και τ’ όνειρο απλωμένο στο κατάστρωμα.. (μουσικό βίντεο και ταινία)

και τ’ όνειρο απλωμένο στο κατάστρωμα.. (μουσικό βίντεο και ταινία)

14 Δεκεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:155
Μοίρασέ το

 

Κάθε πρωί ξεκινάμε με τις ίδιες σκέψεις…

… πως θ’ αρμενίσει το καράβι μας τη μέρα…

…πως θα οργώσει τα κύματα, αν θα βρει ήρεμη θάλασσα ή ύφαλους…

… ξαναφτιάχνουμε απ’ την αρχή το όνειρο, μαζεύουμε κάβους, ρίχνουμε ματιές στο κατάρτι, έχουμε τους γλάρους συντροφιά  και τ’ όνειρο απλωμένο στο κατάστρωμα..

Τις πιο πολλές φορές, η ρότα είναι δύσκολη και τα χαμόγελα κουράζονται στην αναμονή…

… μα το σημαιάκι της ελπίδας συνεχίζουμε να το κρατάμε ψηλά…

Σαλπάρουμε και χωρίς σκοπό, ακομα κι όταν τα δάκρυα τα στεγνώνει ο αέρας…

… η ελπίδα είναι πάντα εκεί…

… μια μέρα, ο ήλιος θα ξαναλάμψει…

καλησπέρα…Καλλιόπη

 

 

 

 

 


 


 


Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.
 


 


 

Προβολές : 155


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα