Καταλάβατε πως ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

Καταλάβατε πως ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

11 Ιουλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:525
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι…

Ο Μπάιντεν επιβεβαιώνει πως οι ΗΠΑ πιέζουν την Ελλάδα σε εθνικές υποχωρήσεις, προκειμένου να δεχτεί η Τουρκία την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Στο ίδιο τσουβάλι βάζει τον θύτη και το θύμα ο Τζο Μπάιντεν, σε μία απαράδεκτη συνέντευξη που έδωσε στο CNN, αναφορικά με την Τουρκία και το βέτο στην Σουηδία.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε πως ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝΗΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Στην ουσία, πίσω από τον Ερντογάν, βρίσκονται οι εβραιοσιωνιστές…

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΚΑΙ Η ΟΒΡΑΙΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ SINGULAR LOGIC, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ… ΕΚΤΟΣ ΑΝ…

 

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ”, ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ…

ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ…

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ…

ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ…

ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ… ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ..

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN για την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στη Λιθουανία στις 11-22 Ιουλίου και για την προσπάθεια στρατιωτικής ενίσχυσης τόσο της Ελλάδας όσο και της Τουρκίας, έδωσε προτεραιότητα στον Ερντογάν για να κατευνάσει την αντιθεσή του σχετικά με την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

 


Όπως διαβάζουμε στο NewsBreak: Στο ίδιο τσουβάλι βάζει τον θύτη και το θύμα ο Τζο Μπάιντεν, σε μία απαράδεκτη συνέντευξη που έδωσε στο CNN, αναφορικά με την Τουρκία και το βέτο στην Σουηδία.

Λίγες ημέρες πριν την σύνοδο κορυφής, φαίνεται ότι οι ΗΠΑ πιέζουν την Ελλάδα να προβεί σε εθνικές υποχωρήσεις, προκειμένου να κατευνασθεί η Τουρκία και να δώσει το πράσινο φως για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Ο Μπάιντεν επιβεβαιώνει πως οι ΗΠΑ πιέζουν την Ελλάδα σε εθνικές υποχωρήσεις, προκειμένου να δεχτεί η Τουρκία την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Ολόκληρη η δήλωση του Αμερικανού προέδρου στο CNN:

«Η Τουρκία αναζητά εκσυγχρονισμό των F-16. Ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης αναζητά επίσης κάποια βοήθεια, οπότε αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δημιουργήσω μια μικρή κοινοπραξία, όπου ενισχύουμε το ΝΑΤΟ όσον αφορά τη στρατιωτική ικανότητα τόσο της Ελλάδας όσο και της Τουρκίας και θα επιτρέψουμε στη Σουηδία να εισέλθει στο ΝΑΤΟ…»

Προκαλεί πάντως σοβαρότατα ερωτηματικά η αναφορά του Μπάιντεν στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι ακριβώς ζήτησε ο πρωθυπουργός; Για ποια «βοήθεια» μιλάει ο Μπάιντεν;

 

Υπενθυμίζεται πως κλείδωσε και επίσημα για τις 12 Ιουλίου η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Βίλνιους, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

 

Πηγή

Προβολές : 525


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα