Κατάλαβες τώρα ΡΑΓΙΑ,  γιατί ο Μητσοτάκης έκανε τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ;;;

Κατάλαβες τώρα ΡΑΓΙΑ, γιατί ο Μητσοτάκης έκανε τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ;;;

8 Μαΐου, 2024 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,493
Μοίρασέ το

 

 

ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ…

Να βρεθεί έστω και ένας εισαγγελέας ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, που θα εφαρμόσει το άρθρο 93 του Συντάγματος, και θα παραπέμψει σε δίκη ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΜΕ ΔΟΛΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΠΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ…

 

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ – ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ – ΤΣΙΟΡΔΑ – ΚΙΚΙΛΙΑ…

 

ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

 

ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ  ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ. 

 

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ!!!

 

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

 

 

 

Ένα έγκλημα ζητάει τους ενόχους και την τιμωρία τους: Χιλιάδες πέθαναν από το εμβόλιο της AstraZeneca

Άγνωστος ο αριθμός των θανάτων από τα εμβόλια της Pfizer και της Μoderna

… ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΘΕΪΚΗ Ή Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΕΜΕΣΗ…

ΚΑΙ Η ΑΤΗ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΤΔ.
ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΩ ΕΝ ΖΩΗ…
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ…
ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.
ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΚΤΥΠΑΓΑΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA… (εδώ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ …(εδώ)
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ… (εδώ , εδώ και εδώ)
ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Η απόσυρση παγκοσμίως του εμβολίου κατά του Covid-19 της AstraZeneca λόγω των σοβαρών παρενεργειών που προκάλεσε σε πολλούς από αυτούς που εμβολιάστηκαν με αυτό εκθέτει στον μέγιστο βαθμό την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς πρόκειται για ένα έγκλημα το οποίο έχει ενόχους που πρέπει να τιμωρηθούν.

Ένα εμβόλιο το οποίο μπορεί να προκάλεσε χιλιάδες θανάτους στην Ελλάδα.

Το εμβόλιο αυτό το έφερε στην Ελλάδα η κυβέρνηση, ως ένα από τα τέσσερα εγκεκριμένα μαζί με αυτά της Johnson & Johnson, της Μoderna και της Pfizer.

Η σημερινή του απόσυρση είναι ομολογία ότι το εμβόλιο αυτό ήταν ακατάλληλο και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Τότε όμως ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της κυβέρνησης του προωθούσαν το συγκεκριμένο εμβόλιο για το οποίο, έλεγαν ότι ήταν ασφαλέστατο και προέτρεπαν τους Έλληνες να πάνε να εμβολιαστούν άμεσα.

Ήδη από τους πρώτους μήνες των εμβολιασμών με αυτό το εμβόλιο προέκυψαν θάνατοι από θρομβώσεις.

Τα περιστατικά ήταν πολλά με αποτέλεσμα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) να κρίνει ήδη από τον Απρίλιο του 2021 ότι πρόκειται για μια «πολύ σπάνια» παρενέργεια του εμβολίου της AstraZeneca κατά της Covid-19 που προκαλούσε θρόμβους αίματος.

Τους επόμενους μήνες και μέχρι το καλοκαίρι, το σύνολο των χωρών της ΕΕ, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, αποφάσισαν να περιορίσουν το συγκεκριμένο εμβόλιο στους ηλικιωμένους.

Δηλαδή οι ηλικιωμένοι δεν ήταν κανονικοί άνθρωποι και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως «πειραματόζωα», υιοθετώντας μία πρακτική όχι χιτλερικού αλλά χιμλερικού τύπου (αφού ο Χάινριχ Χίμλερ ήταν ο υπεύθυνος που οργάνωνε τα απάνθρωπα πειράματα, του «άγγελου του θανάτου» Γιόζεφ Μένγκελε), που θύμιζε τα εγκλήματα των Γερμανών του Β΄ΠΠ.

Άλλωστε το παραδέχτηκε ένας εκ των βασικών «ειδικών» της κυβέρνησης εκείνη την εποχή, ο Γ.Μαγιορκίνης, ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, παραδέχθηκε έμμεσα πως γνώριζαν για τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca για αυτό και το προώθησαν στις μεγάλες ηλικίες!

Σημειώνεται ότι το 2021 και το 2022 που ήταν χρονιές μαζικών και καταναγκαστικών εμβολιασμών υπήρχαν πολλές χιλιάδες επιπλέον θάνατοι σε σύγκριση με το 2020 που ήταν μόνο χρόνια πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα το 2022 το σύνολο των νεκρών ήταν 140.292 (70.588 άνδρες και 69.704 γυναίκες), ενώ κατά την αντίστοιχη περίοδο των 52 εβδομάδων του 2020 οι θάνατοι είχαν ανέλθει στους 130.288.

Σε ότι αφορά τις πενήντα δύο (52) εβδομάδες του 2021 οι θάνατοι είχαν ανέλθει στους 143.586!

Δηλαδή κατά την διάρκεια των ετών 2021 και 2022, στην Ελλάδα των εμβολιασμών έλαβαν χώρα 23.500 περισσότεροι θάνατοι!

Φυσικά όλοι οι επιπλέον θάνατοι δεν είναι απαραίτητο ότι οφείλονται στους εμβολιασμούς αλλά σίγουρα «πιάνουν» ένα μεγάλο ποσοστό και μέρος των θανάτων από εμβολιασμούς μπορεί να οφείλεται στο συγκεκριμένο εμβόλιο της AstraZeneca.

Να σημειωθεί ότι οι παρενέργειες των εμβολίων δεν είναι απαραίτητο να εμφανιστούν την στιγμή της λήψης, αλλά μπορεί να προκληθούν «ζημιές» που δεν φαίνονται και θα εκδηλωθούν μήνες ίσως και χρόνια αργότερα.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν μπορούμε να προβλέψουμε πόσοι θα χάσουν τη ζωή τους στα χρόνια που έρχονται, ενώ τίθεται θέμα και για το τι συμβαίνει και με τα άλλα εμβόλια τα οποία και αυτά βρίσκονται υπό διερεύνηση και ήδη υπάρχουν πολλές ιατρικές εκθέσεις και μελέτες που δείχνουν πως έχουν προκληθεί πολυάριθμες βλάβες που προκαλούν από αναπηρία μέχρι και θάνατο.

Σημειώνεται και πάλι ότι το εμβόλιο δεν αποσύρθηκε από την Ελλάδα καθώς συνεχίστηκε να χρησιμοποιείται για τους ηλικιωμένους ανθρώπους.

Δηλαδή για το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού ο οποίος είναι γνωστό πως είναι γερασμένος…

Ότι συνέβη με την AstraZeneca, είναι μόνο η αρχή.

Όταν θα καθοριστούν οι παρενέργειες των εμβολίων των άλλων φαρμακευτικών εταιρειών η ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα λάβει διαστάσεις τραγωδίας.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,493


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα