Κατάντια! Η ΝΔ βάζει στα ψηφοδέλτια υπόδικο για κακούργημα σε υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ!

Κατάντια! Η ΝΔ βάζει στα ψηφοδέλτια υπόδικο για κακούργημα σε υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ!

7 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:340
Μοίρασέ το

 

 

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κάνει τα στραβά μάτια επίτηδες στο βεβαρημένο παρελθόν του υποψηφίου της.

Τόσο σε βάρος του ιδίου όσο και της συζύγου του έχει ασκηθεί  ποινική δίωξη, αλλά είναι υπόδικος, για ενέργειές του ως πρώην υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ, με δύο αμετάκλητα βουλεύματα από Δικαστικά Συμβούλια για κακουργηματική απιστία της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ επί ζημία του Δημοσίου.

Μήπως θέλουν να τον προστατεύσουν με την βουλευτική ασυλία;

Αν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δεν είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;;;
Κι αν αυτοί που θα ψηφίσουν τέτοια “μπουμπούκια” δεν είναι ΤΟ ΚΩΛΟΡΩΜΑΙΙΚΟ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Η πιο τρανή απόδειξη ότι η παρανομία «ρέει» στο αίμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μελών του κόμματός του αποτελεί το γεγονός ότι στα ψηφοδέλτια για τις επερχόμενες και πολυαναμενόμενες εκλογές βάζει υπόδικο για κακούργημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο πρόσωπο είναι ο Σταμάτης Πουλής, ο οποίος είχε εμπλοκή στις υποθέσεις του παλαιού ΚΕΕΛΠΝΟ, όταν ήταν υπουργό ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο ίδιος διαφημίζει με καμάρι όπου σταθεί και όπου βρεθεί στην δυτική Αττική, όπου κατεβαίνει, την υποψηφιότητα του καιρό τώρα.

Όπως κάνει και ο κ. Γεωργιάδης ενώ πίνει νερό στο όνομά του και εγγυάται για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του.

Πως θα μπορούσε να κάνει αλλιώς αφού επί χρόνια στενή σύμβουλός του (μετακλητή τώρα στο γραφείο του) έχει τη σύζυγο του κ. Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου!

 

Η περίπτωση του Σταμάτη Πουλή

 

Φαίνεται πως η ΝΔ έκανε πως κάνει τα στραβά μάτια επίτηδες το βεβαρημένο παρελθόν του υποψηφίου της.

Τόσο σε βάρος του ιδίου όσο και της συζύγου του έχει ασκηθεί  ποινική δίωξη, αλλά είναι υπόδικος, για ενέργειές του ως πρώην υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ, με δύο αμετάκλητα βουλεύματα από Δικαστικά Συμβούλια για κακουργηματική απιστία της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ επί ζημία του Δημοσίου.

Το…αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι δίκες έχουν προσδιοριστεί χρονικά η πρώτη για τις 22 Μαΐου, δηλαδή μια μέρα μετά τις εκλογές και η δεύτερη για τις 14 Ιουνίου.

Ο κ. Πουλής διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση με τις 23 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ με την παρέμβαση του τότε υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.Φυσικά, ανάμεσα στους 23 που «ευεργετήθηκαν» ήταν άνθρωποι του κ. Γεωργιάδη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είχαν προσληφθεί τότε «φιγουράρουν» ο σημερινός διευθυντής του γραφείου του κ. Γεωργιάδη, Γιάννης Θεοδωράτος, όπως και η σύζυγός του, η ιδιαιτέρα γραμματέας του, Μαριέττα Δήμα, η Παρασκευή Κατραβά, αδελφή της Βασιλείας Κατραβά, η οποία έχει τοποθετηθεί στη γενική γραμματεία έρευνας και καινοτομίας του υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς και η σύζυγος του Ανδρέα Πάτση, Βίκυ Παπαλουκά.

Έτσι, μόνο προβληματισμό και ερωτηματικά προκαλεί η υποψηφιότητα καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι η ΝΔ θέλει να προστατεύσει τον κ. Πουλή με την βουλευτική ασυλία από τις διώξεις.

 

Πηγή

Προβολές : 340


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα