Καλή Δύναμη σε όλους γιατι ερχονται θύελλες.....

Καλή Δύναμη σε όλους γιατι ερχονται θύελλες.....

6 Οκτωβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:881
Μοίρασέ το

 

ΕΝΑΣ ο αγώνας και ΕΝΑΣ ο σκοπός και όλα είναι κοινά,

Για τη δημιουργία λαικων κινημάτων ικανών να σταθούν απέναντι στην επέλαση της παράνοιας, της αποκτήνωσης και του οριστικού τέλους του ανθρώπινου είδους, τουλάχιστον αυτού, που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ως άνθρωπο.

 

Κάποιοι, μεγαλώσαμε περήφανοι ως ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ…

Κι αυτό, δεν θα σβήσει ποτέ… ούτε στην αιωνιότητα…

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ… και φυσικά δεν εννοώ σε καμία περίπτωση το κόμμα και το όνομα ΕΛΛΗΝΕΣ που καπηλεύθηκε ο φυλακισμένος του Δομοκού, για να το μολύνει κι αυτό όπως μόλυνε με την χρυσή αυγή τον πατριωτισμό…

Όσοι είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, επιβάλλεται να ενωθούμε, και να την διεκδικήσουμε από τα ερπετά που την κυβερνούν πάνω από διακόσια χρόνια…αποφασισμένοι να δώσουμε και τη ζωή μας γι αυτή…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Επειδή ο Περικλής έχει απόλυτο δίκιο και επειδή έχουμε μείνει ΤΡΑΓΙΚΑ μόνοι σαν λαός με όλο το σύστημα των τριων εξουσιών, τον τύπο, το στρατό, την αστυνομία και την πανεπιστημιακή κοινότητα ταγμένους συθέμελα στο άρμα ου νεοταξικού άξονα,
ΣΗΜΕΡΑ αν οχι χθες, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ενότητα όλων των αφυπνισμένων πολιτών που ξέρουν που βρίσκονται και που πατάνε.
Μακριά απο ρουφιάνους, λαγούς και προβοκάτορες που σε περιόδους σήψης παρακμής και κατοχής ευδοκιμούν όπως τα ποντίκια στις χωματερές.
Πέρα απο μικροκομματικές του παρελθόντος πια ευτυχώς διαφορές μιας που σήμερα ΜΙΑ είναι η ανάγκη, ΕΝΑΣ ο αγώνας και ΕΝΑΣ ο σκοπός και όλα είναι κοινά,
Για τη δημιουργία λαικων κινημάτων ικανών να σταθούν απέναντι στην επέλαση της παράνοιας, της αποκτήνωσης και του οριστικού τέλους του ανθρώπινου είδους, τουλάχιστον αυτού, που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ως άνθρωπο.
Οι υποταγμένες με διάφορους τρόπους μάζες που πρέπει να είναι κοντά στο 50% είναι δυστυχώς ΜΗ ανατάξιμες, βαθειά χωμένες στο σπήλαιο των τεχνητών σκιών αλλοτριωμένες πλήρως απο την προπαγάνδα των μέσων.
ΔΕΝ περιμένουμε τίποτα απο αυτές αλλά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.
Απέναντι μας θα βρούμε ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα και το σύνολο των ΜΚΟ με τους επαγγελματίες, επιδοτούμενους ανθρωπιστές και αντιφασίστες με τα ναζιστικά σημαιάκια, μπροστάρηδες όλοι, των ορδών των αποκεφαλιστών του ισλάμ.
Ο αγώνας όμως είναι πέρα απο απαραίτητος, όπως και η Ενότητα.
ΝΑΙ. Δεν κάνατε λάθος εκτίμηση. Σε μια ηρωική Έξοδο.
Με ασύμμετρες απώλειες, αλλά το ρίσκο θα είναι 50-50.
Και η ευθύνη για τις απώλειες πενταξάστερα οφειλόμενες στην εικοσαετή σχεδόν στάση του ωχαδερφισμού και της στρουθοκαμήλου που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ επιλέξαμε.
Σε κάθε αλλη περίπτωση πρέπει να πάρομε τη βαζελίνη και και να στήσουμε κώλο δίπλα στη μάζα των τηγανισμένων εγκεφάλων και των τεθλασμένων συνειδήσεων.
ΥΓ.
Όσο για το μέγα και τρανό Όργουελ τους(ΝΑΙ, τους…) επειδή μάγοι δεν υπήρξαν ουτε υπάρχουν και επειδή οι προφήτες πέθαναν εδώ κάτι αιώνες και μόνο ψευδοπροφήτες απόμειναν και καφετζούδες,
Ο τυπάκος ήταν ενας τζάμπα μάγκας πρακτορίσκος των παράφρονων της καμπάλ, που έγραφε πάνω σε δοσμένα σενάρια απο τους αληθινούς σεναριογράφους.
Όπως αργότερα τα έδωσαν με κάθε λεπτομέρεια μέσα απο τις ταινίες αμερικανιές τους και όπως πέρσι το έδωσαν στον απατεώνα Λεφάκη να “προβλέψει” επ ακριβώς ως και το νεο μνημόνιο του κούλη-ζαβλακούλη μαζί με τον πνιγμό δυο πόλεων μέχρι το τέλος 2023.
Μας τα λένε, μας φτύνουν, αλλά εμείς δοξάζουμε απο μια τους οργουελ και απο την άλλη τους Λεφάκηδες ως μάγους και ως προφήτες.
Καλή Δύναμη σε όλους γιατι ερχονται θύελλες…..

 

3 ημ. 
“Η ελευθερία είναι σκλαβιά”, “η άγνοια είναι δύναμη”….Δύο από τα βασικά συνθήματα στο 1984 του Όργουελ.
Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Δύση και ειδικά στην Ευρώπη, και περισσότερο τα όσα προαλείφονται , δεν θυμίζουν απλά αλλά ξεπερνούν τα οράματα του μεγάλου συγγραφέα-προφήτη του εικοστού αιώνα.
Και όπως είναι φυσικό , ο ”Μεγάλος Αδελφός”, έχει μελετηθεί και ερμηνευθεί άριστα από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της δυτικής ολιγαρχίας. Τόσο άριστα , ώστε τα πάντα να είναι ενδεδυμένα με μια ψευδεπίγραφη έννοια ελευθερίας και δημοκρατίας και μια ευρύτερη, κοινά αποδεκτή έκφανση του όρου ”κοινό καλό”. Το αποτέλεσμα όμως, μοιάζει προδιαγεγραμμένο .
Στη Γαλλία του Μακρόν , ετοιμάζεται νόμος όπου η άρνηση της κλιματικής αλλαγής θα διώκεται ποινικά!
Στην Σλοβακία , νικητής των εκλογών αναδείχθηκε ο αντινατοϊκός συνασπισμός και η ΕΕ, δια της ”αναπληρώτρια επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Ευρωπαϊκές Αξίες και τη Διαφάνεια, Vera Jourova”, αμφισβήτησε εμμέσως το αποτέλεσμα!
Οτιδήποτε εναντιώνεται στο κυρίαρχο αφήγημα της ” δημοκρατικής” συλλογικής δύσης, θα διώκεται.
Οι λαοί ξυπνούν σιγά σιγά και επιχειρούν να εναντιωθούν. Μπορεί να είναι ήδη αργά, μπορεί και όχι.
Στην Ελλάδα, δυστυχώς, το κυρίαρχο αφήγημα είναι το ΄΄ο σώζων εαυτόν σωθήτο ΄΄ και ο νεοραγιαδισμός….

 

Πηγή

Προβολές : 881


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα