Κατάλαβες τώρα ελληνόφωνε ραγιά, γιατί ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ (ανώμαλοι ψυχικά) και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ βουλευτές ψήφισαν το έκτρωμα νομοσχέδιο;;;  ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κατάλαβες τώρα ελληνόφωνε ραγιά, γιατί ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ (ανώμαλοι ψυχικά) και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ βουλευτές ψήφισαν το έκτρωμα νομοσχέδιο;;; ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

16 Φεβρουαρίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:753
Μοίρασέ το

 

 

Διεθνή ΜΜΕ: «Η Ελλάδα η πρώτη ορθόδοξη χώρα που νομιμοποιεί τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών»

Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για την ψήφιση του νομοσχεδίου που νομιμοποιεί τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Ετοιμαστείτε για δεινά… πολύ μεγάλα δεινά…
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΑΠΕΙΧΑΝ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ: ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Λυπάμαι για όσους δεν το έχουν ακόμα αντιληφθεί και εξακολουθούν να πιστεύουν σε κόμματα… και εννοώ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…
ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ” ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ…
ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…
ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΧΑΝ…
ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΑΙΙΚΟ…
ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ…
ΑΝΑΘΕΜΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΘΕΥΣΑΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…
ΑΝΑΘΕΜΑ… ΑΝΑΘΕΜΑ… ΑΝΑΘΕΜΑ…
ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση πως το ελληνικό Κοινοβούλιο ψήφισε την ισότητα στον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια με μεγάλα διεθνή ΜΜΕ να σχολιάζουν το γεγονός πως η Ελλάδα είναι η πρώτη ορθόδοξη χώρα που προχωρά σε μια τέτοια κίνηση.

«Η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες ορθόδοξες χριστιανικές χώρες που επέτρεψαν τέτοιες ενώσεις», τονίζει το Reuters, συμπληρώνοντας: «Αν και τα μέλη του κεντροδεξιού κόμματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της Νέας Δημοκρατίας, απείχαν ή καταψήφισαν το νομοσχέδιο, κέρδισε αρκετή υποστήριξη από την αριστερή αντιπολίτευση σε μια σπάνια επίδειξη διακομματικής ενότητας παρά την τεταμένη συζήτηση».

ομοφυλα ζευγαρια

«Η Ελλάδα γίνεται η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα που νομιμοποιεί τον γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου», είναι ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

«Σε μια σπάνια επίδειξη κοινοβουλευτικής συναίνεσης, 176 βουλευτές από όλο το πολιτικό φάσμα ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου την Πέμπτη. Άλλοι 76 απέρριψαν τη μεταρρύθμιση, ενώ δύο απείχαν από την ψηφοφορία και 46 δεν ήταν παρόντες», σχολιάζει το βρετανικό έντυπο.

ομοφυλα ζευγαρια

«Η Ελλάδα νομιμοποίησε τον γάμο ομοφύλων και τα ίσα γονικά δικαιώματα για τα ομόφυλα ζευγάρια την Πέμπτη, καθώς οι νομοθέτες ψήφισαν ένα νομοσχέδιο που διχάζει την ελληνική κοινωνία και προκάλεσε σφοδρή αντίθεση από την ισχυρή Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας», αναφέρουν οι New York Times και συνεχίζει:

Αν και η Ελλάδα έγινε η 16η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επέτρεψε τους γάμους ομοφύλων, είναι το πρώτο ορθόδοξο χριστιανικό έθνος που ψήφισε τέτοιο νόμο. Η χώρα επέκτεινε τις συμβάσεις συμβίωσης σε ομόφυλα ζευγάρια το 2015, αλλά δεν επέκτεινε τα ίσα γονικά δικαιώματα εκείνη την εποχή.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί να περάσει τα νέα μέτρα μετά τη συντριπτική επανεκλογή του πέρυσι. Είπε στο υπουργικό του συμβούλιο τον περασμένο μήνα ότι ο γάμος ομοφυλόφιλων είναι θέμα ίσων δικαιωμάτων, σημείωσε ότι παρόμοια νομοθεσία ισχύει σε περισσότερες από 30 άλλες χώρες και είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν «πολίτες δεύτερης κατηγορίας» ή «παιδιά ενός κατώτερου Θεού», καταλήγει το αμερικανικό μέσο.

new york times 1a7a6

Στο ίδιο «πνεύμα» και ο τίτλος του CNN: «Η Ελλάδα νομιμοποιεί τον γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου για πρώτη φορά σε μια ορθόδοξη χριστιανική χώρα».

Το μέσο σχολιάζει:

«Παρόλο που η Ελλάδα εισήγαγε το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια πριν από σχεδόν μια δεκαετία υπό την αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο οι βιολογικοί γονείς των παιδιών σε αυτές τις σχέσεις αναγνωρίζονταν ως νόμιμοι κηδεμόνες. Τώρα, οι ομόφυλοι γονείς μπορούν και οι δύο να αναγνωριστούν ως νόμιμοι γονείς των παιδιών τους».

«Η προετοιμασία για την ψηφοφορία ήταν μια δύσκολη μάχη με τα συναισθήματα να βρίσκονται στα ύψη. Δεν επρόκειτο ποτέ να είναι εύκολη. Στην Ελλάδα η ώθηση προήλθε από ένα κεντροδεξιό κόμμα με πολλούς από τους ψηφοφόρους του να υποστηρίζουν τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες», αναφέρει ακόμα το αμερικανικό μέσο.

ομοφυλα ζευγαρια

«Η Ελλάδα γίνεται η πρώτη ορθόδοξη χώρα που νομιμοποιεί τον πολιτικό γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων», αναφέρει το Associated Press.

ομοφυλα ζευγαρια

«Τα ζευγάρια του ίδιου φύλου θα μπορούν πλέον να υιοθετούν νόμιμα παιδιά μετά την ψηφοφορία της Πέμπτης στο κοινοβούλιο με ψήφους 176-76», αναφέρει το BBC, συμπληρώνοντας:

 

 

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο νέος νόμος θα καταργήσει “με τόλμη μια σοβαρή ανισότητα”. Όμως έχει διχάσει τη χώρα, με τη σθεναρή αντίσταση να καθοδηγείται από την ισχυρή Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι υποστηρικτές της πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα».

«Είναι η πρώτη χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη που έχει ισότητα στο γάμο», τονίζει το βρετανικό μέσο.

ομοφυλα ζευγαρια

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 753


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα