Καλά τα λέει, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! (βίντεο)

Καλά τα λέει, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! (βίντεο)

6 Αυγούστου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,176
Μοίρασέ το

 

 

Δρ Robert Malone:«Σε όλο τον κόσμο, τα σύνολα δεδομένων δείχνουν ότι, δυστυχώς, οι άνθρωποι που πεθαίνουν και νοσηλεύονται είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι πλήρως εμβολιασμένοι» είπε, και όχι αυτοί που έχουν «φυσική ανοσία».

 

Άργησε να μιλήσει ο ντοτόρος, που όχι μόνον είναι εμβολιασμένος για τον covid, όπως ο ίδιος δηλώνει, αλλά έχει συνεργήσει στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

ΤΕΛΟΣ λοιπόν με τον εν λόγω “επιστήμονα”, και με την … “αγιοποίησή του”,  γιατί και ο εμπαιγμός της λογικής μας, έχει όρια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δρ Robert Malone: Τα εμβόλια COVID-19 καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα και οδηγούν σε πιο σοβαρή ασθένεια!

Δρ Robert Malone: Τα εμβόλια COVID-19 καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα και οδηγούν σε πιο σοβαρή ασθένεια!

Περισσότεροι από 17.000 γιατροί και ερευνητές έχουν υπογράψει κατηγορηματικά ότι οι γενετικές θεραπείες (εμβολιασμοί) πρέπει να διακοπούν. Ένας από αυτούς, είναι ο Δρ Robert Malone, εφευρέτης της τεχνολογίας των εμβολίων mRNA.

Σύμφωνα με τον ερευνητή και γιατρό Dr. Robert Malone , αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί τα άτομα που έχουν κάνει πολλές ενισχυτικές δόσεις του εμβολίου κατά του COVID-19 είναι και αυτά που καταλήγουν στα νοσοκομεία με σοβαρά συμπτώματα COVID-19, που μερικές φορές οδηγούν σε θάνατο.

Το φαινόμενο αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός μηχανισμού που ονομάζεται «ανοσολογική αποτύπωση», μέσω του οποίου η αρχική έκθεση σε ένα στέλεχος ιού μπορεί να εμποδίσει τον οργανισμό να δημιουργήσει επαρκή εξουδετερωτικά αντισώματα έναντι ενός νεότερου στελέχους, σύμφωνα με συνέντευξη του εφευρέτη του mRNA.

Συνέχισε λέγοντας ότι οι πολλαπλές δόσεις συμβάλλουν στην ενίσχυση αυτής της διαδικασίας.

«Σε όλο τον κόσμο, τα σύνολα δεδομένων δείχνουν ότι, δυστυχώς, οι άνθρωποι που πεθαίνουν και νοσηλεύονται είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι πλήρως εμβολιασμένοι», είπε, και όχι αυτοί που έχουν «φυσική ανοσία».

Εμβόλια βασισμένα σε παλιά στελέχη

Το στέλεχος του ιού SARS-CoV-2 προκαλεί την ασθένεια που τώρα είναι γνωστή ως COVID-19, είναι η βάση για τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19 που είναι διαθέσιμοι επί του παρόντος.

Αρκετά στελέχη έχουν εξελιχθεί και κυριαρχούν μετά την επικράτηση του πρωτου στελέχους, το οποίο περιλαμβάνει και την παρούσα παραλλαγή γνωστή ως Omicron.

Το ζήτημα, σύμφωνα με τον Malone, είναι ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 χρησιμοποιούν μόνο την πρωτεΐνη ακίδας, ένα από τα συστατικά του ιού, και ως εκ τούτου, το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου που έχει εμβολιαστεί με mRNA ρυθμίζεται να αναγνωρίζει μόνο αυτό το συστατικό.

«Εάν αυτό το αντιγόνο έχει αλλάξει ελαφρώς, αν αυτός ο ιός έχει αλλάξει ελαφρώς, [το ανοσοποιητικό σύστημα] εξακολουθεί να αντιδρά σαν να είναι το παλιό στέλεχος», είπε.

Η πρωτεΐνη ακίδας του αρχικού ιού που ανακαλύφθηκε στη Γουχάν χρησίμευσε ως βάση για τα εμβόλια COVID-19. Σύμφωνα με τον Malone, αυτό το συγκεκριμένο στέλεχος του ιού δεν υπάρχει πλέον και δεν εξαπλώνεται μεταξύ των ανθρώπων.

Ο Malone ονόμασε αυτό το φαινόμενο ανοσοεκτύπωση και είπε ότι εάν ένα εμβόλιο που βασίζεται σε ένα πλέον εξαφανισμένο στέλεχος ιού χορηγείται τακτικά, εκπαιδεύει το ανοσοποιητικό σύστημα να επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στο αντιγόνο που παρέχεται από το εμβόλιο και να αγνοεί οτιδήποτε άλλο είναι οριακά διαφορετικό.

«Η βιβλιογραφία για την αποτύπωση του ανοσοποιητικού είναι κατηγορηματική», είπε ο Malone. “Σελίδα, σελίδα τώρα, στα κορυφαία περιοδικά με κριτές από τα κορυφαία εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, το τεκμηριώνουν.”

Σύμφωνα με τον Malone, το φαινόμενο αυτό έχει αναγνωστεί εδώ και καιρό στον τομέα του εμβολιασμού, αλλά η συζήτηση για αυτό απαγορεύεται και αποφεύγεται από όσους εργάζονται σε αυτόν.

Ανοσία εμβολίου έναντι φυσικής ανοσίας

Ο Malone ανέφερε μια μελέτη από το ακαδημαϊκό περιοδικό Science που διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, πολλοί από τους οποίους είχαν την παραλλαγή του ιού Wuhan και είχαν κάνει τρεις ή τέσσερις δόσεις εμβολιασμού για τον COVID-19. πάσχουν από χρόνιες υποτροπιάζουσες λοιμώξεις από την παραλλαγή Omicron.

Ο Malone πρόσθεσε και μια διαφορετική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nature και δείχνει ότι τα ανοσοκατεσταλμένα άτομα που έχουν κάνει πολλές δόσεις εμβολιασμού είναι εκείνά όπου “φωλιάζει” μέσα τους ο ιός περίπου στο 30% υψηλότερα του μη εμβολιασμένου πληθυσμού, και είναι αυτα που αντιμετωπίζουν υποτροπιάζουσες λοιμώξεις.

Ο Malone επεσήμανε ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με την υπόθεση ότι οι μη εμβολιασμένοι θέτουν σε κίνδυνο την ευρύτερη κοινότητα.

Σύμφωνα με τον Malone, ο οποίος επικαλέστηκε μια επιστημονική μελέτη από το Κατάρ που δεν έχει ακόμη υποβληθεί σε αξιολόγηση από ομοτίμους, η φυσική ανοσία από μια λοίμωξη COVID-19 διαρκεί τουλάχιστον 14 μήνες και περιλαμβάνει ανοσία έναντι των στελεχών Omicron, αντίθετα η ανοσία απο το εμβόλιο κρατάει λίγο και φθήνη γρήγορα μέχρι να φτάσει σε αρνητικό ποσοστό.

«Το πρόβλημα με αυτά τα εμβόλια μονού αντιγόνου, είναι ότι οδηγούν όλη την ανοσολογική σας απόκριση ενάντια σε ένα πράγμα σε αντίθεση με ολόκληρο τον ιό. Έτσι, το μόνο που έχει να κάνει ο ιός είναι γενετικά, μέσω της εξέλιξης, να τσιμπήσει μερικά πόμολα για να ξεφύγει από αυτό», είπε. «Και αυτό ακριβώς συνέβη με την Omicron».

Σύμφωνα με τον Malone, οι χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά ανοσοποίησης (εκτός Σουηδίας) έχουν επίσης τα χαμηλότερα παγκόσμια ποσοστά θανάτου από COVID-19.

«Αυτή η τάση πιθανότατα θα συνεχιστεί», είπε.

Μόνο το 1,4% του πληθυσμού της Αϊτής έχει λάβει το εμβόλιο και υπήρξαν 838 θάνατοι από COVID-19, που μεταφράζεται σε ποσοστό 73 θανάτων ανά 1 εκατομμύριο ανθρώπους, σύμφωνα με το Our World in Data .

Περισσότερα από 184.000 άτομα έχουν πεθάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το 75% των ανθρώπων έχουν κάνει εμβόλια, που μεταφράζεται σε ποσοστό θνησιμότητας 2.736 ανά εκατομμύριο.

Επιπλέον, 1,03 εκατομμύρια άτομα έχουν πεθάνει από τον ιό στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το 67 τοις εκατό του πληθυσμού έχει λάβει εμβόλια, με αποτέλεσμα το ποσοστό θνησιμότητας να ανέρχεται σε 3.058 ανά εκατομμύριο ανθρώπους.

Άλλα προβλήματα με τα εμβόλια

Το τροποποιημένο RNA από το εμβόλιο, το οποίο χορηγείται στο χέρι του ασθενούς, προορίζεται να παραμείνει εκεί για λίγες ώρες, αλλά μια μελέτη του Πανεπιστημίου Στάνφορντ αποκαλύπτει ότι «το RNA παραμένει για τουλάχιστον 60 ημέρες», σύμφωνα με τον Malone.

Παρά το γεγονός ότι το φάρμακο εξακολουθεί να βρίσκεται στο σώμα δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό, η κυβέρνηση λαμβάνει υπόψη μόνο τις αντιδράσεις των εμβολίων και τις ασθένειες που αναφέρονται στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων ΕμβολίουVAERS ) μόνο εντός των πρώτων εβδομάδων.

Τέλος είπε, «Το RNA από το εμβόλιο παράγει περισσότερη πρωτεΐνη από ό,τι η φυσική μόλυνση. Αυτό εξηγεί γιατί οι παρενέργειες είναι περισσότερες απο τα εμβόλια παρά απο την ίδια τη μόλυνση, επειδή η ακίδα είναι μια τοξίνη».


Πηγή

Προβολές : 1,176


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα