Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνες Βουρλιώτη για ξέπλυμα χρήματος και από την πλευρά των δωρητών

Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνες Βουρλιώτη για ξέπλυμα χρήματος και από την πλευρά των δωρητών

6 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:393
Μοίρασέ το

 

Στο μικροσκόπιο το ενδεχόμενο δωρητές να ξέπλεναν χρήματα μέσω της Κιβωτού του Κόσμου και τα ποσά να τους επιστρέφονταν. Δεκάδες πρόσωπα στο στόχαστρο.

Λέτε να φτάσουν και στον Τσιπίδη, που είχαν αποκαλύψει τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ εδώ…και εδώ… ;;;
Δηλαδή, στην Μασσονία;;;
Λέτε να ακουμπήσουν και τον … Λούλη (εδώ)…;;;
Μπα… αυτός είναι άνθρωπος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… 
Και οι δωρεές σε γάμους, βαπτίσια, κηδείες;;;
Αυτές, ποιός θα τις ελέγξει;;;
ΚΑΝΕΙΣ;;;
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τα γνωρίζουν μόνον ο παπάς και η πρεσβυτέρα…
Μεγάλη η μπαζα… και η μπίζνα…
 Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει η 

Δεν αποκλείεται να μεγαλώσει ο κύκλος τον εμπλεκομένων στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς με παραγγελία του Προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος ε.τ. Αντεισαγγελέα ΑΠ Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ελέγχονται μία προς μία όλες οι δωρεές σε χρήματα, που έχουν γίνει στον πατέρα Αντώνιο.

Η Αρχή διερευνά το ενδεχόμενο δωρητές να ξέπλεναν χρήματα μέσω της Κιβωτού, καθώς τα ποσά αυτά εκπίπτουν από την Εφορία.

Εάν διαπιστωθεί ότι οι δωρεές ήταν πρόσχημα, τότε θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον πολλών προσώπων.

Στο στόχαστρο της Αρχής έχουν μπει δεκάδες πρόσωπα, που εμφανίζονται στις εκατοντάδες χιλιάδες κινήσεις λογαριασμών της Κιβωτού, αφού έχουν διαπιστωθεί 600 με 700 κινήσεις καθημερινά!

Τρεις πολύ έμπειροι αναλυτές της Αρχής κάνουν χιλιάδες διασταυρώσεις των στοιχείων, που προκύπτουν από τις κινήσεις λογαριασμών της Κιβωτού.

Οι αναλυτές της Αρχής διερευνούν, εάν μέρος των χρημάτων, που έμπαιναν στους λογαριασμούς της Κιβωτού, επέστρεφαν διατραπεζικά στους δωρητές, που έτσι τα «άσπριζαν».

Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της Αρχής, που αφορά τέσσερα κακουργήματα, το πόρισμα του Προέδρου της Χαράλαμπου Βουρλιώτη θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Στο μεταξύ συνεχίζεται και η έρευνα των Εισαγγελέων Ανηλίκων, για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής σωματικής κακοποίησης των ανηλίκων, που ζούσαν στις Δομές της Κιβωτού.

 

Πηγή

Προβολές : 393


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα