Κατά της αποχής και κατά ΜΑΞΙΜΟΥ και  ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ, ο Κασιδιάρης (βίντεο)

Κατά της αποχής και κατά ΜΑΞΙΜΟΥ και ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ, ο Κασιδιάρης (βίντεο)

17 Μαΐου, 2023 29 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,928
Μοίρασέ το

 

“ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!”

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ – ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ!

…”Με όσους προβάλει η λίστα Πέτσα…

Δηλαδή, τον Νατσιό και το κόμμα του…

Πολύ χρήμα έχει πέσει σ’ αυτή τη λίστα Πέτσα για να προβάλουν τα εκπορνευμένα ΜΜΕ τους πατριδοκάπηλους και τους Χριστέμπορους…

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Α ρε Λιάκο, κι εσύ πριμοδοτείς ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, με το να μην μιλάς για ΑΠΟΧΗ, ούτε καν για την δεδομένη ΝΟΘΕΙΑ…

Μήπως να σου εκτύπωναν οι συνεργάτες σου το ΕΠΙΚΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ;;;

 

Στις 21 Μαΐου ούτε ένας Έλληνας ΔΕΝ πρέπει να απέχει από την εκλογική διαδικασία. Η συμμορία που απέκλεισε το κόμμα μας από τις εκλογές έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο: Να μας απογοητεύσει και να μας σύρει στο λευκό, το άκυρο και την αποχή, γιατί έτσι ευνοούνται τα υπόγεια σχέδιά της. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, δεν θα μείνουμε σπίτι και δεν θα βρεθούμε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.

Δεν θεωρώ τους συμπολίτες μου αμνοερίφια για να τους δώσω «γραμμή» και να τους κατευθύνω σε οποιοδήποτε κόμμα.

 

Ζητώ όμως από όλους να συμμετέχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν κατά συνείδηση ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη, που καταδιώκει με μίσος τις εθνικές ιδέες και πάνω από μισό εκατομμύριο ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

 

ΥΓ1: Επειδή δεχόμαστε άπειρες ερωτήσεις και υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για τα μικρά κόμματα, συνιστώ να είστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι με όσους πέρασε εκπρόθεσμα ο ελεγχόμενος Άρειος Πάγος (Εάν, Πλεύση) και με όσους προβάλλει η λίστα Πέτσα (Τζήμερο, Νίκη).

 

ΥΓ2: Ο Μητσοτάκης κλαιγόταν στον Χατζηνικολάου ότι φοβάται μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα τον κλείσει φυλακή για τις υποκλοπές. Η τραγική ειρωνεία είναι πως αν δεν συνωμοτούσε για να μας αποκλείσει παράνομα από τις εκλογές , αυτό το σενάριο θα καιγόταν λόγω επτακομματικης Βουλής. Μιλάμε για τον ορισμό του ηλιθίου που σκάβει τον λάκκο του άλλου και τελικά κινδυνεύει να πέσει ο ίδιος μέσα. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε κατά συνείδηση και μαυρίζουμε την συμμορία του Μεγάρου Μαξίμου.


Πηγή

Προβολές : 1,928


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα