Κακός οιωνός για το κόμμα Κασιδιάρη η απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής του. (ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ...) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ...

Κακός οιωνός για το κόμμα Κασιδιάρη η απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής του. (ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ...) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ...

20 Δεκεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,131
Μοίρασέ το

 

Είναι προφανές ότι το φιλοναζιστικό και φιλοχουντικό σόου του συνηγόρου του Ιωάννη Λαγού, Κωνσταντίνου Πλεύρη, έχει στηθεί για να σαμποτάρει συστηματικά και μεθοδικά την όποια καλή διάθεση και αμεροληψία των δικαστών, με σκοπό να σύρει τα πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής στο βυθό, μαζί του.

 

Άλλωστε, εκείνος δεν έχει να χάσει κάτι από αυτή τη διαδικασία, αλλά ευνοημένη θα είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο  εν ενεργεία υπουργός και υιός του, Θάνος Πλεύρης.

Θεωρώ αυτό το άρθρο ως εξαιρετικό, γιατί λέει πολλά από τα πράγματα με το όνομά τους… Διαβάστε το χωρίς παρωπίδες…

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ…

Ο Γιάννης Λαγός, πέφτει από το ένα εγκληματικό λάθος στο άλλο, έχοντας ως συνήγορο τον Πλεύρη…

Θα έπρεπε να τον είχε απολύσει επί τόπου…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;;;

Και ο Κασιδιάρης σιωπά για τους ναζιστικούς θεατρινισμούς του δικηγόρου…

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Θα τα πούμε εν καιρώ…και τότε θα καταλάβουν και οι πλέον ανεγκέφαλοι, γιατί ποτέ δεν στήριξα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ…

ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ…

 

 

ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΠ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Ή ΟΧΙ Η ΤΥΧΟΝ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ…όπως ισχυρίζονται κάτι ναυπλιώτικα ιστολόγια με λιαν ύποπτο ρόλο και κολλητάρια κάποιους ΚΥΠατζήδες ρουφιάνους…που οι κακές γλώσσες λένε πως τους αποκλήρωσε και ο πατέρας τους…

Αναρωτιέμαι όσοι εμπιστεύονται το νέο κόμμα του Κασιδιάρη, δεν έχουν αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος τους;;;

Ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί πως παίζουν τα παιχνίδια τους οι οβριοί;;;

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΣΤΟ IQ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Δεν το συζητώ… η  δικαιοσύνη εντολές πήρε για να φυλακίσει για γελοίους λόγους την Χρυσή Αυγή, όπως εντολές πήρε και για να μην βγάλει από την φυλακή τους Κασιδιάρη – Λαγό…

ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ;;;

ΟΙ ΒΟΡΙΔΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;;;

Υ.Γ.2. Αυτός που πλήρωσε με φυλάκιση ήταν ο Αριστοτέλης Καλέντζης, (ασχέτως αν δεν συμφωνώ πολιτικά μαζί του), ο οποίος αποκάλυψε και τον ρόλο Μιχαλολιάκου και τον ρόλο Πλεύρη…

 

Υ.Γ.3. Εκτός της πρώτης φωτογραφίες, οι υπόλοιπες είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Το ότι το δικαστήριο είναι προκατειλημμένο απέναντί του, αυτό είναι γνωστό και αποδεικτέο. Είναι ταυτόχρονα, όμως, και ο οδοδείκτης που δείχνει ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου στην έφεση που έχουν ασκήσει κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης, τα πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής.

Το σκεπτικό της Εισαγγελέως για την άρνηση στο αίτημα αποφυλακίσεως του Ηλία Κασιδιάρη που έχει εκτίσει τα 10 από τα 13 χρόνια της ποινής που του έχουν επιβληθεί, είναι αυτό μεταξύ άλλων: «Το ιδεολογικό μίσος προς τον πολιτικό αντίπαλο καταμαρτυρούν άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα, χωρίς καθόλου ηθικούς φραγμούς, με απαθή και αδιάφορη στάση απέναντι στο αγαθό της ζωής, που επιδιώκουν να προκαλούν φόβο και συνέχονται από αίσθημα τυφλής υπακοής στην ναζιστική ιδεολογία, που είναι το κίνητρο των πράξεών τους», σημείωσε στην πρότασή της.

Είναι προφανές ότι το φιλοναζιστικό και φιλοχουντικό σόου του συνηγόρου του Ιωάννη Λαγού, Κωνσταντίνου Πλεύρη, έχει στηθεί για να σαμποτάρει συστηματικά και μεθοδικά την όποια καλή διάθεση και αμεροληψία των δικαστών, με σκοπό να σύρει τα πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής στο βυθό, μαζί του. Άλλωστε, εκείνος δεν έχει να χάσει κάτι από αυτή τη διαδικασία, αλλά ευνοημένη θα είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ο εν ενεργεία υπουργός και υιός του, Θάνος Πλεύρης.

Το ότι το Εθνικό κόμμα και ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν έχουν αντιδράσει δυναμικά και από την πρώτη μέρα στην εξώφθαλμη προβακάτσια Πλεύρη, ήταν στρατηγικό λάθος, που εξακολουθούν να το διατηρούν.

Η εφημερίδα Παραπολιτικά, είχε στην πρώτη σελίδα της ως θέμα, την πρόθεση της Κυβέρνησης να απαγορεύσει την κάθοδο Κασιδιάρη στις εκλογές, αλλά και ευρύτερα τη διάλυση του Εθνικού κόμματος που εκείνος ίδρυσε.

Ναι, υπάρχει αυτό το σενάριο και η αντισυνταγματικότητα του νόμου δε θα αποτρέψει το πολιτικό καθεστώς από το να καταθέσει και να εφαρμόσει ένα νόμο-τερατούργημα.

Το πολύ – πολύ, να δικαιωθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης στο συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά όταν θα βγουν αυτές οι αποφάσεις, οι εκλογές θα έχουν διεξαχθεί και θα είναι πολύ αργά για τον ίδιο και το κόμμα του.

Κάτω από αυτό το σκεπτικό, θα κινηθεί η κυβέρνηση και το μεταπολιτευτικό καθεστώς και δε θα είναι η πρώτη φορά που νομοθετούν εξώφθαλμα αντισυνταγματικά, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και ό,τι αυτή πρεσβεύει, έχει ανοίξει βεντέτες και ο Κυριάκος, στέκεται προσοχή απέναντί της.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και το Εθνικό κόμμα, δεν είναι υπεράνω πολιτικής κριτικής.

Καλά θα κάνουν να στοχαστούν τα στρατηγικά τους λάθη, τα οποία είναι πολλά και αρχίζουν σιγά – σιγά να τους πνίγουν.

Η χώρα, έχει μπει στη διαδικασία εκχώρησης των κοιτασμάτων του Αιγαίου στον Τουρκικο-γερμανικό παράγοντα.

Το διακύβευμα, είναι τεράστιο για το μέλλον του Έθνους και ο αφανισμός του μετά από χιλιάδες χρόνια παρουσίας σε αυτά τα άγια χώματα, είναι μία υπαρκτή προοπτική.

 

Πηγή

Προβολές : 1,131


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα