Καμπαλιστής κι αυτός... ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ

Καμπαλιστής κι αυτός... ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ

22 Νοεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:839
Μοίρασέ το

 

Το Φετίχ της Καμπάλα του Tucker Carlson

ΚΑΜΠΑΛΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ…
ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ…

Καλλιόπη Σουφλή  

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, τι σημαίνει ΚΑΜΠΑΛΑ…

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Timothy Fitzpatrick – Anno Domini | Διαβάστε το εδώ

 

Όπως και οι συνάδελφοί του της λατρείας Vladimir Putin και Donald Trump, ο Tucker Carlson του Fox news αρέσκεται να ασχολείται με τον αποκρυφισμό, χρησιμοποιώντας το φυλαχτό της κόκκινης κλωστής της Kabbalah, το οποίο φοράει με θρησκευτική ευλάβεια στον αριστερό του καρπό.

 

Παρακάτω ακολουθεί μια συλλογή φωτογραφιών που απεικονίζουν τον Carlson και το κόκκινο φυλαχτό του.

Πόσο συντηρητικός είναι αυτός ο επαγγελματίας του αποκρυφισμού και φίλος των Κόκκινων; Αυτά τα γούρια λέγεται ότι απομακρύνουν τα κακά πνεύματα.

Ο Tucker δεν έχει τον Ιησού Χριστό στη ζωή του για να το κάνει αυτό;

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ – 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ – “Επεισόδιο 301Α” – Το κοινό παρακολουθεί παραστάσεις από σάλσα μέχρι jive και hip-hop, από τις πιο καυτές χορευτικές ομάδες και επαγγελματίες χορευτές, που οδηγούν στη δραματική αποχώρηση του ζευγαριού που έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία, του Tucker Carlson και της Elena Grinenko, στο “Dancing with the Stars the Results Show”, ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (20:00-21:01 μ.μ., ET). (Φωτογραφία: Adam Larkey/Disney General Entertainment Content via Getty Images)
BEDMINSTER, NJ – 31 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ο πρώην πρόεδρος Donald Trump, ο Tucker Carlson και η Marjorie Taylor Greene κατά τη διάρκεια του 3ου γύρου του LIV Golf Invitational Series Bedminster στις 31 Ιουλίου 2022 στο Trump National Golf Club στο Bedminster του New Jersey. (Photo by Rich Graessle/Icon Sportswire via Getty Images)
Ο πολιτικός σχολιαστής Tucker Carlson συμμετέχει στο “A Ship of Fools: James Carville Interviews Tucker Carlson Q&A during Politicon at the Los Angeles Convention Center in Los Angeles, California on October 20, 2017. Φωτογραφία: Jim Ruymen/UPI
Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ. 21 Οκτωβρίου 2018. Ο TUCKER CARLSON στο τέταρτο ετήσιο Politicon, μια διήμερη συνάντηση στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, η οποία περιλαμβάνει γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και της ψυχαγωγίας που συμμετέχουν σε πάνελ, συζητήσεις, δημαρχεία, podcasts, κωμωδίες, ερωτήσεις και απαντήσεις και υπογραφές βιβλίων. Πηγή: Brian Cahn/ZUMA Wire/Alamy Live News
Ο Paul Begala, συμπαρουσιαστής της εκπομπής Crossfire του CNN, (L) παρακολουθεί τον συμπαρουσιαστή του Tucker Carlson να διασκεδάζει στην ετήσια συνάντηση του Περιφερειακού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Ανάπτυξης του St. Louis στο ξενοδοχείο Renaissance Grand Hotel στο St. Louis στις 12 Ιανουαρίου 2005. (UPI Photo/Bill Greenblatt)
Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ. 21 Οκτωβρίου 2018. Ο TUCKER CARLSON στο τέταρτο ετήσιο Politicon, μια διήμερη συνάντηση στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, η οποία περιλαμβάνει γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και της ψυχαγωγίας που συμμετέχουν σε πάνελ, συζητήσεις, town halls, podcasts, κωμωδίες, ερωτήσεις και απαντήσεις και υπογραφές βιβλίων. Πηγή: Brian Cahn/ZUMA Wire/Alamy Live News
Ο Tucker Carlson, προσωπικότητα του Fox, μιλάει στο Business Insider Ignition 2017: Future of Media στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, στις 30 Νοεμβρίου 2017. REUTERS/Lucas Jackson
Des Moines, Αϊόβα, ΗΠΑ. 15 Ιουλίου 2022. Ο TUCKER CARLSON της τηλεόρασης FOX απευθύνει ομιλία στη Σύνοδο Κορυφής για την Οικογενειακή Ηγεσία του 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο της Πιστωτικής Ένωσης Community Choice. Η ετήσια σύνοδος κορυφής φέρνει στις μεσοδυτικές πολιτείες διακεκριμένους, εθνικούς ηγέτες από διάφορους τομείς για να ενθαρρύνει τους χριστιανούς να συμμετάσχουν σε πολιτιστικό μετασχηματισμό με επίκεντρο τον Χριστό (Πηγή εικόνας: © Brian Cahn/ZUMA Press Wire).
Des Moines, Αϊόβα, ΗΠΑ. 15 Ιουλίου 2022. Ο TUCKER CARLSON της τηλεόρασης FOX απευθύνει ομιλία στη Σύνοδο Κορυφής Οικογενειακής Ηγεσίας 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο της Community Choice Credit Union. Η ετήσια σύνοδος κορυφής φέρνει στις μεσοδυτικές πολιτείες διακεκριμένους, εθνικούς ηγέτες από διάφορους τομείς για να ενθαρρύνουν τους χριστιανούς να συμμετάσχουν σε πολιτιστικό μετασχηματισμό με επίκεντρο τον Χριστό (Πηγή εικόνας: © Brian Cahn/ZUMA Press Wire).

—–Δικτυογραφία:

Tucker Carlson’s Kabbalah fetish | Fitzpatrick Informer

Tucker Carlson’s Kabbalah fetish

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/tucker-carlson

 

 

 

Καμπάλα – Η σκοτεινή θεωρία που αναποδογυρίζει τον κόσμο

Φημολογείται ότι η προέρχεται από τις μυήσεις της αρχαίας Αιγύπτου (και ίσως άλλων λαών της περιοχής). Οι Εβραίοι για μεγάλο χρονικό διάστημα απετέλεσαν τους θεματοφύλακές της και κατόπιν διαδόθηκε στη δύση μέσω των χριστιανών μελετητών της. Η σύγχρονη Καμπαλά εστιάζει σε ορισμένα στοιχεία της παλαιότερης Καμπαλά, τα οποία ανέπτυξε στο έπακρο, όπως το Δέντρο της Ζωής, σχεδόν εγκαταλείποντας διαδικασίες που σχετίζονται με την δομή και την αριθμητική αξία των εβραϊκών λέξεων, καθώς και την σύνδεσή της με τον Ιουδαϊσμό. Η Καμπαλά διαθέτει έναν απλό και ευέλικτο αριθμοσοφικό «σκελετό», ο οποίος της επιτρέπει να προσαρμόζεται στην εκάστοτε εποχή και στις ανάγκες των μελετητών της. Και σε αυτό έγκειται η πρακτική της αξία. ΚΑΜΠΑΛΑ.

 

 

Του Μηνά Αναστασάκη

 

Τα ερεβώδη του αδιαφανούς Κόσμου…

Λένε κάποιοι, οι οπαδοί μιας «Σχολής», ότι: Όταν ο Θεός έδωσε στο Μωυσή την «πεντάτευχο» (κυρίως τα τέσσερα πρώτα βιβλία της Αγίας Γραφής) δεν του έδωσε ΚΑΙ την κλείδα της ερμηνείας της.

Κατά μιάν άλλη εκδοχή, έδωσε ΚΑΙ την κλείδα της ερμηνείας στο Μωυσή ο Θεός, αλλά εκείνοι (οι «ορθόδοξοι» εκ των τότε θρησκευόντων και οι χριστιανοί εν συνεχεία) ΕΧΑΣΑΝ αυτό το κλειδί, επομένως αδυνατούν όλοι αυτοί να ερμηνεύσουν αυθεντικώς τα βαθέα της Βίβλου.

 

Όμως-συνεχίζουν να ισχυρίζονται-το «περίφημο» αυτό κλειδί που ξεκλειδώνει τη Βίβλο, ενώ το έχασαν όλοι οι άλλοι, το ΕΧΟΥΝ εντούτοις οι ίδιοι, δηλαδή οι και Καμπαλιστές* αποκαλούμενοι.

Κατέχοντες λοιπόν-όπως ισχυρίζονται-οι καμπαλιστές αυτοί το διαβόητο εκείνο κλειδί, ερμηνεύουν τη Βίβλο αντίστροφα, εντελώς ανάποδα απʼ ότι (καθόσον μας αφορά) την ερμηνεύει και την εξηγεί ο Χριστιανικός κόσμος, ακριβέστερα η Ορθόδοξη Εκκλησία μας.

Το άσπρο λοιπόν στην Αγία Γραφή το λένε αυτοί μαύρο, και το μαύρο το βλέπουν ως άσπρο.

Με βάση την ερμηνευτική αυτή αρχή, ο Θεός μας της Βίβλου είναι κατʼ αυτούς «τυραννικός», αντίθετα ο Εωσφόρος της Πτώσεως είναι ο προοδευτικός, ο ελευθερωτής των ανθρώπων από την τυραννία του Θεού (βασικά του Θεού όλων των μονοθεϊστικών θρησκειών).

 

Επομένως οι αποδεχόμενοι τη θεωρία αυτή καλούνται «να καταρρίψουν την ισχύν των λειτουργών [των ιερέων] του φθονερού Αδωνάι [του Θεού μας], εγκαθιδρύοντες στη γη τη λατρεία του πυρός» υπό την μορφή του φωτός του Εωσφόρου της Πτώσεως!

 

Σατανικές, πράγματι, είναι οι διδασκαλίες αυτές.

Άλλες τώρα «μοντέρνες», σύγχρονες, φανερές και μυστικές Οργανώσεις, δεχόμενες κατά μεγάλο ποσοστό τις καμπαλιστικές αρχές ερμηνείας ανατρέπουν και αυτοί τα πάντα στη Βίβλο και τη χριστιανική Πίστη μας.

 

Αλλά η ανατροπή των θέσεων της Αγίας Γραφής εις τα πράγματα του κόσμου-από τη Γένεση έως και την Αποκάλυψη-έχει επιπτώσεις ΚΑΙ στην καθημερινή πλέον ζωή των ανθρώπων, κυρίως ολόκληρου του δυτικού κόσμου μας, του οποίου την μέχρι τώρα σχεδόν ευρύτερη κουλτούρα έχει εν πολλοίς διαμορφώσει η Αγία Γραφή και η χριστιανική Εκκλησία, εδώ και αιώνες. Σε παγκόσμια κλίμακα. Παρά τις κοινές στρεβλώσεις.

 

 

Υπό την επιρροή της Καμπάλα…

 

Υπό την επιρροή λοιπόν της Καμπάλα διατυπώθηκαν κατά καιρούς από διάφορες Οργανώσεις, και φουντώνουν σήμερα οι παρακάτω ανατρεπτικές διδασκαλίες (ενδεικτικά αναφερόμενες), ανατρεπτικές διδασκαλίες εναντίον της Πίστεως ολόκληρου του χριστιανικού-και όχι μόνο-κόσμου. Ιδού ολίγες τέτοιες «διδαχές» και δηλώσεις, έτσι όπως τις διαβάζουμε σε αυθεντικά κείμενα.

 

Λένε λοιπόν:

 

– «Το Υπέρτατον Ον [ο Θεός] (…) δεν έχει θέλησιν ούτε πρόθεσιν, ούτε σκέψιν, επιθυμίαν ή ενεργητικότητα…»
-Δεν εδημιούργησε ο Θεός τον άνθρωπο αλλά ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ το Θεό…
Τα επακόλουθα έτσι της ανάστροφης αυτής ερμηνείας της χριστιανικής Βίβλου είναι εξόχως βλάσφημα. Ιδού ολίγα:
– Δεν αγαπά ο Θεός τον άνθρωπο, αλλά τον μισεί. Και επειδή μισεί-τάχα-τους ανθρώπους ο Θεός γιʼ αυτό και τους έπνιξε στον κατακλυσμό!

Τα εντελώς βλάσφημα…

 

Ενός κακού δοθέντος μύρια έπονται. Όταν λοιπόν σκοτεινοί άνθρωποι ερμηνεύουν στρεβλά τον λόγο του Θεού, δηλαδή την Αγία Γραφή, επόμενο είναι να γράψουν λόγια σαν αυτά που ευθύς αμέσως ακολουθούν:
«Το ιόδ [=Το πρώτο γράμμα του ονόματος του Θεού στην εβραϊκή] είναι επίσης το φαλλικόν σύμβολον του γεννητικού μορίου του άρρενος ή μάλλον του πατρικού σπέρματος εκ του οποίου γεννάται το τέκνον και διαιωνίζεται το είδος…»

 

Έτσι, κατά το βλάσφημο στόμα αυτών των ανθρώπων, «η εικών του Θεού είναι το ανδρικό και το γυναικείον αιδοίον»! (Η σκυταλοδρομούμενη συνέχεια των βλάσφημων αυτών λόγων δεν μπορεί εδώ να αναφερθεί. Δεν περιγράφεται, τόσο βλάσφημη είναι…)

 

 

Συνέπειες του πρακτικού πεδίου…

 

Δεδομένου τώρα ότι, κατʼ αυτούς, «η Καμπάλα επέδρασε πολύ επί της σκεπτομένης και φιλοσοφούσης ανθρωπότητος», ιδίως κατά τους τελευταίους αιώνες, επόμενο είναι ότι η διάχυση των φοβερών διδασκαλιών αυτής να ανατρέπει συνεχώς όλες τις διδασκαλίες του χριστιανικού κόσμου (και όχι μόνο) περί Θεού, Ιησού Χριστού, Εκκλησίας και της χριστιανικής ηθικής, του χθες και του σήμερα.

 

Η εξαχρείωση έτσι του κόσμου έχει τις ρίζες της…

 

Είπαν λοιπόν και έγραψαν οι επιθυμούντες να διαλύσουν την ανθρωπότητα, μεταξύ απείρων άλλων, και τα ακόλουθα:

«Παλαίσαμεν διηνεκώς ίνα αποβάλωμεν εξ όλων των κανόνων του δικαίου και εξʼ όλων των δικονομικών εκδηλώσεων το θρησκευτικόν στοιχείον [τη χριστιανική ηθική]…» (1923)

 

Έτσι: -Να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι μεταξύ τους και να υιοθετούν και παιδιά (πρόταση «προοδευτικών» ΤΩΡΑ)

 

Έγραψαν επίσης:
– Έξω η Εκκλησία από τα σχολεία!
– Να υπερέχει ο πολιτικός γάμος!
– Ύμνο στο Σατανά! (Στην Ιταλία κατά καιρούς)
– «Να κάμωμεν ώστε να περιπέσουν σε ανυποληψία οι θρησκείες…» (Στη Γερμανία από τον προπερασμένον αιώνα)

 

Το ημέτερο σχόλιο: Γιʼ αυτό σας λέω, τα διαδραματιζόμενα στους καιρούς μας έχουν ρίζες βαθιές. Η αντίσταση είναι -κυρίως- πνευματικής τάξεως ζήτημα. Έχουμε τα «κότσια» να την κάνουμε ή περιπέσαμε σε «βαρούχειο ύπνο», κοιμόμαστε δηλαδή τον αξύπνητο;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

 

Ένα από τα καβαλιστικά βιβλία το μετέφρασε από τα γαλλικά και επιμελήθηκε της έκδοσής του (σε μικρό αριθμό αντιτύπων και σε κλειστούς κύκλους) ένας Μανιάτης! Απίστευτο;

 

*Καμπαλιστής= ο αποδεχόμενος τη «μυστική» (ανάστροφη και αντιχριστιανική) ερμηνεία της τασσάρων πρώτων βιβλίων της Αγίας Γραφής (και κατʼ επέκτασιν και της Καινής Διαθήκης, του κεντρικού περιεχομένου της).

 

Πηγή

Προβολές : 839


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα