ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ, ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ! (Χωρίς το κωλο-smart phone ζεις, όσο ηλίθιος κι αν είσαι, χωρίς νερό όμως όχι!)

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ, ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ! (Χωρίς το κωλο-smart phone ζεις, όσο ηλίθιος κι αν είσαι, χωρίς νερό όμως όχι!)

5 Απριλίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:396
Μοίρασέ το

 

 

Μυστική συμφωνία για πώληση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για όλη την Ευρώπη.

 

 

 

Είπαμε το… ΡΕΥΜΑ, ΡΕΥΜΑΤΑΚΙ, πληρώνουμε σαν ΣΚΛΑΒΟΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ, τώρα θα πούμε ΤΟ ΝΕΡΟ, ΝΕΡΑΚΙ…

Αλλά μυαλό για να αντιληφθούμε τι σημαίνει αυτό για την γεωργία, για την κτηνοτροφία, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ…

ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΜΥΑΛΟ…

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ Σ’ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ…ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ.

Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

( ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ: «Το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό, αλλά προϊόν προς πώληση»!  Peter Brabeck, διευθυντής της Νestle.  — ΣΥΝΔΕΣΗ: “Ακόμη και η βροχή” – ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ” ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ! )

 

Σοκαριστικό γερμανικό ρεπορτάζ για το νερό: Μυστικές συμφωνίες Ελλάδας-Ευρωπαϊκής επιτροπής και 400% αυξήσεις!

Το ρεπορτάζ του “Monitor”, το οποίο αναδείχτηκε πρόσφατα και από το PrimeNewsradio.gr, αφοπλίζει με τις πληροφορίες που δίνει και τα έγγραφα που παρουσιάζει, μιλά ξεκάθαρα για μυστική συμφωνία για πώληση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για όλη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολιτών της Πορτογαλίας στο “Monitor”, στο οποίο η ιδιωτικοποίηση έχει προχωρήσει, το κόστος για το νερό αυξήθηκε κατά 400% και συνεχίζει να αυξάνεται 6% ετησίως!

Έκπληκτοι επίσης μαθαίνουμε, ότι μετά από πιέσεις των Γερμανών πολιτών δήμοι ξανααγοράζουν τα δικαιώματα της ύδρευσης, ενώ η πολυπόθητη ενίσχυση της ποιότητας καταλήγει σε χλωρίωση του νερού, μετά από προχειρότητες που καταλήγουν πολλές φορές σε βρώμικους αγωγούς.

Σας παραθέτουμε το βίντεο με το επίμαχο ρεπορτάζ:

(“εδώ θα μιλήσει κανένας δημοσιογράφος ή γαργάρα το κάναμε και αυτό;”)

(taken from Tik Tok – Δείτε το video σε full screen)

 

Πηγή

Προβολές : 396


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα