«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ευρωβουλευτή: Θα μας ελεγχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η Ευρώπη γίνεται ΚΙΝΑ

«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ευρωβουλευτή: Θα μας ελεγχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η Ευρώπη γίνεται ΚΙΝΑ

4 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:446
Μοίρασέ το

 

 

“Ξεκάθαρα είμαστε μάρτυρες αυτή την στιγμή της Κινεζοποίησης της Ευρώπης, γιατί βλέπουμε τι συμβαίνει στην Κίνα αυτή τη στιγμή με το “κοινωνικό πιστωτικό σκορ”, όπου η κυβέρνηση παρακολουθεί και επιτηρεί όλους τους ανθρώπους από την από την αρχή μέχρι το τέλος.

Και έχουμε δει αυτό το σύστημα να εφαρμόζεται αυτή την στιγμή, υπό την ηγεσία της Ursula von der Leyen, αργά αλλά σταθερά στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Η Κινεζοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ξεκινήσει δεκαετίες πριν… μαζί φυσικά και με την προπαγάνδα …
Ίδιο σκεπτικό… ίδιο υπόβαθρο… ίδιες οι κατευθύνσεις με όσα συμβαίνουν … η μόνη διαφορά, είναι η σφοδρότητα των γεγονότων…
Ο υγειονομικός ολοκληρωτισμός της Κίνας και η ΑΠΑΤΗ της Κλιματικής Αλλαγής, ιδίως τα δυο τελευταία χρόνια, έχουν βγάλει γερές ρίζες και στην Ευρώπη κι ακόμα πιο γερές στην Ελλάδα των χαζαροεβραίων που εκλέγουν ως κυβερνήσεις οι καραμαλάκες νεοέλληνες…
Ας αφήσει και ο ευρωβολευτής την υποκρισία κατά μέρος και μην αποπροσανατολίζει σκόπιμα την κοινή γνώμη…
Τι έκανε ο ίδιος ως ευρωβολευτής για να πολεμήσει την κινεζοποίηση της Ευρώπης;;;
Ας το συνειδητοποιήσουμε επιτέλους, πως Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…
ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΙΦΗ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Την δήλωση, την έκανε ΡΟΥΜΑΝΟΣ.
Είδατε κανέναν “έλληνα” ευρωβολευτή να λέει κάτι ανάλογο;;;
ΤΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ;;;

https://rumble.com/embed/v1…

Όλο και περισσότερες φωνές προειδοποιούν για όσα βρίσκονται μπροστά μας.

Ο Cristian-Vasile Terheș είναι Ρουμάνος πολιτικός που υπηρετεί σήμερα ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Χριστιανοδημοκρατικό Εθνικό Κόμμα των Αγροτών (PNȚ-CD) μετά την εκλογή του στο Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (PSD).

Αναφέρει ξεκάθαρα πως η Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται Κίνα!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ξεκάθαρα είμαστε μάρτυρες αυτή την στιγμή της Κινεζοποίησης της Ευρώπης, γιατί βλέπουμε τι συμβαίνει στην Κίνα αυτή τη στιγμή με το “κοινωνικό πιστωτικό σκορ”, όπου η κυβέρνηση παρακολουθεί και επιτηρεί όλους τους ανθρώπους από την από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σε ό,τι κάνουν, όπου πηγαίνουν…

Αυτό είναι το παράδειγμα μιας Τυραννίας. Όταν η κυβέρνηση ξέρει τα πάντα για σένα, που πηγαίνεις τι τρώς, που μπαίνεις…

Και έχουμε δει αυτό το σύστημα να εφαρμόζεται αυτή την στιγμή, υπό την ηγεσία της Ursula von der Leyen, αργά αλλά σταθερά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το πράσινο πιστοποιητικό ήταν μόνο το πρώτο βήμα.

Υπάρχουν λίγες ακόμη προτάσεις αυτή την στιγμή υπό συζήτηση στο κοινοβούλιο.

Η Ευρωπαϊκή ταυτότητα πορτοφόλι για παράδειγμα, η Ευρωπαϊκή κάρτα κοινωνικής ασφάλισης.

Όλα αυτά τα πράγματα που δημιουργούν ένα σύστημα που θα παρακολουθεί, θα ελέγχει, θα εποπτεύει και θα ρυθμίζει τα δικαιώματα όλων των Ευρωπαίων πολιτών».

https://rumble.com/embed/v1…

 

Πηγή σχολίου 

Προβολές : 446


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα