μητσοτάκης όπως τα προηγούμενα χρόνια δηλώνει τη συμμετοχή του στην εφημερίδα Κήρυκας Χανίων ενώ η σύζυγός του στις εταιρείες MGPG και Μ. Γκραμπόφσκι και Σία.

 

 

Πηγή

Προβολές : 578


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα