Καραχάλιος και Ζελελίδης, σβήνουν την ... απατηλή φούσκα των ερευνών Μητσοτάκη για υδρογονάνθρακες!!! ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο... “ΘΗΣΑΥΡΟΣ”!!!

Καραχάλιος και Ζελελίδης, σβήνουν την ... απατηλή φούσκα των ερευνών Μητσοτάκη για υδρογονάνθρακες!!! ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο... “ΘΗΣΑΥΡΟΣ”!!!

16 Νοεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:550
Μοίρασέ το

 

 

ΑΝΘΡΑΚΕΣ και ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ της EXXON MOBIL…

 

 

 

 

Θα δούμε πολλούς άνθρακες ακόμα…. έτσι, για να νομίζει το πόπολο πως τελειώνει η περίοδος της φτώχιας…

Αχ καημένοι μου… ούτε έρευνες, ούτε EAST MED θα γίνουν… όλα αυτά είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες και καθρεπτάκια για το ποπολιστάν…

Το είπε και ο … Αβραάμ… κάτι ξέρει ο γονίδιος…

Να εύχεστε να μην ανακηρυχθεί ούτε ΑΟΖ, όσο παραμένουμε προτεκτοράτο, γιατί θα ακρωτηριαστεί η Πατρίδα μας…

Τα είχε προφητεύσει ένας σπάνιος και υπέροχος Άνθρωπος που δεν υπάρχει πια… ένας ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ με απίστευτη γνώση…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 


Πηγή

 

Ο καθηγητης Γεωλογιας Α.Ζελελιδης ξεγυμνωνει την κυβερνηση σχετικα με τις ερευνες για το πετρελαιο -φυσικο αεριο του ΙΟΝΙΟΥ


Avraam Zelilidis

Αγαπητοί μου φίλοι,
Επειδή τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού αλλά και του αρμοδίου υπουργού σχετικά με τις σεισμικές έρευνες από την EXXON νότια και νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης, έχω δώσει …περισσότερες από 30 συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και εφημερίδες και ακολουθούν και άλλες, θα ήθελα να σας δώσω συνοπτικά τις απαντήσεις μου:
1. Δεν πανηγυρίζεις για κάτι γίνεται επειδή ήταν μέσα στις συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας.
2. Πρώτα πρέπει να μας απαντήσει γιατί για 3,5 χρόνια δεν βοηθήσαμε την εταιρεία ώστε να αρθούν οι περιβαλλοντικές ενστάσεις στο ΣτΕ με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι έρευνες για 3,5 χρόνια και τώρα θα είχαμε τις γεωτρήσεις;
3. Θα πρέπει να μας ενημερώσει γιατί δεν αναφέρθηκε στον EastMed, που χωρίς την ύπαρξη του ΔΕΝ θα γίνει καμιά γεώτρηση στις περιοχές αυτές.
4. Τέλος, θα πρέπει μας πει γιατί δεν αναφέρθηκε στον Κυπαρρισιακό και στην Πρέβεζα, δύο περιοχές που είναι μπροστά στις έρευνες τουλάχιστον 2 χρόνια και είναι οι πιο ώριμες περιοχές;
Συνεπώς, θεωρώ ότι αν δεν παρουσιαστούν όλα τα παραπάνω μαζί τότε η αναφορά του Πρωθυπουργού ήταν μια προεκλογική αναφορά χωρίς περιεχόμενο, αφού έτσι κι αλλιώς του χρόνου που θα γίνεται ο σχεδιασμός των γεωτρήσεων οι εταιρείες θα διαπραγματευτούν με άλλη κυβέρνηση.
Μήπως δεν μας είναι γνωστό ότι καμιά κυβέρνηση διαχρονικά ΔΕΝ ήθελε να αξιοποιήσει τους υδρογονάνθρακες της Ελλάδας;
Δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις στα
Σήμερα στις 8 το πρωι στον Αντ1 και την Τριτη στις 12.30 στον Sky

 

Πηγή

Προβολές : 550


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα