”Καμπανάκι” από διεθνή ΜΜΕ: Πακιστανοί διπλωμάτες & μετανάστες κατηγορούνται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε όλη την Ευρώπη! – Το ελληνικό κράτος ακόμα να ξυπνήσει!

24 Αυγούστου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Μέχρι στιγμής, σχεδόν όλη η Ευρώπη ανησυχεί για την αυξανόμενη συμμετοχή Πακιστανών μεταναστών στον εξτρεμισμό και τη βία.

Έχει υπολογιστεί ότι οι παράνομοι Πακιστανοί επιδίδονται σε βία σχεδόν κάθε μήνα κάπου στην Ευρώπη.

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και οι ευρωπαϊκοί πολίτες ανησυχούν.

Και όλα αυτά, την στιγμή που στην Αθήνα, πακιστανοί κάνουν πορείες, βιάζουν και προχωρούν σε εγκληματικές πράξεις συνεχώς!

Βρε, για ποιό … “ελληνικό” κράτος μιλάτε;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ…

ΟΤΑΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ;;;

Άλλωστε το Μηταράκι, πήγε Πακιστάν για να φέρει … πράμα, γιατί δεν φτάνουν τα εκατομμύρια από τα πάκια… τέλουμε πολλά πάκια… τέλουμε κι άλλα…

Ναι… αλλά τι είχε πει η πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν για τα λαθρο… πάκια;;;

Κάτι ήξερε… αλλά για το Μυταράκι, πέρα βρέχει… αρκεί να γίνει η Ελλάδα … ΠΑΚΙΣΤΑΝ…

Γιατί άραγε;;;

Η απάντηση, στο τέλος της ανάρτησης…

Με τόσο σημαντικό φωτογραφικό υλικό που περιλαμβάνω στις αναρτήσεις, θα έπρεπε να έχει γίνει ξεσηκωμός, αλλά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν Bilawal Bhutto Zardari ακύρωσε την επίσκεψή του στην Ευρώπη τη Δευτέρα λόγω των τεράστιων πλημμυρών στη περιοχή Σίντ.

Το ευρωπαϊκό του ταξίδι θα γινόταν για να ενισχύσει τις σχέσεις με τη Γερμανία, τη Δανία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία.

Οι Ευρωπαίοι ήθελαν επίσης να συζητήσουν διάφορες απειλές από παράνομους και εξτρεμιστές Πακιστανούς.

Αν όλα είχαν πάει καλά, ο Μπούτο θα βρισκόταν στην Ευρώπη σε μια εποχή που Πακιστανοί διπλωμάτες κάνουν ειδήσεις σε όλη την ήπειρο για σεξουαλική παρενόχληση καθώς και εμπορία ανθρώπων.

Και, δεν είναι μόνο οι διπλωμάτες, ακόμη και οι Πακιστανοί υπήκοοι στην Ευρώπη κάνουν τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όλους τους λάθος λόγους.

Την περασμένη εβδομάδα ο Mirza Salman Babar Baig, γενικός πρόξενος του Πακιστάν στη Βαρκελώνη, ανακλήθηκε από την Ισπανία και τέθηκε σε αναστολή λόγω κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση.

Η πακιστανική εφημερίδα The Nation ανέφερε ότι ένας τοπικός υπάλληλος του προξενείου της Βαρκελώνης υπέβαλε καταγγελία σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση κατά του γενικού προξένου του Πακιστάν.

Κατέθεσε χωριστά υπόθεση στο ισπανικό τμήμα δικαιοσύνης, το οποίο διαβίβασε την καταγγελία στον πακιστανό πρεσβευτή Shujat Rathore στη Μαδρίτη.

Η καταγγέλλουσα ισχυρίστηκε ότι ο Baig συνήθιζε να της στέλνει μηνύματα που της αποτελούσαν παρενόχληση. Πρόσθεσε ότι κάποτε ο γενικός πρόξενος επιχείρησε ακόμη και σεξουαλική επίθεση εναντίον της σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης. Το Υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν διεξάγει τώρα έρευνα εναντίον του Baig.

Λίγες μέρες πριν από την υπόθεση της Βαρκελώνης, ένας άλλος Πακιστανός διπλωμάτης στην Ευρώπη βρισκόταν υπό σάρωση για καταγγελίες για λαθρεμπόριο ανθρώπων.

Ο Πακιστανός διπλωμάτης Dr Israr Husain, που εργαζόταν ως πρόσθετος γραμματέας στην Ευρώπη, φέρεται να προσπάθησε να πείσει τις ευρωπαϊκές πρεσβείες στο Ισλαμαμπάντ να σφραγίσουν παράνομα βίζες για τους Πακιστανούς.

Μεταξύ των πολλών παράνομων συναλλαγών του, ο διπλωμάτης Husain είχε προσπαθήσει κάποτε να κερδίσει παράνομη είσοδο για μια ομάδα Qawwals από το Πακιστάν μαζί με άλλους δέκα Πακιστανούς.

Υποσχέθηκε σε ολόκληρη την ομάδα ότι θα τους παρείχε ακόμη και άδειες εργασίας και παραμονής στην Πράγα – την πρωτεύουσα της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Ο Husain συγκέντρωσε έως και 1,5 εκατομμύριο Rs από κάθε άτομο για τις άδειες εργασίας, αλλά τους άφησε σε χλωρό κλαρί. Αυτή η ομάδα Πακιστανών χρειάστηκε τελικά να ζητήσει άσυλο.

Σε μια λεπτομερή καταγγελία εναντίον του διπλωμάτη, ο πληροφοριοδότης Tariq Javid Khan λέει ότι λόγω των δραστηριοτήτων του στο λαθρεμπόριο ανθρώπων, ο διπλωμάτης είναι «persona non grata σε πολλές από τις χώρες στις προηγούμενες αναρτήσεις του».

Λέει ότι ο πρεσβευτής της Τσεχικής Δημοκρατίας στο Πακιστάν και ο πρεσβευτής του Πακιστάν στην Πράγα υπέβαλαν επίσης επίσημες καταγγελίες στο γραφείο εξωτερικών του Πακιστάν σχετικά με την παράνομη συμπεριφορά του Χουσεΐν.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν διέταξε διερευνητική έρευνα και για την υπόθεση εμπορίας ανθρώπων του διπλωμάτη.

Εάν οι διπλωμάτες του Ισλαμαμπάντ πιαστούν να αμαυρώνουν τη φήμη της χώρας τους στην Ευρώπη, οι Πακιστανοί υπήκοοι δεν μένουν πολύ πίσω. Πριν από μερικούς μήνες, τα hashtag “Pakistani Perverts” και “Pakistani Get Out” ήταν τάσεις για εβδομάδες στο Twitter.

Ο λόγος – οι άνθρωποι στην Τουρκία έπιασαν Πακιστανούς άνδρες να κάνουν ακατάλληλα βίντεο με παιδιά και γυναίκες. Πολλοί Πακιστανοί κινηματογραφήθηκαν να καταδιώκουν Τουρκάλες σε εμπορικά κέντρα και δρόμους.

Η ληστρική στάση των Πακιστανών ανδρών δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε στην πατρίδα τους.

Η Express Tribune σημείωσε την περιφρόνηση που εξέφρασαν οι Τούρκοι για τους Πακιστανούς ταξιδιώτες στη χώρα τους.

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης συνέλαβε δύο Πακιστανούς που έβγαλαν κρυφά φωτογραφίες γυναικών και τις ανέβαζαν στο Διαδίκτυο. Σε άλλες περιπτώσεις, οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν Πακιστανούς και για εγκληματικές δραστηριότητες.

Μέχρι στιγμής, σχεδόν όλη η Ευρώπη ανησυχεί για την αυξανόμενη συμμετοχή Πακιστανών μεταναστών στον εξτρεμισμό και τη βία. Έχει υπολογιστεί ότι οι παράνομοι Πακιστανοί επιδίδονται σε βία σχεδόν κάθε μήνα κάπου στην Ευρώπη. Με σχεδόν 40.000 Πακιστανούς άνδρες να κάνουν το δρόμο τους προς την ήπειρο κάθε χρόνο, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και οι ευρωπαϊκοί πολίτες ανησυχούν.

Και όλα αυτά, την στιγμή που στην Αθήνα, πακιστανοί κάνουν πορείες, βιάζουν και προχωρούν σε εγκληματικές πράξεις συνεχώς!

 

Πηγή

Γι αυτό…

Ισχύει ότι το Μυταράκι, είναι τριτοξάδελφος του Σαμαρά και του Παύλου Γερουλάνου και με ρίζες από την αδελφή του Εμμανουήλ Μπενάκη;;;

Ρωτάω…

 

 

 

 

Προβολές : 341


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα