Κακά μαντάτα για την Εύα Καϊλή!

Κακά μαντάτα για την Εύα Καϊλή!

22 Δεκεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:315
Μοίρασέ το

 

Θα παραμείνει προφυλακιστέα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ… είναι πολλά τα επιβαρυντικά στοιχεία…
Το ερώτημα πλέον που γεννάται είναι, πότε θα γίνει η δίκη της…
Καλλιόπη Σουφλή

Την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης για το σκάνδαλο του Qatargate αποφάσισαν οι δικαστικές Αρχές του Βελγίου.

Η πληροφορία έχει διαρρεύσει σε διάφορες βελγικές ιστοσελίδες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους δικηγόρους της. 

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου η οποία υποστήριξε ότι είναι αθώα για τις βαρύτατες κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπη, θα παραμείνει προφυλακισμένη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι η υπεράσπιση της Καϊλή μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, η οποία θα εξεταστεί από το τριμελές εφετείο τις επόμενες ημέρες, ωστόσο κάτι τέτοιο θα καθυστερήσει περισσότερο την υπόθεση.

Νωρίτερα, οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή ζήτησαν από τους Βέλγους δικαστές την αποφυλάκιση της πελάτισσάς τους με «βραχιολάκι», ωστόσο το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό. 

«Η διαδικασία είναι απόρρητη, δεν μπορούμε να μπούμε στην ουσία. Το απόγευμα θα βγει η απόφαση. Τα είπαμε όλα μας τα επιχειρήματα. Η κ. Καϊλή ποτέ δεν έχει δωροδοκηθεί, είναι αθώα» δήλωσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εξερχόμενος από το δικαστήριο, μετά την απολογία της που διήρκησε μία ώρα.

 

«Γνωρίζετε όλοι ότι έχω αποφασίσει να μην επικοινωνώ λεπτομέρειες της δικογραφίας, γιατί η έρευνα διεξάγεται από τις δικαστικές αρχές. Από την πλευρά μου δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση. Θα έχουμε μια απόφαση στο τέλος της ημέρας», είπε  από πλευράς του ο Αντρέ Ριζόπουλος, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε ενοχλημένος για τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Δήμητρα Παπανδρέου για Καϊλή: Παιδιά του Σημίτη και του Βενιζέλου είναι, τι περιμένατε;

Yπενθυμίζεται ότι η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και των Ευρωσοσιαλιστών ζήτησε και έλαβε αναβολή την περασμένη εβδομάδα για να απολογηθεί, ενώ ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζι και Ιταλός ο πρώην ευρωβουλευτής Αντόνιο Παντσέρι κρίθηκαν προφυλακιστέοι για το σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ.

Η Καϊλή κρατείται στις φυλακές Χάρεν και αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά, εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 315


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα