καληνύχτα... οι σιωπές,  μπορούν να πουν τόσα πολλά... (μουσικό βίντεο και ταινία)

καληνύχτα... οι σιωπές,  μπορούν να πουν τόσα πολλά... (μουσικό βίντεο και ταινία)

16 Φεβρουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:181
Μοίρασέ το

 

Πολύπλοκες κι ασύμετρες οι σχέσεις των ανθρώπων…

… δεσμοί ακανόνιστοι, που μοιράζονται αναμνήσεις, εμπειρίες, συναισθήματα…

… οι εποχές δυσκολεύουν τους ανθρώπους…

… τους κλείνουν μέσα σε ανήλιαγα δωμάτια της ψυχής κι είναι δύσκολο να μπορέσεις να βρεις κάποιον να μιλάς, κι ακόμη πιο δύσκολο, να είσαι με κάποιον, χωρίς να χρειάζεται να μιλάς…

… οι σιωπές,  μπορούν να πουν τόσα πολλά…

… κι όταν οι δρόμοι χωρίζουν, πάντα θ’  αφήσει πίσω κάτι δικό του και πάντα κάτι δικό σου θα πάρει μαζί του…

… έτσι είναι η ζωή…

… γι αυτό, χαμογέλα…

να έχετε ένα όμορφο βράδυ…

 

Καλλιόπη

Προβολές : 181


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα