«Καρφιά» Κακλαμάνη κατά Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς: Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στη Δικαιοσύνη. (ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!)

«Καρφιά» Κακλαμάνη κατά Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς: Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στη Δικαιοσύνη. (ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!)

16 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:226
Μοίρασέ το

 

«Στην ουσία, λοιπόν, έχουν χαριστεί με αυτή την απόφαση, η οποία όταν βγει θα τη διαβάσουμε όλοι, αλλά για να το λέει ο κ. Τζαβάρας ξέρει, 58 δισ. Άποψή μου είναι ότι αυτά πρέπει να φορολογηθούν και με τα λεφτά που θα εισπραχτούν να βοηθηθούν οι έχοντες πραγματική ανάγκη»

Δεν μπορώ, παρά να του αναγνωρίσω πως οι δηλώσεις του είναι σωστές… ΜΟΝΟΝ ΟΜΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΝΕΙ 58 ΔΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ… “ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ”…
Και θα θυμίσω, πως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.
Θα θυμίσω στον Κακλαμάνη, που δήθεν κόπτεται για τα 58 δις που χάνει η χώρα και ο ελληνικός λαός, πως Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΤΟΝ “ΗΡΑΚΛΗ” ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ FUNDS, ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3156/2003, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΤΑ FINDS ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ ΕΚΡΙΝΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ.
ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΟΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Και αν αναρωτιέστε τι σχέση έχει η σύνθεση που απεικονίζεται στην πρώτη φωτογραφία, είναι… η ερμηνεία του… “πούστικου”…

Διαχωρίζοντας για μια ακόμη φορά τη στάση του από την πάγια γραμμή της κυβέρνησης, ο  Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε σήμερα πως η απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη του προς τη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, διευκρινίζει πως τάσσεται ανοιχτά κατά της συγκεκριμένης απόφασης, η οποία επιτρέπει στους servicers να προχωρούν σε πλειστηριασμούς, σχολιάζοντας και την πρωτοφανή ταχύτητα που έγινε αυτό.

«Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι τη Δικαιοσύνη. Δεν αποδέχομαι αλά καρτ τις αποφάσεις της, αλλά πρέπει να σας πω ότι αυτή η απόφαση του Αρείου Πάγου έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη μου στην ηγεσία της Δικαιοσύνης. Όχι λόγω της ταχύτητας που το έβγαλε, που είναι πρωτοφανές για Άρειο Πάγο (σ.σ.: γέλια) – αν έβγαζε έτσι όλες τις αποφάσεις θα ήμασταν χώρα πρότυπο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση – αφήστε το αυτό, αλλά η απόφαση μου είπαν ότι έχει βασιστεί, προσέξτε, αφενός στον νόμο του 2015 του ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε ότι αυτές οι συναλλαγές φορολογούνται, τον οποίο πάντρεψαν με τον νόμο του 2003, όπου οι ενδοτραπεζικές συναλλαγές είναι αφορολόγητες», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Casus Belli», στον τηλεοπτικό σταθμό Αttica TV.

«Στην ουσία, λοιπόν, έχουν χαριστεί με αυτή την απόφαση, η οποία όταν βγει θα τη διαβάσουμε όλοι, αλλά για να το λέει ο κ. Τζαβάρας ξέρει, 58 δισ. Άποψή μου είναι ότι αυτά πρέπει να φορολογηθούν και με τα λεφτά που θα εισπραχτούν να βοηθηθούν οι έχοντες πραγματική ανάγκη», πρόσθεσε.

 

Πηγή

Προβολές : 226


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα