Καταπέλτης ο π. Στυλιανός Καρπαθίου κατά “εκκλησιαστικού ” ιστολογίου, για παραποίηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Καταπέλτης ο π. Στυλιανός Καρπαθίου κατά “εκκλησιαστικού ” ιστολογίου, για παραποίηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ

16 Ιανουαρίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:813
Μοίρασέ το

 

 

Ἐπιβεβλημένη ἐνημέρωση

Κάθε ἄλλη πληροφορία ὅπως αὐτὴ ποὺ προέρχεται ἀπὸ τὸ κακόβουλο δημοσίευμα τοῦ Ekklisiaonline τοῦ κ. Καραγιάννη, εἶναι ἐξώφθαλμη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, καὶ ὁ ἐφευρέτης της στυγνὸς ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ὡς ὁ ἐθνικὸς καὶ Τελώνης κατὰ τὸν λόγον τοῦ Κυρίου.

 

 

 

Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου, δεν χρειάζεται συστάσεις… είναι από τους ελάχιστους ιερείς που στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού, άλλοτε στο θέμα της απάτης του κορονοϊού και του εμβολίου που είδαμε πως προκάλεσε εκατομμύρια θανάτους σ’ όλο τον κόσμο, είτε στο μείζον θέμα των ψηφιακών ταυτοτήτων, είτε στο θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομοφυλοφίλων, και σε πολλά άλλα θέματα εκκλησιαστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Είναι “φυσικό” να γίνεται το “κόκκινο πανί” για όσους “βλέπουν μονόπατα” κάποια πράγματα ή ίσως εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς…

Η αναφορά του πατρός Στυλιανού Καρπαθίου σε συγκεκριμένο ιστολόγιο και συγκεκριμένο εκδότη, σίγουρα δεν είναι τυχαία, καθώς το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει δημιουργήσει κι άλλες δυσμενείς καταστάσεις… π.χ. εδώκι όπως γράφεται στη σχετική ανάρτηση, “Η τακτική πάγια, αφήνει αρχικά αιχμές υπό τον τίτλο ΄΄νέο σκάνδαλο΄΄, ενώ στη συνέχεια καλεί την Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και το Πατριαρχείο να λάβουν μέτρα!

Η παραποίηση της πραγματικότητας στο πρόσωπο του π. Στυλιανού Καρπαθίου, καθιστά δεδομένη την Επιβεβλημένη Ενημέρωση εκ μέρους του, προς αποκατάσταση της αλήθειας…

Μήπως ο συγκεκριμένος εκδότης του ιστολογίου, πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του και να ζητήσει συγνώμη από τον π. Στυλιανό Καρπαθίου, για την παραποίηση των γεγονότων;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

  ‘’ἐὰν γὰρ καὶ πορευθῶ ἐν μέσῳ σκιᾶς

  θανάτου, οὐ φοβηθήσομαι κακὰ ὅτι σοὶ  μετ’ἐμοῦ εἶ’’ 

Ψαλμ. 22 (23), 4.

   

  Κυκλοφόρησε ἀπὸ ἱστοσελίδα, ὑπὸ τὴν ἐπωνυμία Ekklisiaonline ἰδιοκτησίας τοῦ κ. Καραγιάννη, (Ποιός ἄρά γε τοῦ ἔδωσε τὸ δικαίωμα νὰ χρησιμοποιεῖ τὸ ὑπερένδοξο ὄνομα τῆς Ἐκκλησίας γιὰ νὰ προβάλλλει τὴν πνευματική του παθολογία ὡς ἐκπρόσωπός της;) ἡ ”εἴδηση” ὅτι μοῦ ἔχει ἐπιβληθεῖ τριετὴς ἀργία δηλ. ἀποχὴ ἀπὸ πάσης ἱεροπραξίας κατόπιν ἀποφάσεως τοῦ Συνοδικοῦ Δικαστηρίου.

   Ἡ ἀλήθεια ἔχει ὡς ἑξῆς:

   Μηνύθηκα στὰ Ἐκκλησιαστικὰ Δικαστήρια ἀπὸ τοὺς Μητροπολῖτες Πειραιῶς Σεραφείμ, Ναυπάκτου Ἰερόθεο, Μεσογαίας Νικόλαο καὶ τὸν ἀκαταδίωκτο κ. Σ. Τσιόδρα, ὑποστηρικτὲς τῆς ἀντιχρίστου Νέας Τάξης Πραγμάτων καὶ τῆς Μεγάλης Ἐπανεκκίνησης, γιὰ τὴν θεολογικὴ καὶ ἐπιστημονικὴ κριτική μου στάση ἀπέναντι στὰ ἀνθρωποκτόνα ἐμβόλια, μὲ σκοπὸ τὸν ἐκφοβισμὸ καὶ τὴν ὑποχώρησή μου ἀπὸ τῆς Ἀληθείας.    

    Ὅμως εἰς μάτην. Οἱ ἐν λόγῳ μεγαλοσχήμονες οἱ ὁποῖοι ἔκλεισαν τὶς Ἐκκλησίες, ἀπαγόρευσαν τὴν τέλεση τῶν Ἱερῶν Ἀκολουθιῶν, συμπεριλαμβανομένου καὶ τοῦ Μυστηρίου τῆς Θείας Εὐχαριστίας !!!,  υἱοθέτησαν τὴν εἰκονομαχικὴ αἵρεση, ἐξαπάτησαν τὴν Ἱερὰν Σύνοδο μὲ ἀκρωτηριασμένα κείμενα, ποὺ ἀφοροῦσαν τὶς φρικτὲς προϋποθέσεις παρασκευῆς τῶν ἐμβολίων,   δὲν κατάφεραν τὸ ποθούμενον.

    Καὶ ἐπιτελοῦσα καὶ ἐπιτελῶ χωρὶς διακοπή, ἀπρόσκοπτα, τὰ ἱερατικά μου καθήκοντα, χωρὶς ποτὲ νὰ ἀπέχω ἀπ’ αὐτά. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΥΣΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ.

   Κάθε ἄλλη πληροφορία ὅπως αὐτὴ ποὺ προέρχεται ἀπὸ τὸ κακόβουλο δημοσίευμα τοῦ Ekklisiaonline τοῦ κ. Καραγιάννη, εἶναι ἐξώφθαλμη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, καὶ ὁ ἐφευρέτης της στυγνὸς ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ὡς ὁ ἐθνικὸς καὶ Τελώνης κατὰ τὸν λόγον τοῦ Κυρίου.(Ματθ. 18,17)

   Τοῦ εὔχομαι καλὴ μετάνοια.

 

                                                                                           π.Στυλιανός Καρπαθίου

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 813


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα