καλό βράδυ με χιούμορ και μετά μουσικής... (2 βίντεο και χιούμορ)

καλό βράδυ με χιούμορ και μετά μουσικής... (2 βίντεο και χιούμορ)

17 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:617
Μοίρασέ το

 

 

Έγινε συνήθεια η μουσική καληνύχτα μας…

πάντα μερεύει την ψυχή η μουσική… όπως και το γέλιο…

Μια και σήμερα δεν έχω “ποιητικό … οίστρο”, θα σας “βάλω για ύπνο” με γέλια… κι αυτά αντιαγχολητικά είναι…. το καλλίτερο ηρεμιστικό…

 
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, έχει γέλιο αστείρευτο …

γιατί αν κάτι λείπει από τη ζωή μας, είναι το γέλιο…

πανάκριβο έγινε κι αυτό και δεν υπάρχει αγορά να τ’ αγοράσεις…

… μόνο μια… και γράφει “σαν παλιό σινεμά”…

… κι έχει μια γλύκα και μια γεύση, σαν το παλιό καλό κρασί…

 

καλό βράδυ, με γέλιο αστείρευτο

Καλλιόπη

  

 

 

Προβολές : 617


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα