Κιβωτός του Κόσμου: Το βιβλίο θρησκευτικών της Γ’ Γυμνασίου εκθειάζει τη δομή!!! (ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Π.Ι. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ!!!)

Κιβωτός του Κόσμου: Το βιβλίο θρησκευτικών της Γ’ Γυμνασίου εκθειάζει τη δομή!!! (ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Π.Ι. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ!!!)

1 Δεκεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:648
Μοίρασέ το

Αφαιρείται το κείμενο

 

Γιατί σας κάνει εντύπωση η προβολή στα “εκπαιδευτικά βιβλία” του υπουργείου ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, η ένταξη στην διδακτέα ύλη προώθησης των ΕΒΡΑΙΟ-ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΚΟ;;;

Δεν γνωρίζετε πως εδώ και δεκαετίες, στο ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, έχουν εγκατασταθεί ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ;;;

Τι “πιο φυσικό”, να διαστρεβλώσουν ότι δικάσκεται η μαθητιώσα νεολαία των τελευταίων τριάντα τουλάχιστον χρόνων… κι οταν σε μια χώρα, διαστρεβλώνεις την Παιδεία της, η χώρα αυτή, έχει τελειώσει…

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ” ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Εδώ τον επιχορηγούσαν οι Μασσόνοι, στα βιβλία της Γ’ Γυμνασίου θα κολλήσουμε;;; (διαβάστε εδώ)

 

Υ.Γ. “Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας”… δηλαδή, του κώλου τα ενιάμερα…

Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος…αλλά μόνο για τον βρωμόπαππα… όχι για τις ΜΚΟ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ… (ελάχιστοι είναι οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ που επιτελούν ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ)

 

Σε κείμενο των θρησκευτικών της Γ΄Γυμνασίου υπάρχει  κείμενο που αναφέρεται στην Κιβωτό του Κόσμου. Μετά από τις αποκαλύψεις για την δομή και  τον κακοποιητικό τρόπο λειτουργίας της απέναντι στα παιδιά που φιλοξενούσε, η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας ζήτησε την αφαίρεση του εν λόγω αποσπάσματος από το βιβλίο.

Η αναφορά για την Κιβωτό του Κόσμου γίνεται στο κεφάλαιο που μιλά για τις μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ)οι οποίες βοηθούν τον κόσμο, μια και αποτελούσε πρότυπο όλα αυτά τα χρόνια.

«Μια φωλιά στοργής και φροντίδας …καλύπτει εξ’ ολοκλήρου και φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά. Τα παιδιά ζουν σε ένα περιβάλλον στοργής και ειρήνης μακριά από την πείνα και τον ρατσισμό» αναγράφεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο για την «Κιβωτό».

 

Πηγή

Προβολές : 648


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα