Καλά βρε Μαξιμιλιανέ, ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί είμαστε ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ;;;

Καλά βρε Μαξιμιλιανέ, ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί είμαστε ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ;;;

1 Φεβρουαρίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:320
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω κι αναρωτιέμαι…: τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις πως όσο μας κυβερνούν εβραίοι σιωνιστές, και όσο αυτός ο ηλίθιος λαός ψηφίζει αυτά τα πολιτικά καθίκια, θα είμαστε ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

 

 

Η Ελλάδα παίζει και πάλι το ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου» και εξυπηρετεί χωρίς αντίτιμο ΕΕ – ΝΑΤΟ για την Ερυθρά Θάλασσα

Η Ελλάδα παίζει και πάλι το ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου» και εξυπηρετεί χωρίς αντίτιμο ΕΕ – ΝΑΤΟ για την Ερυθρά Θάλασσα
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ, ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ…
ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Με την Ελλάδα να μπαίνει στο επίκεντρο των επιχειρήσεων σε μια περιοχή που είναι στα πρόθυρα ανάφλεξης και που παραμονεύουν δυνάμεις όπως το Ιράν, αποτελεί μυστήριο γιατί να το πράξουμε αυτό.
Η κυβέρνηση για άλλη μία φορά παίρνει βεβιασμένες αποφάσεις για την εξωτερική πολιτική της χώρας αδιαφορώντας για τις προεκτάσεις τους.
Η Ελλάδα εμφανίζεται μετά από αίτημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια ως «πρόθυμος σύμμαχος» ή για άλλους «χρήσιμος ηλίθιος» καθώς προσφέρει το Στρατηγείο της Λάρισας για την ευρωπαϊκή επιχείρηση «Ασπίδες» κατά των Houthi.
Ουσιαστικά, με την πρόταση της ελληνικής πλευράς, του Νίκου Δένδια που φυσικά αποδέχτηκε το Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός η Ελλάδα αναλαμβάνει την διοίκηση της επιχείρησης και μπλέκεται σε έναν πόλεμο στην Ερυθρά Θάλασσα που δεν είναι δικός της.

Μπαίνει σε έναν νέο πόλεμο

Με την Ελλάδα να μπαίνει στο επίκεντρο των επιχειρήσεων σε μια περιοχή που είναι στα πρόθυρα ανάφλεξης και που παραμονεύουν δυνάμεις όπως το Ιράν, αποτελεί μυστήριο γιατί να το πράξουμε αυτό…

Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε τα καλά παιδιά της Μεσογείου οπότε να μας προσέξουν ακόμα καλύτερα οι ΗΠΑ;

 

Πόσο μάλλον όταν οι ΗΠΑ βρίσκονται πολύ κοντά στο να εξοπλίσουν την Τουρκία με F16, δηλαδή έχουν αποφασίσει να τα βρουν με την Τουρκία και να πραγματοποιήσουν το αίτημα του Erdogan για περαιτέρω εξοπλισμούς.

Λανθασμένες κινήσεις και η Ουκρανία και το Ισραήλ

Η κίνηση αυτή της Ελλάδας είναι ένας ακόμα κρίκος σε μία σειρά λανθασμένων αποφάσεων που ξεκίνησαν από την εμπλοκή μας στον εξοπλισμό της Ουκρανίας και συνεχίστηκε με την μονομερής στήριξη της χώρας μας στο Ισραήλ έναντι της Παλαιστίνης και την αποστολή επιχειρησιακού πλοίου στην περιοχή. Και τώρα ολοκληρώνεται με την εμπλοκή της σε μία περιοχή που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν αμερικανοιρανικό πόλεμο με την εμπλοκή περισσότερων δυνάμεων, αφού Ρωσία και Κίνα στηρίζουν το Ιράν.

Γιατί είμαστε οι μόνοι πρόθυμοι πλην του Ην. Βασιλείου;

Και αναρωτιέται κανείς αφού και άλλες χώρες βρίσκονται στο ΝΑΤΟ και άλλες χώρες μετέχουν στο συμβούλιο υπουργών Άμυνας της Ε.Ε γιατί να εμπλακούμε έτι περαιτέρω σε μία τέτοια επιχείρηση και μάλιστα με δικής προτροπή; Σημειώνεται ότι πολύ νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτης δήλωσε ότι η Ελλάδα θα συμμετέχει με μια φρεγάτα στην επιχείρηση στην Ερυθρά Θάλασσα της οποίας ηγείται το Ηνωμένο Βασίλειο. Αναφερόμενος στις ευρωπαϊκές αποφάσεις για ενεργοποίηση task force τόνισε ότι η χώρα μας θα συμμετέχει και εκεί.

 

 

Γεραπετρίτης-Δένδιας αποφάσισαν χωρίς ενημέρωση στα πολιτικά κόμματα

 

 

«Η Ελλάδα θα είναι παρούσα σε κάθε ενέργεια που θα εξασφαλίσει την ελεύθερη ναυσιπλοΐα και για συμβολικούς αλλά και για λόγους ουσίας, καθώς δεν μπορεί να εγκαταλείψει τον εμπορικό της στόλο», όπως είπε ο κ. Γεραπετρίτης, εκφράζοντας το δόγμα της κυβέρνησης περί πιστού και πρόθυμου συμμάχου.

 

Επίσημα, η Ε.Ε έχει εκφράσει ότι αν δεν υπάρξει ελεύθερη πρόσβαση από τη διώρυγα του Σουέζ θα αυξηθεί το κόστος των επιχειρήσεων και αυτό θα έχει αντίκτυπο στις επιχειρήσεις και στο εμπορικό μας στόλο.

Ενώ η εξωτερική πολιτική της χώρας αφορά όλες τις πολιτικές δυνάμεις, η κυβέρνηση προχωράει πάλι μονομερώς. Όπως έκανε και στην περίπτωση της Ουκρανίας όπου μάθαμε για τις αποχωρήσεις τεθωρακισμένων από τα νησιά από τον γερμανό υπουργό Εθνικής Άμυνας και από άλλους ξένους αξιωματούχους. Όπως έκανε και στο Ισραήλ που πήγε πρώτη να υποστηρίξει τον Netanayu και άφησε τον Abbas για πολύ αργότερα και σε ουδέτερο έδαφος. Υπενθυμίζεται πως οι Houthi οι αντάρτες της Υεμένης που υποστηρίζονται από το Ιράν, πραγματοποιούν επιθέσεις κατά εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα ως αντίποινα για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Αλήθεια η ελληνική πλευρά είναι υπέρ ακόμα των επιχειρήσεων του Ισραήλ στην ήδη διαλυμένη και ισοπεδωμένη Γάζα;

 

 

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

 

 

Η πρόταση του Νίκου Δένδια προκάλεσε αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

 

Το ΚΚΕ, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση, ανέφερε πως «δεν φτάνει, δηλαδή, που με την αποστολή φρεγάτας στέλνει προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στο “στόμα του λύκου” για την εξυπηρέτηση μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και των πολεμικών σχεδίων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, τώρα κλιμακώνει επικίνδυνα την ελληνική εμπλοκή και καθιστά το λαό μας στόχο αντιποίνων».

 

«Ιδιαίτερα σήμερα που το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου είναι περισσότερο από ορατό, απαιτείται λαϊκή επαγρύπνηση και δράση για να αποτραπούν οι επικίνδυνοι κυβερνητικοί σχεδιασμοί», σημείωσε στην ανακοίνωσή του.
Από την πλευρά της η Νέα Αριστερά έκανε λόγο για «ευθείας εμπλοκή της Ελλάδας στην πολεμική σύρραξη στην Ερυθρά Θάλασσας».
Πρόκειται, ανέφερε το κόμμα στην ανακοίνωσή του, για «αποφάσεις που βάζουν την χώρα σε επικίνδυνες περιπέτειες, ιδίως όταν αυτές λαμβάνονται χωρίς την παραμικρή ενημέρωση και συζήτηση».

Μαξιμιλιανός

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 320


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα