Κανείς από αυτούς δεν είναι άξιος να σηκώσει το σκήπτρο της ηγεσίας της Πανστρατιάς των Ελλήνων.

Κανείς από αυτούς δεν είναι άξιος να σηκώσει το σκήπτρο της ηγεσίας της Πανστρατιάς των Ελλήνων.

17 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:455
Μοίρασέ το

 

ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ (20s edition)

Όποιος μπει μπροστά ως Έλλην ηγέτης θα πρέπει να δικάσει και να τιμωρήσει βάναυσα και παραδειγματικά τα καθάρματα. Ειδικά δικαστήρια του κοινοβουλίου, ΕΔΕ, και αφαιρέσεις αξιωμάτων δεν αρκούν. Δήμευση περιουσιών και μίνιμουμ ισόβια κάθειρξη και διάστημα δημοσίων εκτελέσεων με σχοινί και μολύβι .

 

 

 

Αξίζει να διαβαστεί για το σχόλιο του Λύκαστρου.
Γιατί όλοι αυτοί που γράφει στο σχόλιό  του ο ΑΡΡ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ (20s edition)

Θέλει η Μενδώνη επιγραφή
με όνομα στα τσιμέντα,
και ο Φουρθιώτης φύλαξη
μην πάει να μαρτυρήσει.
Βγάλαν τον Δούκα και λοιπά
και έσπασε έτσι η Ομερτά
και τρέχουν τώρα τα ζαβα
να βρουν αξίες στα λεφτά.
Με άλλα λόγια θα στο πω
με έναν ανάπηρο σκοπό:
Απ τον Ιούνη και μετά
μας πνίξαν όλα τα σκατα!
Να δεις τι σου’ χω
για μετά…
Οι προηγούμενες δεκαετίες ΕΔΩ by Papakostandinou & Maxeritsas.
 
Όποιος μπει μπροστά ως Έλλην ηγέτης θα πρέπει να δικάσει και να τιμωρήσει βάναυσα και παραδειγματικά τα καθάρματα.
Ειδικά δικαστήρια του κοινοβουλίου, ΕΔΕ, και αφαιρέσεις αξιωμάτων δεν αρκούν.
Δήμευση περιουσιών και μίνιμουμ ισόβια κάθειρξη και διάστημα δημοσίων εκτελέσεων με σχοινί και μολύβι .

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΡΡ. είπε…

Όποιος μπει μπροστά ως Έλλην ηγέτης θα πρέπει να δικάσει και να τιμωρήσει βάναυσα και παραδειγματικά τα καθάρματα. Ειδικά δικαστήρια του κοινοβουλίου, ΕΔΕ, και αφαιρέσεις αξιωμάτων δεν αρκούν. Δήμευση περιουσιών και μίνιμουμ ισόβια κάθειρξη και διάστημα δημοσίων εκτελέσεων με σχοινί και μολύβι . (Λύκ.)
………………………………………….

ΞΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟΝ

4 υπάρχουν γι αυτό δεν τους ακούς. Σε γενικές γραμμές περιγράφω. Θα πρέπει εσύ ο ίδιος να ακούσεις τι λέει ο καθένας με ανοιχτό μυαλό.

α) Ελεύθεροι Ξανά – Βόβολης. Ο μόνος που δεν έχει κανένα λαμόγιο πολιτικό μέσα στο κόμμα. (οι επαγγελματίες πολιτικοί δεν μπαίνουν καν στα γραφεία του κόμματος).
Έχει πει πακέτο οι λαθρό στις χώρες τους, “Νυρεμβέργη” για όλους τους εμπλεκόμενους με την πανδημία, και ο μόνος που μιλά για τον Αντωνιάδη, τις μηνύσεις την μελέτη εξωδικο των γενετιστών κλπ. Και φυσικά τον κυνηγά ο Κούλης μέσο του Πατούλη (πρόεδρος του ΙΣΑ) να μην μπορεί ο άνθρωπος να δουλέψει γιατί έκανε τις πορείες το καλοκαίρι. (αυτό είναι το σκεπτικό των αποφάσεων).

β) ΕΠΑΜ-Καζάκης (και Δίκτυο Ελληνισμού νομίζω). Δίνουμε χαρτιά τους λαθρό και πακέτο στην Ευρώπη δεν είμαστε στρατόπεδο συγκέντρωσης εδώ. Έξω από Ευρώ-ΕΕ. Κυνήγι σε όλα τα λαμόγια από 6/5/2010 και μετά που καταλύθηκε το πολίτευμα και Σύνταγμα (ο μόνος που έχει καταθέσει μήνυση εσχάτης προδοσίας πολύ καλά εμπεριστατωμένη), υπερ της ανεξάρτητης Ελλάδας με κάθε κόστος. Κυνήγι στους νεοταξίτες λόγο πανδημίας. Μιλούν ακόμα και για αναγκαία Εθνοσυνέλευση να αλλάξει το πολίτευμα & Σύνταγμα από αυτό το μπρδέλο και κατάντημα σήμερα ώστε να μην επαναληφθεί.
Πραγματικά αξίζει να ακούσει κάποιος τι λέει όπως το ότι η Συστημική Αριστερά στην Δύση έχει ενστερνιστεί τον Ναζισμό από την δεκαετία του 1970.

γ) Έλληνες (για την Πατρίδα) – Κασιδιάρης. Γνωστές θέσεις.

δ) ΚΙΝΗΜΑ 21 – στρατιωτικοί κυρίως. Πρέπει να φτιάξουμε την πατρίδα από το μηδέν γιατί από το 1ο δάνειο του Μαυροκορδάτου μετά την επανάσταση είμαστε υπόδουλοι! Πακέτο οι λαθρό έξω. Δεν έχω ιδέα τι λένε για ΕΕ/Ευρώ.

Μετά έχεις Χίο που μιλά με ψευτοπατριώτες νεοταξίτες όπως Κρανιδιώτη-Τζήμερο για κοινό κόμμα, και πολύ καλά έκανε ο Κασιδιάρης και δεν απάντησε στην πρόσκληση για να πάνε μαζί στις εκλογές.
Ελεύθεροι Άνθρωποι, το κόμμα του συγχωρεμένου Τράγκα που το έφαγε το σκοτάδι ήδη.

ΑΚΚΕΛ – Αγροτικό Κτηνοτροφικό κόμμα, πατριώτες με βάση τον Έβρο που παλεύουν μόνοι τους οι άνθρωποι.

ΕΝΩΝΩ – Μαυραγάνης, πρώην ΑΝΝΕΛ, υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΝΕΛ, στα κάγκελα ενάντια στα σκευάσματα, υποχρεωτικότητες, απάτη, καταπάτηση ελευθερίας κλπ. (αξίζει να ακούσει κάποιος τι λέει)

Δεν ξέρουμε τί κίνημα-κόμμα θα κάνουν οι επιστήμονες που μαζεύτηκαν στην Λάρισα προχτές και είναι όλοι γνωστοί αντικαθεστωτικοί.

Θα κλείσω με το γεγονός τις συμπεριφοράς του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις, ότι μόνο Βόβολη & Κασιδιάρη βλέπουμε αντίδραση που τους κυνηγά ως τους πιο επικίνδυνους γι αυτό.

Όλους τους άλλους τους έχει αγνοήσει.

Προσωπικά δεν στηρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ που πάτησε το πόδι του στο κοινοβούλιο από 6/5/2010 και μετά μιας και έχουν νομιμοποιήσει με την παρουσία τους την κατάλυση του πολιτεύματος, όπως επίσης δ ε ν π ι σ τ ε ύ ω ότι με εκλογές θα λυθεί το θέμα.

Το καθεστώς είναι πολύ καλά στημένο επί 47 έτη για να πέσει έτσι με μία εκλογική αναμέτρηση, τα πρόβατα είναι πάρα πολλά και θα ψηφίσουν ξανά αυτούς που καταστρέφουν τα πάντα και τους λένε ότι τους κοροϊδεύουν και από πάνω!!!! (Πλεύρης στην Βουλή την Κυριακή το παραδέχτηκε).

9 Φεβρουαρίου 2022 – 10:58 π.μ.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

Και οι 4 είναι ακατάλληλοι. Ο κάθε ένας και για διαφορετικό λόγο.Ο κατάλληλος ηγέτης θα βγεί μέσα από την φωτιά της μάχης…από αυτά που θα κάνει και όχι από αυτά που θα λέει.

Κανείς από αυτούς δεν είναι άξιος να σηκώσει το σκήπτρο της ηγεσίας της Πανστρατιάς των Ελλήνων.Όταν ο κόσμος είναι έτοιμος, ο αρχηγός θα εμφανιστεί. Ακόμα δεν έχουνε μετανοήσει.

 

 

Πηγή

Προβολές : 455


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα