Κασσελάκης ως ο αντί- Μητσοτάκης; – Ο Τσίπρας παίρνει την εκδίκησή του με όχημα μία νεανική φιγούρα που προσπαθεί να γοητεύσει τους πάντες – Ότι έκανε και ο Τσίπρας αλλά μετά τον πήραν χαμπάρι –

Κασσελάκης ως ο αντί- Μητσοτάκης; – Ο Τσίπρας παίρνει την εκδίκησή του με όχημα μία νεανική φιγούρα που προσπαθεί να γοητεύσει τους πάντες – Ότι έκανε και ο Τσίπρας αλλά μετά τον πήραν χαμπάρι –

18 Σεπτεμβρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:563
Μοίρασέ το

 

Διάσπαση προ πυλών στον ΣΥΡΙΖΑ, το αριστερό ρεύμα θα κάνει παρέα με την Κωνσταντοπούλου!

Επειδή ο Κασσελάκης έχει κεντρώες βλέψεις, καλό είναι εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη να δουν τι θα κάνουν καθώς το ΠΑΣΟΚ έχει μείνει στάσιμο και παρακολουθεί τα πράγματα εκ του μακρόθεν.

ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης ως ο αντι- Μητσοτάκης; – Ο Τσίπρας παίρνει την εκδίκησή του με όχημα μία νεανική φιγούρα που προσπαθεί να γοητεύσει τους πάντους – Ότι έκανε και ο Τσίπρας αλλά μετά τον πήραν χαμπάρι – Διάσπαση προ πυλών στον ΣΥΡΙΖΑ, το αριστερό ρεύμα θα κάνει παρέα με την Κωνσταντοπούλου!
Τον Στίγκα που εμφανίστηκε είκοσι μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, κυριολεκτικά ΦΥΤΕΥΤΟΣ κι έτρεξαν τα σούργελα και τον ψήφισαν… επειδή τους έδωσε γραμμή ο Κασιδιάρης…
Τον Κασσελάκη, που εμφανίστηκε ΦΥΤΕΥΤΟΣ είκοσι μέρες πριν  από τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, έτρεξαν τα σούργελα να τον ψηφίσουν για να … ξεφύγουν από τα “ιερατεία” του ΣΥΡΙΖΑ…
Ρε τι μυαλά κουβαλάει αυτός ο λαός;;;
Ότι φυτευτό του πετάνε, τρέχει να το … αναδείξει…
ΜΥΑΛΟ, ΜΗΔΕΝ!!!
Καλλιόπη Σουφλή

O Στέφανος Κασσελάκης ήρθε τελικά για να μείνει.

Η μεγάλη διαφορά του από την δεύτερη και καταϊδρωμένη Έφη του δίνει το δικαίωμα να πανηγυρίζει από τώρα για την αρχηγία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δεύτερος γύρος θα είναι εντελώς διεκπεραιωτικός μιας και δεν αλλάζουν οι ισορροπίες έτσι εύκολα.

Το σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα που ξεκίνησε από το ταξίδι στην Αμερική εκτελέστηκε με απόλυτη μεθοδικότητα.

Άφησε χαλαρό το μηχανισμό της Ομπρέλας να πιστεύει ότι η Έφη θα νικήσει χωρίς πολλά πολλά, έδωσε την εντύπωση ότι τα έχει παρατήσει όλα στον κόκορα και τελικά χτύπησε με μία αντισυστημική φιγούρα, clean face και βέβαια με σκληρά επιχειρηματικά κέντρα από πίσω του.

Ο Στέφανος έκανε γκελ στους νέους, κατάφερε να τους κινητοποιήσει και έφερε 40 χιλιάδες νέα μέλη.

Η Αχτσιόγλου περιχαρακώθηκε στις συμμαχίες της και στους συσχετισμούς μέσα στο κόμμα και έμεινε με μία μικρή δεξαμενή.

Ο Στέφανος άρχισε να λέει περί κατάργησης του στρατού, περί αδικιών στη Δικαιοσύνη, περί ξεδοντιάσματος των δημοσιογράφων και κέρδιζε κάθε μέρα αντισυστημικό κόσμο.

Περιττό να πούμε ότι ο Παύλος Πολάκης και η ομάδα του κινητοποίησαν κόσμο στην Κρήτη, στα νησιά και στην Αθήνα.

Τώρα τι μελλει γενέσθαι;

Η Ομπρέλα και το αριστερό ρεύμα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι εύκολο να αποδεκτούν έναν rock star στο κόμμα.

Και φυσικά δεν θα δεχτούν τον Πολάκη να τους λέει τι θα κάνουν.

Αργά η γρήγορα, η διάσπαση έρχεται.

Μόνο που η ορμή που φέρνει η περίπτωση του Κασσελάκη, δείχνει ότι το αριστερό ρεύμα θα μείνει σε ένα μικρό ποσοστό ενώ η περίπτωση Κασσελάκη θα ανεβαίνει.

Επίσης, επειδή έχει κεντρώες βλέψεις, καλό είναι εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη να δουν τι θα κάνουν καθώς το ΠΑΣΟΚ έχει μείνει στάσιμο και παρακολουθεί τα πράγματα εκ του μακρόθεν.

Αν ζυγίσεις την προσωπικότητα Ανδρουλάκη με Κασσελάκη με όρους επικοινωνιακής αξίας ο δεύτερος υπερτερεί και έχει και ένα απολίτικο story να σου δώσει.

Ο άλλος δασκαλεύτηκε από τα 5 του να γίνει πολιτικός.

Όμως, και τα βλέμματα της Νέας Δημοκρατίας είναι στραμμένα προς τον Κασσελάκη.

Τον θεωρούν επικοινωνιακό αλλά και ατζαμή με ροπή προς τις λεκτικές γκάφες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αντιπαρατεθεί με έναν πιο ιντελεκτουέλ Τσίπρα.

Ο Στέφανος θα ισορροπήσει μεταξύ αντισυστημικού φλέρτ και ενός συστήματος Τσίπρα που έχει δουλέψει πάνω στο μοντέλο Κασσελάκης.

Τη ΝΔ την συμφέρει η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και η τριχοτόμηση της Κεντροαριστεράς.

Όμως, είδατε και τη φθορά που έφαγε και η ΝΔ το πρώτο τρίμηνο… Όλα ξεκινάνε από την αρχή.

 

Πηγή

Προβολές : 563


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα