Κατάρρευση του πολιτισμού. Αριστεροί δάσκαλοι πείθουν τους νέους ότι είναι τρανσέξουαλ! Ραγδαία αύξηση στις αλλαγές φύλου

Κατάρρευση του πολιτισμού. Αριστεροί δάσκαλοι πείθουν τους νέους ότι είναι τρανσέξουαλ! Ραγδαία αύξηση στις αλλαγές φύλου

13 Μαρτίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:438
Μοίρασέ το

 

Μια έκθεση του Reuters διαπίστωσε ότι οι διαγνώσεις των νέων με δυσφορία φύλου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια. Ενώ το 2017 υπήρχαν μόλις πάνω από 15.000 περιπτώσεις, ο αριθμός έχει εκτοξευθεί σε περισσότερες από 42.000 το 2021.

 

Δεν είναι θέμα ρατσισμού, όπως προσπαθούν με τους γελοίους φασιστικούς σιωνιστικούς νόμους να το επιβάλουν.

Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ…

Κάθε επιχειρούμενη γονιδιακή αλλαγή, είναι παράνοια.

Είναι ο ανώμαλος κόσμος που θέλει να φτιάξει η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΦΑΡΑ…

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αναζητούν ιατρικές θεραπείες που αλλάζουν τη ζωή τους και είναι μη αναστρέψιμες σε μια προσπάθεια να αλλάξουν το φύλο τους.

Η ταυτοποίηση των τρανσέξουαλ βρίσκεται σε άνοδο, ιδίως μεταξύ των νέων. Μια έκθεση του Pew Research Center διαπίστωσε ότι ένα πλήρες 5% των νέων ενηλίκων ισχυρίζονται ότι το φύλο τους είναι διαφορετικό από το φύλο τους.

Η έκθεση εξηγεί ότι “το ποσοστό των Αμερικανών ενηλίκων που είναι τρανσέξουαλ είναι ιδιαίτερα υψηλό μεταξύ των ενηλίκων ηλικίας κάτω των 25 ετών” και στη συνέχεια προσθέτει ότι “σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, το 3,1% είναι τρανς άνδρας ή τρανς γυναίκα, σε σύγκριση με μόλις 0,5% των ατόμων ηλικίας 25 έως 29 ετών”.

Επιπλέον, μια έκθεση του Reuters διαπίστωσε ότι οι διαγνώσεις των νέων με δυσφορία φύλου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια. Ενώ το 2017 υπήρχαν μόλις πάνω από 15.000 περιπτώσεις, ο αριθμός έχει εκτοξευθεί σε περισσότερες από 42.000 το 2021.

“Καθώς έχει αυξηθεί ο αριθμός των τρανσέξουαλ παιδιών, έχει αυξηθεί και η πρόσβασή τους σε φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο, η οποία παρέχεται σε μεγάλο βαθμό σε δεκάδες κλινικές μεγάλων νοσοκομείων”, αναφέρεται στην έκθεση:
Εν τω μεταξύ, μια μελέτη από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Αγγλίας διαπίστωσε ότι υπήρξε έκρηξη στον αριθμό των κοριτσιών που προσδιορίζονται ως τρανσέξουαλ. Ενώ πριν από μια δεκαετία υπήρχαν μόνο 500 παραπομπές στην Υπηρεσία Ανάπτυξης της Ταυτότητας Φύλου, ο αριθμός είχε αυξηθεί σε 5.000 παραπομπές το 2021.

Μια έκθεση από το Breitbart News κατέγραψε διάφορα ανησυχητικά ευρήματα μιας δημοσκόπησης στην Phillips Academy Andover, ίσως το πιο διάσημο προπαρασκευαστικό σχολείο της Αμερικής για το κολέγιο. Αν και δεν συζητήθηκε η ταυτοποίηση με τους τρανσέξουαλ, τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι μόνο το 60 τοις εκατό των ερωτηθέντων γυναικών παρατήρησαν ότι ταυτίζονται ως στρέιτ.

Πολλές από αυτές που προσδιορίζονται ως τρανσέξουαλ επιδιώκουν ιατρικές παρεμβάσεις, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν φάρμακα που εμποδίζουν την εφηβεία, ορμόνες για το άλλο φύλο, ακόμη και χειρουργικές επεμβάσεις όπως διπλές μαστεκτομές.

Μια έκθεση από το Breitbart News διαπίστωσε ότι ακόμη και το 2019, 26.000 γυναίκες και κορίτσια συγκέντρωναν χρήματα στον δημοφιλή ιστότοπο crowdfunding GoFundMe για “χειρουργική επέμβαση κορυφής”.

Ένα άτομο που συγκεντρώνει χρήματα για την μη αναστρέψιμη επέμβαση έγραψε: “Αυτή είναι μια επέμβαση που ονειρευόμουν από τότε που ήμουν παιδί. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόταν πραγματικότητα. Το στήθος μου ήταν η κύρια πηγή δυσφορίας και δυσφορίας στη ζωή μου και σύντομα θα εξαφανιστεί”.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος δήλωσε: “Η χειρουργική επέμβαση κορυφής είναι κάτι που ήθελα από τότε που δεν είχα τη γλώσσα για να το περιγράψω. Δεσμεύομαι κάθε μέρα. Είναι άβολο και δεν θέλω να χρειάζεται να παλεύω συνέχεια για να αναπνεύσω”.

Πριν υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, πολλές γυναίκες που ταυτίζονται ως άνδρες λαμβάνουν πρώτα διασταυρούμενες ορμόνες με σκοπό να αρρενοποιήσουν το σώμα και τη φωνή τους. Ορισμένες από αυτές που έχουν υποβληθεί σε ορμονοθεραπεία έχουν αγωνιστεί με πρώιμη φαλάκρα.

Εν τω μεταξύ, το Breitbart News αποκάλυψε ότι ορισμένοι στον τομέα της υγείας και της ιατρικής έχουν υποβαθμίσει τη σοβαρότητα αυτών των παρεμβάσεων. Σε ένα βίντεο που περιήλθε στην κατοχή του Breitbart News, η εκλεγμένη πρόεδρος της Παγκόσμιας Επαγγελματικής Ένωσης για την Υγεία των Τρανσέξουαλ (WPATH) Marci Bowers συνέκρινε τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου με την “αφαίρεση μιας ελιάς”.

 

Πηγή: Breitbart

 

Πηγή

Προβολές : 438


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα