Κανονική δικτατορία: Ο Μητσοτάκης θα βγάλει οπλισμένους στρατιώτες σε ρόλο αστυνομικών!

9 Ιουλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Φοβούνται πως οι λαοί θα ξεσηκωθούν όταν αντιληφθούν τα εγκλήματα τους και ετοιμάζονται να βγάλουν στρατό/αστυνομία να τους προστατέψει.

Οι θεωρίες συνομωσίας επαληθεύονται η μία πίσω απο την άλλη!

Καλλιόπη Σουφλή

Στρατιώτες αστυνομικοί έτοιμοι να ανοίξουν πυρ εκτός στρατοπέδων, σε ρόλο αστυνομικών, προβλέπει απόφαση των υπουργών Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη «για την οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, πέραν της φύλαξης στρατοπέδων, ζωτικών χώρων και εγκαταστάσεων από τα όργανα υπηρεσίας».

Με τη συγκεκριμένη απόφαση, που αναρτήθηκε χτες στη «Διαύγεια», το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα μπορεί να κυκλοφορεί οπλισμένο και με άδεια να ανοίξει πυρ για την εκπλήρωση συγκεκριμένων αποστολών πέραν της φύλαξης στρατοπέδων, ζωτικών χώρων και εγκαταστάσεων από τα όργανα υπηρεσίας, τα τμήματα φυλακής ή ασφάλειας και τα στελέχη της στρατονομίας.

Φοβούνται πως οι λαοί θα ξεσηκωθούν όταν αντιληφθούν τα εγκλήματα τους και ετοιμάζονται να βγάλουν στρατό/αστυνομία να τους προστατέψει.

Οι θεωρίες συνομωσίας επαληθεύονται η μία πίσω απο την άλλη!

Τι λέει η απόφαση: Πρόληψη πιθανής βίας με βάση τον αντικυβερνητικό εξτρεμισμό σε τοπικό επίπεδο, ηλεκτρονική συνάντηση 24-25 Μαρτίου 2022

Η πανδημία COVID-19 επιτάχυνε την ανάπτυξη διαφορετικών αφηγήσεων που βασίζονται στην ιδέα της δυσπιστίας απέναντι στις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς.

Αυτές οι αφηγήσεις έχουν καλλιεργήσει ένα νέο στυλ “αντικυβερνητικού εξτρεμισμού”, το οποίο φαίνεται να προσελκύει μια μεγάλη ποικιλία εξτρεμιστικών ομάδων, όπως οι αντι-εμβολιαστές, οι συνωμοσιολόγοι, οι δεξιοί εξτρεμιστές και οι αριστεροί εξτρεμιστές, και φτάνει σε ένα ευρύ κοινό ανθρώπων που, με τη σειρά τους, γίνονται δύσπιστοι και μερικές φορές ακόμη και εχθρικοί προς την (τοπική) κυβέρνηση.

Ο αντικυβερνητικός εξτρεμισμός αναφέρεται σε κάθε κίνημα ή δράση με αντιπάθεια προς τους εκπροσώπους και τους αξιωματούχους της κυβέρνησης και τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι αναφέρεται στις ομάδες που αντιτίθενται και αντιστέκονται στις κυβερνητικές πολιτικές και είναι πρόθυμες να υποκινήσουν ή να διαπράξουν βία, όχι μόνο εναντίον των αρχών, αλλά και εναντίον οποιουδήποτε θεσμού ή ατόμου που συμμορφώνεται ή εφαρμόζει τις κυβερνητικές πολιτικές.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα εργασίας RAN LOCAL (???) συγκάλεσε μια διαδικτυακή συνάντηση για τους τοπικούς συντονιστές πρόληψης και αντιμετώπισης του βίαιου εξτρεμισμού (P/CVE) και τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ για να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με το πώς εκδηλώνεται ο αντικυβερνητικός εξτρεμισμός σε τοπικό επίπεδο και να συζητήσουν πιθανές ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ για την πρόληψη βίαιων ή σχεδόν βίαιων ενεργειών που απορρέουν από αυτό το είδος εξτρεμισμού.

Το παρόν έγγραφο βασίζεται στις ιδέες αυτής της συνάντησης στις 24 και 25 Μαρτίου 2022.

Οι συμμετέχοντες πρότειναν, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες συστάσεις:

•Χρησιμοποιήστε τις παρεμβάσεις και τα σχέδια δράσης για τον βίαιο εξτρεμισμό που ήδη υπάρχει και δείτε πώς μπορούν να προσαρμοστούν για την αντιμετώπιση (σχεδόν) βίαιων ενεργειών που πηγάζουν από αντικυβερνητικά αισθήματα.

•Δημιουργήστε νέες συμμαχίες για να συμπεριλάβετε κοινοτικούς εταίρους και φορείς της κοινωνίας των πολιτών.

•Εκπαίδευση και επιμόρφωση των τοπικών επαγγελματιών στην αναγνώριση και την αντιμετώπιση των κυρίαρχων συμβόλων και αφηγήσεων που χρησιμοποιούνται από αντικυβερνητικές εξτρεμιστικές ομάδες και στον τρόπο προσέγγισης και συνεργασίας με τις τοπικές κοινότητες.

•Χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης για την αναφορά της ρητορικής μίσους και συμμετοχή τοπικών προσωπικοτήτων ή παραγόντων επιρροής για την εκτόνωση του δημόσιου διαλόγου και την προώθηση εκστρατειών κατά της βίας.”

 

Πηγή Δείτε το νόμο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 814


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα