Καμπάλα – Η Σατανική Βίβλος της ΝΤΠ (Νέας Τάξης Πραγμάτων)

13 Απριλίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Ο “θεός” της Καμπάλα δεν είναι διόλου θεός.

Είναι ο Εωσφόρος.

Ο Τεκτονισμός βασίζεται στην Καμπάλα.

Οι Εβραίοι των Illuminati και οι Ελευθεροτεκτονικοί σύμμαχοί τους στήνουν κρυφά μια Νέα Παγκόσμια Τάξη αφιερωμένη στον Εωσφόρο.

Ο Εωσφόρος ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ.

Πρέπει να κατευναστεί για να αποτρέψει το κακό του και να το κατευθύνει εναντίον των εχθρών του.

Η πιο απεχθής θυσία είναι η ΣΦΑΓΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.

ο David Livingstone

 

Η ΚΑΜΠΑΛΑ, ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

Ποιά ελπίδα σωτηρίας έχει η ανθρωπότητα;

Μόνον τον αληθινό Θεό, την πίστη και τον αγώνα του καθενός μας, να αντισταθούμε σ’ αυτόν τον σατανικό κόσμο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

από τον Henry Makow Ph.D.

 

Μετάφραση blümlifee

Μου κέντρισε το ενδιαφέρον όταν παρατήρησα ότι το πρώτο κιόλας κεφάλαιο του νέου βιβλίου του David Livingston, “Surrendering Islam” ήταν αφιερωμένο στην “Καμπάλα” και τον Αποκρυφισμό.

Αυτό ήταν ένα θέμα για το οποίο ήθελα να μάθω περισσότερα.

Από τον λεγόμενο “Διαφωτισμό”, η ανθρωπότητα σταδιακά έχει υπνωτιστεί από την Καμπάλα. Αυτό που διδαχθήκαμε να πιστεύουμε ότι είναι “πρόοδος” είναι στην πραγματικότητα η αναβίωση μιας αρχαίας σατανικής ειδωλολατρικής λατρείας για τη γονιμότητα, που αποτυπώνεται στην Καμπάλα.

Ο David Livingstone έχει τα κότσια και την ιδιοφυΐα να βουτήξει σε αυτόν τον βούρκο και να τον κρίνει. Πιο σιχασιάρηδες παρατηρητές (όπως εγώ) τον ξέρουν μόνο από τη δυσωδία του.

Χάρη στην εξήγηση του David για το υπόβαθρο της Καμπάλας, βίωσα μια στιγμή επιφοίτησης.

Ο “θεός” της Καμπάλα δεν είναι διόλου θεός.

Είναι ο Εωσφόρος.

Ο Τεκτονισμός βασίζεται στην Καμπάλα.

Οι Εβραίοι των Illuminati και οι Ελευθεροτεκτονικοί σύμμαχοί τους στήνουν κρυφά μια Νέα Παγκόσμια Τάξη αφιερωμένη στον Εωσφόρο.

Γι’ αυτό και το πανταχού παρόν λογότυπο της πόλης της Οτάβα, όπου επισκέπτομαι αυτή τη στιγμή, είναι ένα O με τρεις ουρές. 666.

 

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ

Σύμφωνα με τον Livingstone, η Καμπάλα βασίζεται σε αρχαίες παγανιστικές μυθολογίες που αφηγούνται την ιστορία ενός αρχέτυπου θεού που δημιούργησε το σύμπαν και ενός θεού σφετεριστή (του Εωσφόρου) που τελικά τον νικά και έρχεται να κυβερνήσει το σύμπαν στη θέση του.

Ο Εωσφόρος είναι απόγονος του πατέρα-θεού και της συζύγου του, της θεάς. Όμως ο γιος-θεός παντρεύεται και τη μητέρα του. Ο γιος-θεός ταυτίστηκε με τον ήλιο ενώ η θεά ταυτίστηκε με τον πλανήτη Αφροδίτη, το πρώτο αστέρι που φαινόταν κατά την ανατολή του ηλίου.

“Ουσιαστικά, ο θεός και η θεά θεωρήθηκαν ως δύο όψεις ενός και μόνο θεού”, γράφει ο Livingston. “Ως εκ τούτου, άλλα ονόματα για τον Σατανά, περιλαμβάνουν “Πρίγκηπας της Αυγής”, ή “Γιος της Αθγής”.

Ο Εωσφόρος, ο οποίος ήταν το παράδειγμα του κακού, ήταν γνωστός ως “Θεός που πεθαίνει” επειδή κάθε χειμώνα πέθαινε και κατέβαινε στον κάτω κόσμο όπου κυβερνούσε τα πνεύματα των νεκρών.

Ο Καμπαλισμός είναι μια σεξουαλική λατρεία που συνδέεται με τον κύκλο των εποχών. Ασχολείται με το αιμομιξικό ζευγάρωμα του θεού και της θεάς για την εξασφάλιση της γονιμότητας.

Ο Εωσφόρος ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ. Πρέπει να κατευναστεί για να αποτρέψει το κακό του και να το κατευθύνει εναντίον των εχθρών του. Η πιο απεχθής θυσία είναι η ΣΦΑΓΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Ο Livingstone εξηγεί:

“Αυτή η [παιδική θυσία] έγινε η βάση αυτής της λατρείας καθώς λατρευόταν σε όλο τον αρχαίο κόσμο. Τα τελετουργικά του θανάτου και της ανάστασης μιμούνταν αυτά του θεού [Εωσφόρου] Οι συμμετέχοντες πίνουν, πέφτουν σε μέθη και χορεύουν με μουσική για να επιτύχουν μια κατάσταση έκστασης, ή την κατοχή των Τζιν [δαίμων], με την οποία πίστευαν ότι μπορούσαν να αποκτήσουν υπερφυσικές ικανότητες, όπως αλλαγή σχήματος, διόραση και άλλες μαγικές δυνάμεις. Σε αυτή την κατάσταση, έσφαζαν ένα παιδί, έτρωγαν τη σάρκα του και έπιναν το αίμα του, ώστε ο θεός να μπορεί να ξαναγεννηθεί μέσα τους”.

 

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ILLUMINATI

Οι αποστάτες των Illuminati μαρτυρούν ότι ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ο Livingstone λέει ότι αυτές οι τελετουργίες συνήθως περιλαμβάνουν σεξουαλικά όργια όπου ένας ιερέας και μια ιέρεια υποδύονται τον θεό και τη θεά σε έναν “Ιερό Γάμο”. Δαιμονίζονται και παράγουν έναν “γιο του θεού” που στη συνέχεια θα κυβερνήσε ως βασιλιάς.

Ο Livingstone λέει ότι αυτή είναι η βάση μιας σατανικής λατρείας που ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

“Είναι αυτή η μυστική θρησκεία που τόσο συχνά αναφέρεται ως αποκρυφιστική. Οι υποστηρικτές της προωθούν το σατανικό σχέδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και την εξάλειψη του Ισλάμ”. (σελ. 11-13)

Υπό το φως αυτού του ιστορικού, μπορούμε να εκτιμήσουμε πόσο καταστροφικές είναι οι διδασκαλίες της Καμπάλα.

Για παράδειγμα, διδάσκει ότι ο Θεός δεν έχει ιδιότητες. Αυτό είναι σατανικό.

Ο Θεός είναι ηθικός, η διαφορά μεταξύ καλού και κακού, ψεύτικου και αληθινού, όμορφου και άσχημου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

Και πάλι, η Καμπάλα διδάσκει ότι ο άνθρωπος επηρεάζει τον Θεό. Ένα παράδειγμα είναι οι οργιαστικές ειδωλολατρικές τελετουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν τον “γιο του θεού”.

Η έκθεση του Livingstone για την Καμπάλα εξηγεί γιατί το σεξ (“σεξουαλική απελευθέρωση”, παιδεραστία, αιμομιξία) χρησιμοποιείται για την υποβάθμιση και την κατάληψη από δαίμονες των ανθρώπινων όντων.

Το βιβλίο του 178 σελίδων περιγράφει συνοπτικά πώς αυτή η σάπια φιλοσοφία εξαπλώθηκε σαν καρκίνος στην ιστορία, μολύνοντας ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή. Αν και απευθύνεται στους Μουσουλμάνους, είναι απαραίτητο να το διαβάσει όποιος θέλει να καταλάβει τον κόσμο σήμερα.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 574


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα