ΚαλαμοΡαπίσματα από τις ΗΠΑ... Μιλάμε για ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟ και τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ!!!

ΚαλαμοΡαπίσματα από τις ΗΠΑ... Μιλάμε για ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟ και τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ!!!

22 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:530
Μοίρασέ το

 

Ο Κούλης (Κυριάκος) Μητσοτάκης το παράκανε σε (εμμετική) δουλοπρέπεια, ευτελίζοντας (και χρησιμοποιώντας) την πρόθυμη, δήθεν στρατηγική, ”εταίρα” Ελλάδα, γιά τα δικά του ατομικά και οικογενειακά συμφέροντα, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τους μητσοτάκηδες να πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να… ”υπηρετεί” την οικογένεια διαχρονικών, διαπλεκόμενων, λαμόγιων-αρπακτικών.

 

 

 

 

Ότι και να σχολιάσω, λίγο θα είναι…

Τα ΚαλαμοΡαπίσματα, είναι λιαν αποκαλυπτικά…για ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ… πολιτικά, δικαστικα και εκκλησιαστικά…

Αυτός ο ραγιαδολαός, πότε θα ξυπνήσει;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΔΕΝ εκπροσωπεί την Ομογένεια ΗΠΑ ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος… Εκπροσωπεί ΜΟΝΟ -τυπικά- τα μέλη των ενοριών-κοινοτήτων της Αρχιεπισκοπής, δηλ. ποσοστό 13 – 15% του Ελληνισμού ΗΠΑ.

……………

H e-εφημερίδα ΚΑΛΑΜΙ, σε pdf, μετά από ”απαίτηση” αναγνωστών (κάθε εβδομάδα, Δευτέρα)

Mε το ζήτημα υποκλοπών, ασχολήθηκε και το Bloomberg, με καυστικό άρθρο… Επίσης, το Πρακτορείο Reuters, μιλά γιά το τέλος Μητσοτάκη (ως πρωθυπουργού), σε δημοσίευμα με τίτλο ”It’s time to worry about Greece again

Θεατρική παράσταση στην Βουλή

”Το κουκούλωμα του αιώνα”

Πρωταγωνιστούν: Ο κορυφαίοι κωμικοί, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας… Συνπρωταγωνιστούν: ΠΑΣΟΚ (συμμετέχει με κομπάρσο), Κουτσούμπας, Βελόπουλος, Βαρουφάκης. Μία κορυφαία θεατρική παράσταση (26 Αυγ. ’22), που απευθύνεται σε ”πανέξυπνους αφελείς” του καθυστερημένου ”όχλου” νεοελλήνων.

Τα ΜΜΕ (”λίστας Πέτσα” και λοιπών) της 108ης θέσης παγκόσμια, σε ότι αφορά αξιοπιστία, ελευθερία τύπου, περιγράφουν την θεατρική παράσταση ως ”μετωπική, ολοκληρωτική σύγκρουση”, στην Βουλή, γιά θέμα ΕΥΠ και τηλεφωνικών παρακολουθήσεων-υποκλοπών.

Σύμφωνα με ειδικούς, από την ”μετωπική σύγκρουση” θα υπάρξει ένα μεγάλο θύμα: Η υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού, από καραγκιόζηδες, διαπλεκόμενους πολιτικούς.

Σημ.: Τα κορυφαία διεθνή ΜΜΕ που ασχολούνται με την ”μπανανία” και το σάπιο κράτος της, αξία της δίνουν.

 

”Σάπια” η κυβέρνηση γιά την εφημερίδα The Νew York Times

Δυνατό το άρθρο γνώμης (22 Αυγ. ’22) κατά Μητσοτάκη, γιά τις παρακολουθήσεις, την σκοτεινή πραγματικότητα στο εσωτερικό της χώρας κ.ά.

Oι N.Y. Times συνεχίζουν την αποδόμηση του προφίλ του Κυρ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, με διόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς. Η εφημερίδα υποστηρίζει το δημοκρατικό κατεστημένο της Ουάσιγκτον.

Αξία έχει μία παράγραφος του δημοσιεύματος: «Το πρόβλημα δεν είναι εάν η διαφθορά υπό τον κ. Μητσοτάκη είναι μεγαλύτερη από προηγούμενες κυβερνήσεις ή άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά η μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην πραγματικότητα της χώρας και σε εκείνη που ο Μητσοτάκης επιμένει να δείχνει στο εξωτερικό».

To άρθρο γνώμης στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα υπογράφει ο γνώστης της Ελλάδας, Αλεξάντερ Κλαπ, που ήταν φιναλίστ του «Breakthrough Award 2021» του Ιδρύματος ”Πούλιτζερ” για το άρθρο που έγραψε στο περιοδικό ”The New Republic” με τίτλο «The Vampire Ship» και αφορούσε τη βρόμικη υπόθεση του «Noor 1».

 

Eλπιδοφόρος, ο πρώτος (βάπτιση παιδιών ζεύγους ”gay”)

Τέτοια προβολή στα ΜΜΕ, ούτε στα όνειρά του είχε δει ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής (ΗΠΑ), Ελπιδοφόρος. Με την βάπτιση δύο παιδιών (αγόρι και κορίτσι) ”ζεύγους” ανδρών ομοφυλόφιλων (gay), από ΗΠΑ. Η βάπτιση, η πρώτη στην ”ορθόδοξη Εκκλησία” μας, έγινε στην Ελλάδα (εκκλησία Φανερωμένη, Βουλιαγμένη), υποθέτουμε με την ”άδεια / έγκριση” της ”Εκκλησίας της Ελλάδος”. Η είδηση πρωτοδημοσιεύτηκε στο ekklisiaonline.gr, μαζί με φωτογραφίες και αναδημοσιεύτηκε από όλα -σχεδόν- τα ΜΜΕ Ελλάδας και απόδημου Ελληνισμού.
Τα ”παιδιά” του ζευγαριού (Ευάγγελος Μπούσης και -Νορβηγός- Πητερ Ντούντας) πήραν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη. Tο βράδυ του Σαββάτου (9 Ιουλίου ’22), μετά την βάπτιση, έγινε γλέντι στο ξενοδοχείο «Four Seasons» (Βουλιαγμένη), όπου επίτιμη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε επιτυχίες της.
Ο Ελπιδοφόρος, Πέμπτη βράδυ 7 Ιουλίου ’22, απόλαυσε Δέσποινα Βανδή, με το τέλος της ”Κληρικολαϊκής” στην Νέα Υόρκη και την επόμενη ημέρα, πήγε Ελλάδα γιά την βάπτιση. Δεν γνωρίζουμε ΠΟΣΑ κονόμησε ο αρχιεπίσκοπος γιά το ταξίδι και την βάπτιση στην Ελλάδα (η οικογένεια Μπούση, Σικάγο, έχει χρήμα), ούτε και μας ενδιαφέρει.
Αλλά τώρα καταλαβαίνουμε ότι ο πρωθυπουργός Κούλης, κάτι παραπάνω θα ήξερε όταν υποστήριζε (μέσα 2019) με θέρμη Ελπιδοφόρο, γιά αρχιεπίσκοπο. Μάλιστα η Μαρέβα, είχε παραστεί στην ενθρόνιση Ελπιδοφόρου, 22 Ιουνίου 2019 στην Νέα Υόρκη.

Και τον Σεπτέμβριο 2019, όταν ο Μητσοτάκης ήταν στην Νέα Υόρκη (συνέλευση ΟΗΕ) με αρκετούς υπουργούς, έγινε ”παρέλαση” πρωθυπουργού και οικογένειας, υπουργών (με εξαίρεση Δένδια) στην Αρχιεπισκοπή, γιά να ”υποβάλουν τα σέβη” τους στον ”άνθρωπό” τους, αρχιεπίσκοπο, ενώ τα δεξιόστροφα ΜΜΕ Ελλάδας και ο ”Εθνικός Κόραξ” Νέας Υόρκης, ”θεοποιούσαν” τον Ελπιδοφόρο

Σημ. 1: Ο Ελπιδοφόρος καλά έκανε και βάπτισε. Τα αθώα παιδιά ΔΕΝ είναι το πρόβλημα.
Σημ. 2: Τα αθώα παιδιά, με τι γονικά πρότυπα -φυσιολογικής- ζωής, θα μεγαλώσουν;;; Με δύο ”μπαμπάδες” ή δύο ”μαμάδες”;;;

 

 

Περί σκάνδαλου Νovartis

Το ”Κ” ορθά προέβλεψε στα τέλη του προηγούμενου χρόνου ότι οι αποκαλύψεις με την ουσία του σκάνδαλου, με τις μίζες σε ‘Ελληνες πολιτικούς και λοιπούς, θα εκδηλωθεί ”σε λίγους μήνες”, δηλ. μέσα 2022. Και η πρόβλεψη ήταν απόλυτα σωστή. Η συνέχεια θα είναι εφιαλτική γιά υπουργούς, ενεργούς και μη. Θα βγούν στην επιφάνεια ονόματα, ποσά, λογαριασμοί κλπ. Κι έτσι θα εξευτελιστούν περισσότερο, το σάπιο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο Ελλάδας και η διεφθαρμένη εξαγοράσιμη ”δικαιοσύνη”.

 

Το ”ανέκδοτο” με τον άγιο Νικόλαο (κάτω Μανχάτταν)

Τα ”θυρανοίξια” έγιναν 2 Νοεμβρίου 2021, με Βαρθολομαίο… Τα ”εγκαίνια” έγιναν 4 Ιουλίου ’22, με Ελπιδοφόρο. Και θα ανοίξει-λειτουργήσει (λένε) 11 Σεπτεμβρίου ’22. Κόστος κατασκευής;;; Περισσότερα από 100 εκ. δολάρια.

Είχε προϋπολογιστεί γιά 20 εκ. δολ. ‘Εγινε ”μεγάλο φαγοπότι”, πήρε ”μίζες” και ο φΑΚ. Να γιατί η Ομογένεια θεωρεί την απατεωνίστικη-φιλοχρήματη εμπορική επιχείρηση ”Αρχιεπισκοπή Αμερικής” (ΗΠΑ), ”ξένο σώμα” και δεν της έχει εκτίμηση.

Σημ.: ‘Οταν τα εγκαίνια ”τιμούν” με την παρουσία τους -ως… προσκεκλημένοι!!!- και οι γραφικοί περιφερειάρχες Πατούλης και Τζιτζικώστας (τουριστικό ταξίδι με κρατικό χρήμα), τότε μιλάμε γιά αστείες καταστάσεις.

Παρακαλούμε τον ”άρχοντα” Μιχ. Ψαρό να συνεχίσει να κάνει ”βαρυσήμαντες δηλώσεις” γιά εκκλησιαστικά και ειδικά γιά το τεράστιο σκάνδαλο ”ανοικοδόμηση αγ. Νικολάου”. Μας διασκεδάζει.

 

 

Κληρικο-παπαδίστικη ”Συνέλευση” Αρχιεπισκοπής (ΗΠΑ)

Την αποκαλούν ”κληρικολαϊκή” και οι ”αντιπρόσωποι” ενοριών, σε ρόλο ”γλάστρας”, επικυρώνουν ότι τους σερβίρουν, χωρίς ουσιαστικούς απολογισμούς, χωρίς μελλοντικά προγράμματα κλπ… Ολική αδιαφορία της Ομογένειας, αφού η θυγατρική εμπορική επιχείρηση ”Αρχιεπισκοπή Αμερικής” (ΗΠΑ), του πατριαρχείου Κων/πολης, δηλ. η Εκκλησία των ”εχόντων και αρχόντων”, έχει να επιδείξει ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ σε ζητήματα κοινωνικά, φιλανθρωπίας, ιεραποστολής, παιδείας, πολιτισμού κλπ. Ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ γιά το χρήμα Ελληνοαμερικανών ”λεφτάδων νεοραγιάδων”.
Σημ.: ‘Εχουν χρήμα γιά να πληρώνουν διασκέδασή τους με την αοιδό Δέσποινα Βανδή και την ορχήστρα της, από Ελλάδα (στις 7 Ιουλίου ’22).

 

Μπάϊντεν ”τιμά” φΑΚ

Δεν είναι είδηση το γεγονός ότι ο ”φευγάτος” και διαπλεκόμενος πρόεδρος Τζο Μπάϊντεν αποφάσισε να δώσει το ”μετάλλιο Ελευθερίας” στον ”ρασοφόρο μιζολήπτη” και φίλο του, φΑΚ (φάδερ ‘Αλεξ Καρλούτσος).

Μην ξεχνάμε ότι έκανε πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα τον Τσούνη, χωρίς να είναι διπλωμάτης, με μόνο ”προσόν” το γεγονός ότι ήταν χρηματοδότης του.

Και ο Μπάϊντεν έχει την φήμη του ”διαπλεκόμενου”, αποτυχημένου πρόεδρου και ”επαγγελματία πολιτικού”.

Η πράξη του αυτή, μαζί με πολλές άλλες, δείχνει τα χάλια μιάς μεγάλης χώρας, που έχει πάρει τον κατήφορο με έναν πρόεδρο που χρησιμοποιεί το αξίωμά του γιά να ”βολεύει” και ”τιμά”, φίλους και υποστηρικτές του.

 

 

Το ”Πρώτο Θέμα” διεκδικεί ”βραβείο Πούλιτζερ”

Μία παγκόσμια διάκριση θα υπάρξει γιά τα ΜΜΕ Ελλάδας, εκτός απρόοπτου, σύντομα. Με αφορμή το επισυναπτόμενο κείμενο, στο ”Πρώτο Θέμα” Αθήνας, που πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο ”δημοσιογραφίας” στην Ελλάδα.

 

 

Μητσοτάκης: Οι τελευταίοι του μήνες ως πρωθυπουργός

 

Η πιο δουλοπρεπής κυβέρνηση στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, ”τελειώνει” σε λίγους μήνες.

Tα υπερατλαντικά ”αφεντικά” του ”προτεκτοράτου”, πήραν ότι ήθελαν από τον ”μικρό Κούλη” και είναι θέμα (ολίγου) χρόνου η πτώση του.

Δηλαδή, θα πάθει ότι έπαθε και ο ”μικρός Αλέξης”, μετά την ”συμφωνία Πρεσπών”.

H γνωστή αμερικάνικη τακτική της ”στυμμένης λεμονόκουπας”, δηλ. χρησιμοποίηση και πέταμα.

‘Αλλοι πρωθυπουργοί πριν, τα έδιναν όλα στις ΗΠΑ, ακόμα και γιά ένα φτηνό αντάλλαγμα αναμνηστικών φωτογραφιών στον Λευκό Οίκο, που θα ”συγκινούσαν” τους εγχώριους αφελείς υποστηρικτές.

Ο Κούλης (Κυριάκος) Μητσοτάκης το παράκανε σε (εμμετική) δουλοπρέπεια, ευτελίζοντας (και χρησιμοποιώντας) την πρόθυμη, δήθεν στρατηγική, ”εταίρα” Ελλάδα, γιά τα δικά του ατομικά και οικογενειακά συμφέροντα, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τους μητσοτάκηδες να πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να… ”υπηρετεί” την οικογένεια διαχρονικών, διαπλεκόμενων, λαμόγιων-αρπακτικών.

Κατά συνέπεια, έπαψε να είναι χρήσιμος, εξαιτίας υπερβολικής, εμμετικής δουλοπρέπειας.

Λέγεται ότι κρατούν καλά τον Κούλη με ”μίζες”, με την περίπτωση Noor-1 και ειδικά με υποκλοπές, ένα σκάνδαλο, που αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει, επειδή δημοσιεύματα σε ξένα ΜΜΕ αναφέρον ότι η Ελλάδα πιθανά έχει προμηθευτεί το σύστημα υποκλοπών σε ”έξυπνα τηλέφωνα”, με το όνομα ”Predator”.

Αυτά, σε συνδυασμό με την πίεση της κυβέρνησης γιά να μην πράξει τα αυτονόητα η κατευθυνόμενη, εξευτελισμένη, ελληνική ”Δικαιοσύνη”, θα ”διοχετευτούν” σε ΜΜΕ και θα αρχίσει η πτώση.

Μόνο ηλίθιοι θα φαντάζονταν ότι η εμμετική δουλοπρέπεια και η ”υποταγή” στις ΗΠΑ, σημαίνει ”προστασία έναντι τουρκικής προκλητικότητας”.

Η τραγωδία στην Κύπρο, φαίνεται δεν δίδαξε τίποτα.

Οι ΗΠΑ σκέφτονται και πράττουν ΨΥΧΡΑ, σύμφωνα με τα συμφέροντά τους. Κούλης, τέλος…

Αχρείαστη ”στυμμένη λεμονόκουπα”. Ετοιμάζεται ο επόμενος… (20 Μαίου ’22)

 

Πηγή

Προβολές : 530


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα