ΚΑΪ-ΛΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΤΣΑ-ΠΛΙ  (Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την σύλληψη)...

ΚΑΪ-ΛΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΤΣΑ-ΠΛΙ (Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την σύλληψη)...

16 Δεκεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:890
Μοίρασέ το

 

Είπα κι εγώ, για 600 ψωροχιλιάρικα μπήκε στη μπουζού ;;
Είναι ακριβή η κυρία…

Δηλαδή πίσω από predator και pegasus είναι Τούρκο Καταριανοι και κανένας δεν είχε πάρει τίποτα χαμπάρι…εκτός από ελάχιστα γατόνια.

ΚΑΪ-ΛΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΤΣΑ-ΠΛΙ  (Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την σύλληψη)...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 

ΚΑΪ-ΛΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΤΣΑ-ΠΛΙ (Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την σύλληψη, με τεκμηρίωση από ευρήματα στο internet)
Πάντα είχα μία απορία όταν έβγαινε η Καϊλή να καλύπτει ή να προσπαθεί να ρίξει στα μαλακά το σκάνδαλο παρακολουθήσεων του predator, κάτι δεν μου “κόλλαγε”:
✔️ Πώς είναι δυνατόν η πρόεδρος της πολύ ισχυρής επιτροπής SΤΟA του Ευρωκοινοβουλίου, που είναι υπεύθυνη και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως προς την προστασία προσωπικών δεδομένων στην ευρωπαϊκή νομολογία (GDBR, Data Governance Act, Data Service Act κλπ) να λαμβάνει δημόσια τελείως αντίθετη θέση, σε ότι αφορά το predator;;
Οι πολιτικές αλλαξοκωλιές των Σημιτικών με το εδώ κυβερνών κόμμα δεν με πείθουν. Γιατί;; Γιατί όλοι αυτοί οι τύποι, τύπισσες και τυπάκια δεν κάνουν απολύτως τίποτα αν δεν υπάρχει από πίσω υπόθεση με χοντρό χρήμα.
Και το έψαξα.
Τι ακριβώς κάνει η Καϊλή ως αντιπρόεδρος του ΕΚ:
🔹 Όπως προανέφερα, προεδρεύει σε πολύ σημαντική επιτροπή που έχει παραγάγει θέσεις σωστές. Τόσο, που να έχει έρθει σε ρήξη η ΕΕ με τις, αμερικανικές κυρίως, bigtech του διαδικτύου τύπου Ζούκη, Μusk, Amazon, Google που θίγονται. Αυτό όμως δεν είναι θέμα για να την τυλίξουν οι Βελγικές αρχές σε μια κόλλα χαρτί κατηγορώντας την για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κλπ.
🔹 Συμμετέχει στις επιτροπές σχέσεων της ΕΕ με τις αραβικές χώρες και τις χώρες του Κόλπου. Οι δύο πρόσφατες εισηγήσεις που έκανε με τον επίσης κατηγορούμενο Ιταλό ευρωβουλευτή M.Pineda, βεβαίως και έριχναν στα μαλακά χώρες όπως το Κατάρ κάνοντας τα στραβά μάτια για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ. Το τι είναι το Κατάρ, τα πλυντήρια που κάνει μέσω όποιου τρόπου μπορείς να φανταστείς (χρυσό, λαθραίο πετρέλαιο, αρχαιοκαπηλία, ποδόσφαιρο κα) τα έχουμε ξαναπεί εδώ, οπότε ας μην τα επαναλαμβάνω .(δες κάτωθεν έγκαιρο πρόσφατο “ρεπορτάζ” γεωπολιτικής ανάλυσης στις 21/8 )
Ούτε αυτό όμως με πείθει για τους λόγους της σύλληψης της. Δεν έχει φτάσει η ΕΕ ή το Βέλγιο να συλλαμβάνουν πολιτικούς για πολιτικούς ή έστω γιά σοβαρούς γεωπολιτικούς λόγους.
🔹Η Καϊλή είναι όμως και μέλος της επιτροπής PEGA του ΕΚ που διερευνά κυρίως το σκάνδαλο παρακολουθήσεων δια του pegasus.
Αυτό είναι αδελφάκι με το ισραηλινής προέλευσης predator κάνοντας, πάνω κάτω, τα ίδια.
Όμως αυτό φαίνεται (Pegasus, Qatar και άλλα πετεινά του δάσουςΕΔΩ) ότι αναπτύχθηκε από την εταιρία ΝSO με χρηματοδότηση από το Κατάρ και με την εμπλοκή ΜΚΟ με σκοτεινές διασυνδέσεις τόσο με ακραίες αντισημιτικές οργανώσεις στην Ευρώπη όσο και με ακροδεξιά κόμματα, μέσα και ένα Ισραηλινό με εμπορικές σχέσεις με την οικογένειά του Ερντογάν και το βαθύ τουρκικό κράτος.
Μέχρι τώρα η εν λόγω επιτροπή του ΕΚ πελαγοδρομεί. Όχι τυχαία, όπως ίσως φανεί και στο επόμενο.
🔹Το καλό μας το κορίτσι το “προκομμένο”, είναι όμως και Σύμβουλος στην Ελβετική εταιρία κρυπτονομισμάτων Vetri. 
Γιατί στην Vetri, η πρόεδρος της επιτροπής του ΕΚ που υπερασπίζεται τις σχετικές τεχνολογίες blockchain που χρησιμοποιεί;; Ούτε τεχνολογικά είναι τίποτα προχωρημένη, το δε κρυπτονόμισμα της VLD είναι από αυτά που λέμε “του σωρού”. Ένα από τα 7.000 περίπου που κυκλοφορούν παγκοσμίως, με τιμή 0,004$ και κεφαλαιοποίηση 3,5εκ$.
Όμως:
✔️Η εμπλοκή της αντιπροέδρου σε ελβετική εταιρία της επιτρέπει να κάνει συναλλαγές με ανώνυμο πορτοφόλι (πράγμα που απαγορεύεται ρητά σε όλη την ΕΕ για την αποφυγή πλυντηρίων).
✔️Το καθ’ όλα κατά τα άλλα νόμιμο στην Ελβετία VLD, είναι ένα από τα μόλις 5 κρυπτονόμισματα που γίνονται δεκτά από το Κατάρ και είναι ευθέως ανταλλάξιμα με ρεάλ του Κατάρ στα εκεί ανταλλακτήρια.
✔️Πίσω από την Vetri κρύβεται η γερμανική εταιρία marketing Vetri Capital, μια από τις πολλές που χρησιμοποιεί η Γερμανική κυβέρνηση για “δουλειές” διείσδυσηςτων συμφερόντων της σε χώρες όπως το Κατάρ, η Ινδία ή η Νότιος Αφρική εκτός των πλαισίων γεωστρατηγικής που ορίζει η ΕΕ σε κρίσιμα θέματα, όπως το ενεργειακό ή ορισμένες τεχνολογίες.
Άρα, και με την επιφύλαξη του τι άλλο θα βγάλει το google search following the money, το πιο πιθανό είναι το κορίτσι μας, μαζί με 5 άλλους Ιταλούς, να λαδώθηκε από το Κατάρ παίζοντας τον ρόλο του Δούρειου Ίππου. Όχι μόνο της ΝΔ, όπως πολύ αργά το κατάλαβε εκείνο το σπίρτο ο Ανδρουλάκης, αλλά και των κύκλων του Σείχη του Κατάρ που προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους ως βασικοί συντελεστές του οργίου παρακολουθήσεων δια του pegasus, που έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες της ΕΕ.
Εν κατακλείδι, κατσαπλιάδες με ακριβά ρούχα όλων των χωρών, μαζευτείτε!
Τίποτα δεν μπορεί να είναι απολύτως κρυφό στην εποχή του internet.
Κομπρί;;
Στις 21/8 η απορία μου ΕΔΩ δεν ήταν “βήξ”
Από τις 200 περίπου σοβαρές εταιρίες της ΕΕ που παράγουν τεχνολογίες blockchain, η καλή μας Καϊλη διάλεξε μια Ελβετική για να της κάνει advising. Αυτήν ΕΔΩ.
Είπα κι εγώ, για 600 ψωροχιλιάρικα μπήκε στη μπουζού ;;
Είναι ακριβή η κυρία…
Δηλαδή πίσω από predator και pegasus είναι Τούρκο Καταριανοι και κανένας δεν είχε πάρει τίποτα χαμπάρι…εκτός από ελάχιστα γατόνια.
Υ.Γ Και η δίκη θα γίνει Βρυξέλλες όχι εδώ …. καταλαβαίνεις τι έρχεται για αυτήν.
Ας πρόσεχε την είχαμε προειδοποιήσει….πάμε τώρα και για άλλα λαμόγια.

 

Πηγή

Προβολές : 890


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα