Κιμ Γιονγκ Cool-ης

Κιμ Γιονγκ Cool-ης

5 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:375
Μοίρασέ το

 

Τον είπαν «τσιτάχ», «γκόμενο», «Μωυσή» κι όλα τα παραπάνω ίσως να αποδειχθούν λίγα μπροστά στην αληθινή μεγαλειώδη εικόνα του

Πολλά έχει κάνει για την πατρίδα (και περίπου τρεις ντουζίνες ακίνητα, τα οποία υποθέτουμε ότι θα δωρίσει στους φτωχούς), αλλά το πιο πρόσφατο είναι το σπουδαιότερο όλων: διαφημίζοντας το youth pass (ακόμα ένα φιλελεύθερο κουπόνι πιο κοντά στην πλήρη προσομοίωση της Σοβιετικής Ενωσης) φόρεσε -κάτι που νόμιζε ότι είναι- νεανικό καπέλο και ανήρτησε το καπέλωμά του στο ΤikΤok.

 

Το κρύο χιούμορ που ανέβλυσε από τον γάργαρο δυαδικό κώδικα του ΤikΤok έδιωξε για τα καλά την αφρικανική υγρασία και την μπίχλα των ασιατικών μουσώνων από τους ελληνικούς αιθέρες.

 

Ακριβώς την ώρα που πετούσαμε ψηλά καμαρώνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη (που θέλει να φαίνεται cool, αλλά πάντα δείχνει Coolης) με το καπέλο του μάθαμε για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch!

Κι έχοντας σκάσει από τη ζήλια του, ο δηλητηριογράφος «Κύριος Μάξιμος» έγραψε τα ακόλουθα ειρωνικά πικρόχολα στο newsbreak.gr: «Τι θέλουν πια από τον Κυριάκο; Ο ηγέτης μας, αφού έφερε την ειρήνη στο Αιγαίο, ετοιμάζεται να δανειστεί τα Γλυπτά μας για μερικά χρόνια και παράλληλα έφερε πίσω την Ελλάδα στην επενδυτική βαθμίδα.
Τι άλλο να κάνει ένας πρωθυπουργός για να χαρακτηριστεί πετυχημένος; Πόση αχαριστία πρέπει να έχει μέσα του το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο αλλά και μία άκρως φιλοκυβερνητική εφημερίδα, που φτάνουν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι με τον Κυριάκο διπλασιάστηκαν η νοθεία και οι μαϊμού αντλίες στα καύσιμα; Τι θέλουν δηλαδή να πουν; Οτι ο Κυριάκος ευνοεί τους λαθρέμπορους; Οτι η κυβέρνησή του εκτρέφει μαϊμούδες;

Αμ ο άλλος, στην ίδια εφημερίδα; Να ισχυρίζεται ότι η τεράστια φορολογική μεταρρύθμιση του Κυριάκου, που θα βάλει τον Μήτσο τον πατωματζή να πληρώσει φόρο για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι και αυτή “μαϊμού”; Με το σκεπτικό ότι από όλη την ιστορία το κράτος δεν πρόκειται να πάρει πάνω από 100.000.000 €, την ώρα που η φοροδιαφυγή ξεπερνά τα 12 δισεκατομμύρια!

Τι θέλουν δηλαδή όλοι αυτοί οι αχάριστοι επικριτές; Να φορολογήσει ο Κυριάκος το μαύρο χρήμα; Να βάλει τους ναρκέμπορους να κόβουν αποδείξεις; Να καταργήσει τα “αδιευκρίνιστα” στο real estate; Και πώς θα κινηθεί μετά η κοινοβουλευτική δημοκρατία;».

 

 

Πηγή

Προβολές : 375


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα